Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nataszka
Postów 2763
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jestem w temacie -to są jakieś trudne pytania ,czasówki ...? Wyświetl w wątku >>
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z galerii uciekły 2 zdjęcia -więc coś się dzieje i wyniki lada moment może będą? Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie wygrałam rowerka ,ale ktoś kilka dni temu pisał , że będą wysyłać turami przez kilka dni
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeprowadziliśmy także z naszymi dziećmi rozmowy o śmierci(mam jesze młodszą córkę) ,które były najtrudniejszymi konwersacjami w naszym życiu.Młodsza córka zapytała ...Czemu wszyscy tak szybko odchodzą -2 babcie ,dziadek,NIE CHCÊ ŻEBY TATA I NATASZA UMARLI -ZOSTAŁYBYŚMY SAME..Włos się jeży jakie to były trudne chwile!!!Znajomi
pytali jak Wy dajecie radę, przecież tego nie da się ogarnąć ,jak Wy śpicie i funkcjonujecie ?Wiem jedno , że te wszystkie trudne dni całą rodzinę zbliżyły do siebie i dały wiarę w lepsze jutro,jesteśmy psychicznie silniejsi, dziewczynki są dojrzalsze w pewnym sensie - doświadczone życiowo.TAKA MADERA BYŁABY FAKTYCZNIE ODERWANIEM OD RZECZYWISTOŚCI ...... Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że Nataszka chciała pokazać, że wkurza ją, że ostatnio wszystko się wali
Kochani forumowicze od 2 lat nie przespałam całej nocy :w 2010 roku w przeciągu 3 miesięcy zmarły mi 2 babcie,potem córka 11 latka straciła przytomność we śnie -diagnoza zespół wydłużonego QT.W kwietniu 2011 u córki zrobił się guz podrzuchowy 5 cm,po miesiącu u męża ten sam guz w tym samym miejscu -pół Polski zjeżdżone -bo ciekawy przypadek kliniczny -u obojga podejrzewają nowotwóry złośliwe ,we wrześniu operują najpierw męża ( w dniu operacji męża umiera teść) w grudniu operacja córki.,Czekamy na wynik hitopatu 3 miesiąće bo idą do szwajcarii-Wykluczają nowotwory ale w 2012 kwietniu tego roku moja mama dostaje diagnozę -rak płuc ,jest po chemiach.wALCZY DZIELNIE!Na kontroli po pół roku po operacji córka znowu ma guza na tą chwilę 5 cm.Teraz klika dni temu umiera teściowa.dzisiaj byłam u laryngologa mam skierowanie na rezonans i już pewne że córkę czeka następna operacja!!!!-przez 1.5 roku nie mogą postawić diagnozy co dolega córce!..............i jeszcze te konkurowe granie mnie jakoś czasami cieszy.... Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ritf.eu/promocjamitowyniki/ Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ritf.eu/promocjamitowyniki/ Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja raz na kilka dni puszczę zgłoszenie -0 bonów narazie dziś też 1 zgłoszeniem liczę na coś a siostra zaszalała i puściła całe 3 -więc my cieńka konkurencja -cieńkie bolki...
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo rzadko tu wysyłam zgłoszenia i nie jestem przyzwyczajona ......
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mnie wku.....te opóźnienia w wynikach!!! Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś dzwoniło jeszcze ferrero i twój styl -wszystkie zasterzeżone mają