Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika escada

escada

#7140629 Napisano: 20.11.2023 10:01:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
i u mnie karta Kaufland 100zł , za 3 etap, DHL bez podpisywania niczego Wyświetl w wątku >>

escada

#7140491 Napisano: 19.11.2023 13:39:12 w Wkurza mnie...
Majkii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Majkii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

No, szok! Wysłałam przed chwilą zgłoszenie z Jacobsa i co?
: Dowód zakupu o takim numerze i takim numerze NIP został już zarejestrowany emotka emotka emotka
Jak mógł być zarejestrowany, skoro dziś zakupiłam kawę i nikt nie wysyłał u mnie, bo nawet nikogo nie ma w domu emotka
Co to ma być !!!!!!!

NIP Biedronki jest jeden na cała Polskę i również nr paragonu może się powtórzyć nawet kilkadziesiąt razy, jedyne co się różni to numer kasy fiskalnej i inne numerki typu numer wydruku dnia, itp. 
Widzę na stronie że trzeba wgrać zdjęcie paragonu, więc myślę że zweryfikują to po paragonie, że się różnią innymi rzeczami, pomimo tego samego nr paragonu i NIP.
Albo tak jak napisałaś wyżej - organizator ma jakiś błąd.

Co z tego, że wgrać paragon, skoro nie chce przyjąć  emotka
To nic nie daje, bo system nie przyjmuje zgłoszeniaemotka
A każda sieć też ma swój NIP na całą Polskę....:Dino.Kaufland, C4, Rossman i inne...

To że system nie przyjmuje to wina organizatora, myślę jednak że sprawę wyjaśnią.

nie wiem czy to akurat taki przypadek , ale czasem przy wysłaniu zgłoszęń konkursowych jesli wysyłam podwójnym kliknięciem (przypadkiemk , z przyzwyczajenia) to pierwszy klik działa jak wysłanie a drugi jak powtórne wysłanie i oczywiscxie pojawia sie komunikat o istnieniu już zgłoszenia w bazie Wyświetl w wątku >>

escada

#7140088 Napisano: 17.11.2023 15:58:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
serio nic z Kauflandu? przecież nie chcę tego autka tylko stówke i naprawdę watku nie dałeś rady?
ale jeszcze masz szansę na poprawę, staraj się Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

escada

#7137798 Napisano: 09.11.2023 14:44:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ale jak to? ani Lirene ani Somersby? wątku pomóż, plisss Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

escada

#7135432 Napisano: 31.10.2023 17:24:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
i u mnie stówka z Gratisobrania, zwróciły sie przynajmniej zakupy emotka Wyświetl w wątku >>

escada

#7134570 Napisano: 28.10.2023 10:11:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
przed chwilką zestaw przypraw Kamis emotka  chyba pierwsza bramka w życiu:)) Wyświetl w wątku >>

escada

#7133812 Napisano: 25.10.2023 12:17:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wątku,  nie dość ze mało gram to jeszcze skutecznosć osiągnęła dno, pomożesz? pliiiis Wyświetl w wątku >>
0 0

escada

#7130237 Napisano: 11.10.2023 12:35:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miejmy nadzieję że wszystko jest ok:) ale na razie nie da się zalogować, tez tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

escada

#7130228 Napisano: 11.10.2023 12:16:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

escada napisał(a):

sks900 napisał(a):

escada napisał(a):

nie wiem w który watek to wpisać
dostałam maila od Ikei z zachętą do konkursu - jakis quiz na 5 pytań  i jedno pytanie otwarte i nagrody 1000x50zł. link do udziału.
kliknęłam, zalogowałam się  i zaczęły się jakiś schody  z dostępem. Zadzwoniłan na obsługę klienta, pani poszła sprawdzac  i podobno żadnej takiej akcji nie mają. Więc możliwe że jakieś oszustwo i wprawdzie zakupów na Twoje konto nie zrobią bo nie dojdzie do zapłaty (chyba że wykorzystają jakieś kupony rabatowe przypisanme do konta) ale dane juz mogą mieć. Na wszelki wyapdek nie wchodżcie na konto z tego linka w mailu,jesli tez taki przyjdzie

Korzystaj z menadżera haseł, na fałszywej stronie menadżer nie podstawi hasła, żadnego wpisywania hasła "z palca" bo nas ktoś poprosi na emailu czy priv.

otworzyłam stronę Ikei także odzzielnie (bez klikania w gten link) i tam nie mogłam sie zalogowac, wtedy zadzwoniłam na liniię  i pani powiedziała że sa jakies prace techniczne i będa kłopoty z logowaniem jakiś czas, ona tez nie mogłą wejśc na moje konto
zastanawiam się czy jest cień szansy że to nie ściema tylko dziewczyna na infolinii nie ma bieżących informacji? pewnie raczej nie

z jakiego adresu został wysłany ten mail?

w skrócie IKEA Family , po rozwinieciu ikea@news.email.ikea.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

escada

#7130223 Napisano: 11.10.2023 12:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

escada napisał(a):

dostałam maila od Ikei z zachętą do konkursu - jakis quiz na 5 pytań  i jedno pytanie otwarte i nagrody 1000x50zł. link do udziału.
kliknęłam, zalogowałam się  i zaczęły się jakiś schody  z dostępem. Zadzwoniłan na obsługę klienta, pani poszła sprawdzac  i podobno żadnej takiej akcji nie mają. Więc możliwe że jakieś oszustwo i wprawdzie zakupów na Twoje konto nie zrobią bo nie dojdzie do zapłaty (chyba że wykorzystają jakieś kupony rabatowe przypisanme do konta) ale dane juz mogą mieć. Na wszelki wyapdek nie wchodżcie na konto z tego linka w mailu,jesli tez taki przyjdzie

Korzystaj z menadżera haseł, na fałszywej stronie menadżer nie podstawi hasła, żadnego wpisywania hasła "z palca" bo nas ktoś poprosi na emailu czy priv.

otworzyłam stronę Ikei także odzzielnie (bez klikania w gten link) i tam nie mogłam sie zalogowac, wtedy zadzwoniłam na liniię  i pani powiedziała że sa jakies prace techniczne i będa kłopoty z logowaniem jakiś czas, ona tez nie mogłą wejśc na moje konto
zastanawiam się czy jest cień szansy że to nie ściema tylko dziewczyna na infolinii nie ma bieżących informacji? pewnie raczej nie Wyświetl w wątku >>
0 0

escada

#7130216 Napisano: 11.10.2023 11:53:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kliknęłam, zalogowałam się  i zaczęły się jakiś schody  z dostępem. Zadzwoniłan na obsługę klienta, pani poszła sprawdzac  i podobno żadnej takiej akcji nie mają. Więc możliwe że jakieś oszustwo i wprawdzie zakupów na Twoje konto nie zrobią bo nie dojdzie do zapłaty (chyba że wykorzystają jakieś kupony rabatowe przypisanme do konta) ale dane juz mogą mieć. Na wszelki wyapdek nie wchodżcie na konto z tego linka w mailu,jesli tez taki przyjdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

escada

#7113770 Napisano: 03.08.2023 08:32:02 w Czy informują/ informowali?
czy tygodniowe  i główne z Dino poszły od Smolara razem z dziennymi czy jeszcze na nie czekamy? Wyświetl w wątku >>
0 0

escada

#7113640 Napisano: 02.08.2023 14:52:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dino - stówka za ostatni dzień, jedno podejście i 100% skuteczności, nie moze tak zawsze być?  :)) Wyświetl w wątku >>

escada

#7112858 Napisano: 31.07.2023 10:01:03 w Dziś cieszę się z.....
dzięki cennym poradom forumowym na temat delikatnego odrywania zawleczki z puszki piwa oderwałam 4 ładnie a 4 niestety nie, więc jak by nie było jest 50%sukcesu:)))
(obserwacja - lepiej mi szło odrywanie przy obrocie zawleczki o 90* a nie 180*)
a wklepanie kodów zostawiam na wieczór, coby się tak od razu nadziei nie wyzbyć z samego rana;)) Wyświetl w wątku >>

escada

#7109477 Napisano: 17.07.2023 16:33:59 w Wkurza mnie...
uwielbiam nasze forum, zawsze znajdzie się rada i pomoc, a konkursowicze to kreatywne bestie:)

a żeby nie odbiegać od tematu wątku to wkurza mnie upał Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

escada

#7109467 Napisano: 17.07.2023 16:29:07 w Wkurza mnie...
no proszę, w sumie to nie jest jakaś pancerna blacha, tez s[próbuję:) mam tego chyba ze 3 4-paki to może nie wszystkie zmarnuję:) Wyświetl w wątku >>
0 0

escada

#7109464 Napisano: 17.07.2023 16:23:38 w Wkurza mnie...
serio? tej sztuki nie próbowałam ale fakt, może jest to jakies wyjście:)) dzięki za pomysł;) Wyświetl w wątku >>
0 0

escada

#7109460 Napisano: 17.07.2023 16:16:54 w Wkurza mnie...
wkurza mnie dylemat który sama sobie głupio stworzyłam - kupiłam trochę konkursowego piwa w swoim czasie (jedynie słuszny Zatecky) coby miec kody na loterię a piwo do rozdania. Nie pomyślałam w szale zakupów, że tego się NIE DA pogodzić, no przeciez nie powiem, masz tu piwo tylko oddaj zawleczkę. I teraz albo to całe piwo wyleję i odzyskam zawleczki  albo porozdaję i się będę zastanawiac pod którą zawleczką była głowna wygrana, wrrr. A koniec loterii się zbliża Wyświetl w wątku >>
0 0

escada

#7106964 Napisano: 07.07.2023 16:14:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw gadżetów z Hortino, całkiem milutki, znaczy ta deska i łopatki drewniane milutkie , i moze mam skleroze, ale nie pamiętałam że tam jest tez biały podkoszulek Wyświetl w wątku >>
2 aja, mili05 0

escada

#7106961 Napisano: 07.07.2023 16:11:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wątku ratuj, gdzie mój sms od Smolara?
 a już uwierzyłam że zaczynamy się lubić Wyświetl w wątku >>
0 0