Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maa
Postów 4189
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze ktos podpowied jak slac? Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tez niestety pusto Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie pusto Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od samego początku negatywnie wypowiadam się na temat artykułu i jak już podkreślałam ale chcę dodać jeszcze raz nawet nie z samego faktu, iż temat wydaje mi się nudny, nie na miejscu, itd (skoro są osoby chętne niech się wypowiadają) ale z faktu, iż Pan Dziennikarz nie spodobał mi się ze względu na wyniosłe, bujczuczne i agresywne podejście do konkursowej społeczności.
W moim odczuciu już zupełnie pogrążył go fakt, iż zwykłym ludziom, dla których konkursy to pasja, hobby itd np Malenka nawet nie raczył odpisać a przyznam szczerze, że z największą przyjemnością poczytałabym i takich osóbkach.
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie:) Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam a nawet jakbym znała Panu bym nie podała:)hehe
Może i uszczypliwy żart ale Pana ton wypowiedzi wkurza mnie tak, że nie zamierzam być miła.
Wygłąda to w moim odczuciu tak - przyszedł tutaj Gość w interesach, swoim tonem wypowiedzi nie wzbudza zaufania i nie nakłania do prowadzenia dialogu, zaczepia, mądrzy się a na koniec jeszcze jest mało sympatyczny. Chyba trochę nie na miejscu to zachowanie - przynajmniej jak dla mnie!
Międzynarodowe sukcesy polskich konkursowiczów:) hehehe ależ mnie Pan rozbawił:)
na koniec gratuluje Panu wygranych w konkursach i to zwłaszcza, że zdobył je Pan za posrednictwem naszego portalu. Szkoda, że wtedy Pan działal z ukrycia i z nikim sie nie zapoznał:) moze dzisiaj byłby ciekawszy artykul:) Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh no to dobrze ze piszesz jak jest.
moze dla innych bedzie to jakis powod do zastanowienia.
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpisuje sie pod wszystkim!:)
i nie wyrazam zgody na cytowanie zadnych moich wypowiedzi w Panskim artykule
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ze brakuje zawodowcow chetnych do zwierzen to my dosc dobrze wiemy, poniewaz zyjemy w naszej spolecznosci juz od jakiegos czasu i znamy panujace zasady:)
Co do spuszczania z tonu to byla to jak podejrzewam sugestia - zreszta wedlug mnie dosc sluszna ale widac zle zostala przez Pana odebrana a szkoda bo moze spowodowalaby chec zwierzen wiekszej ilosci osob?
W tak upalne dni to niech nam Pan lepiej zyczy wiecej nagrod a nie wiecej luzu bo jak sadze akurat jego mamy sporo:)a nagrod nigdy dostatek:)takie nasze motto:)
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja bez tlumaczenia nie bede sie wypowiadac:) a jak!!!:)
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ohoho juz widac jakie zagadnienia Pana Redaktora interesuja najbardziej:) Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4189
Punkty karne 0
Konkursy dodane