Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kurlandzki
Postów 924
Data rejestracji 01.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
promocja trwa od 15-20.09 Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a i jeszcze dziś mogę zrobić zakupy w polo na Ariel ( u mnie jest 6 marketów) Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnie moje kampanie to: zywiec zdrój, candia, żubrówka, nic nacs, Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW PW PW Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW PW PW PW PW PW PW Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za info. Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podając nr mojej polisy BA1948768/00 uzyskasz extra zniżkę 50zl (OC lub AC) lub 100zl (cały pakiet lub pakiet dla kobiet) na ubezpieczenie twojego samochodu
(najlepiej numer przepisać ręcznie w rubrykę kalkulatora, bo przy kopiowaniu często zaznaczamy puste pole, czyli spacje, i wtedy kalkulator odrzuca numer)
SPRAWD¬ ILE MOŻESZ ZAOSZCZÊDZIÆ, OBLICZENIE SKŁADKI TRWA 3 MINUTY - NAPRAWDÊ WARTO
Wejdź na stronę:
KALKULATOR AXA w w w. axadirect.pl/quote/index. aspx (usuń spację między literami)
Wybierz opcję:
*Nie jestem klientem. Chce powołać się na numer polisy Klienta AXA*
bądź:
- zadzwoń: 19522
- zadzwoń: 48 22 599 9522
- wejdź na stronę: w w w .axa.pl i zamów oddzwonienie do Ciebie (bezpłatne)
Dzwoniąc - ważne jest abyś także podał, że chcesz się powołać na nr polisy znajomego BA1948768/00 bo tylko wtedy dostaniesz zniżkę.
Na stronie jest tez opcja dzwonienia przez Skype, całkowicie za darmo. (starczy kliknąć na stronie *Zadzwoń przez Skype*)
Kiedy zakupisz OC lub AC , będziesz mógł polecać znajomym polisy, i zyskasz w ten sposób bon sodexo o wartości 50 zł /za 1 polecenie.
Warto ! Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co jest w paczce?:) Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Krotki opis jak skorzystać z oferty promocyjnej:
Promocja w AXA *Poleć AXA Ubezpieczenia znajomym*.
Podając nr mojej polisy BA1948768/00 uzyskasz extra zniżkę 50zl (OC lub AC) lub 100zl (cały pakiet lub pakiet dla kobiet) na ubezpieczenie twojego samochodu
(najlepiej numer przepisać ręcznie w rubrykę kalkulatora, bo przy kopiowaniu często zaznaczamy puste pole, czyli spacje, i wtedy kalkulator odrzuca numer)
SPRAWD¬ ILE MOŻESZ ZAOSZCZÊDZIÆ, OBLICZENIE SKŁADKI TRWA 3 MINUTY - NAPRAWDÊ WARTO
Wejdź na stronę:
KALKULATOR AXA w w w. axadirect.pl/quote/index. aspx (usuń spacje miedzy literami)
Wybierz opcję:
*Nie jestem klientem. Chce powołać się na numer polisy Klienta AXA*
bądź:
- zadzwoń: 19522
- zadzwoń: 48 22 599 9522
- wejdź na stronę: w w w .axa.pl i zamów oddzwonienie do Ciebie (bezpłatne)
Dzwoniąc - ważne jest abyś także podał, że chcesz się powołać na nr polisy znajomego BA1948768/00 bo tylko wtedy dostaniesz zniżkę.
Na stronie jest tez opcja dzwonienia przez Skype, całkowicie za darmo. (starczy kliknąć na stronie *Zadzwoń przez Skype*)
Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na stronce nowa ankieta czas wolny- chodzi o jakieś gry na mieście - czy ktoś to rozumie, wie o co chodzi? Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.street...eetcom_Vogue_fin.pdf
czy jakaś osóbka użyczy mi swojego imienia i nazwiska w celu ew. weryfikacji? Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już wysiadam z raportami, mam nic nacs, ggorzka żołądkowa, niagaro i chyba bwin... Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w jakim mieście poszły o 18 do domu? powinny o 20. Wyświetl w wątku >>