Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko nerwy i nerwy ...
Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak dodawałam, to jeszcze żadnych konkursów nie było na stronie głównej.
To jak długo trzeba czekać aby ktos je dodał?/
Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rano...
ale to nie pierwszy raz , kiedys też dodałam i po kilku dniach pojawiły sie a le od innej osoby.
Jak nie chcą, to nie ..... trudno .... przeżyję to
Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nie będę więcej dodawać.... Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...Mamy potwierdzenie o identyfikacji jednego z maszynistów z dwuosobowej załogi maszynistów z PKP Intercity oraz o potwierdzeniu tożsamości jednego maszynisty z Interregio.... z onet.pl Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci...html?lokale=warszawa Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
b. dziękuję Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo proszę !!! Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W pewnym konkursie internetowym wygrałam 500 zł. O wygranej dowiedziałam się z FB. Żadnego maila nie otrzymałam. Dzwoniłam kilkakrotnie i bez efektu, albo Pan który zajmował się konkursem jest chory, albo rozmawia prze telefon, albo jest nieobecny. Jeden raz udało mi się rozmawiać z tą osobą. Prosił abym podała nr konto, to wyślą pieniądze. I koniec jakiegokolwiek kontaktu. Wysyłałam maile, bez odpowiedzi. Na stronie internetowej jest ten konkurs i jest regulamin. Nawet piszą :
„5.10. W sprawach nieuregulowanych niniejszym regulaminem zastosowanie miec beda przepisy kodeksu cywilnego.”
Do kogo mam się zwrócić o pomoc?, czy należy wygraną spisać na straty?
Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co oni wyrabiają !!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez miałam zablokowane, musiałam skan dowodu wysłac
a jak niektórzy mają po kilkanascie lub kilkadziesiąt - to jak mogą korzystać z tych kont? Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz spróbować wejść w profil i pózniej moje konkursy i po prawej stronie powinna być napisana Twoja drogeria. Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
10. Na koniec trwania Konkursu 40 Uczestników, którzy otrzymali najwięcej punktów w rankingu zostanie nagrodzonych nagrodą wyróżnienia określoną w §6 ust. 2 Regulaminu, a ponadto Jury spośród wszystkich kolaży modowych zgłoszonych do Konkursu wybierze 4 prace, których autorzy otrzymają nagrodę główną określoną w §6 ust. 1 Regulaminu. Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też to mam Wyświetl w wątku >>
anta
Postów 271
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie muli, ale otwiera Wyświetl w wątku >>