Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maa
Postów 4189
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba do nich napisze... Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety listy rezerwowej nie ma i nie bedzie.
Nie chcieli mi powiedziec ile paragonow mam przeslac ale mam wrazenie ze Pan z ktorym rozmawialam nie mial pojecia o co go pytam.
Chyba myslal ze w tresci smska sie wpisywalo numer z paragonu albo cos takiego bo tak ze mna rozmawial.
No coz zdarza sie ze pracownik Agencji nie ma pojecia o konkursie ktory Organizuja:)
Tak wiec mysle ze Oni nawet nie beda weryfikowac ilosci paragonow bo niby jak maja to zrobic skoro nie wiedza kto ma ile ich przeslac bo nie chca nam powiedziec. Pewnie poczekaja az ludzie im wysla choc po jednym i powysylaja sokowirowki.
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj jest konkurs aktualny w Tesco z Ratatuj,Di wygrania gazety z filmu. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w konkursie Bryzy wziełam udział, kupony w moim mieście były dostępne przez cały okres promocji Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a bral ktos udzial w tym konkursie? Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.tesco....e/03-bryza/index.php
nie wiem czy braliscie juz udzial
trzeba kupic proszek do prania i jeden z produktow wymienionej na ulotce marki i mozna wygrac C3....wow to jest dopiero nagroda!!!:) Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasne ze masz rację w ogóle nie zauważyłam tego bledu - przepraszam!
gdyby byla mozliwa koretka postow poprawilabym to ale niestety sie nie da tak wiec musisz mi wybaczyc Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najprawdopodobniej będę miała wolny jeden paragonik z dwoma produktami ale na 100% dam znać po telefonie od Pani Oli jesli ktos poszukuje pargonow. Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam dwa paragony a na kazdym po dwa produkty mam nadzieje ze policza to jako 4 produkty... Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj np nastąpiło rozwiązanie konkursu Tesco Timotei z sokowirówkami i w różnych tematach jest o nim mowa ...szukam, moje dzisiejsze wygrane, wymienię itd co niepotrzebnie trochę rozmywa te tematy.
W związku z powyzszym watek ktory teraz zakładam ma slużyc wszelkim rozmową o konkursach Tesco:)
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja akurat otrzymałam od nich wszystkie nagrody ale kilka razy po wielkich bojach- wydzwanianie, pisanie maili itd Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wiem ze sa do wygrania tylko kubeczki i maszynki. Wyświetl w wątku >>
maa