Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nataszka
Postów 2746
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpinam się słałam zgłoszenie 26 grudnia Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam ciężki dzień ale jak czytam Twoje posty to chociaż się uśmiecham Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Córka znowu ma mieć operację -guza ślinianki podrzuchwowej.Mamy już rezonans i skierowanie do szpitala ,a to że koniec roku znowu są szopki.Wskróciku Ci piszę jak funcjonuje u nas chora służba zdrowia!!!!
Moja córka Nataszka miała zrobiony rezonas -opis niby nie jest zły ale guz ślinianki podrzuchwowej -ale 2 operacja jest konieczna Dostaliśmy skierowanie do kliniki no i pojechaliśmy w środę 28.11.Lekarz kierujący mówił, że obejrzy ją lekarz i zadecyduje o terminie zabiegu.Pierwsza operację miała 29.12.2012 i liczyłam się z tym , że znowu koniec roku i limity się pokończyły -ale takich szopek się nie spodziewałam.Ludzi full -wychodzi pielęgniarka i mówi , że zaczyna nadawać numerki...?pytam o co chodzi,jakie numerki ,a ona że wpisze na listę nada numer i można jechać do domu.....-zadzwoni ktoś do nas kwiecień ,maj i lekarz dopiero będzie kfalifikował do zabiegu i poda termin ale już na 2014 rok!!!a ja pytam to po co z dzieckiem jechała 130 km?ktoś Pani niedoinformował.Ja się pytam i mówię że co innego jak ktoś ma migdała do usunięcia a co innego jak dziecko ma guza...-pomyślała chwilę i poszła ...zawołała nas -kazała dać dokumenty i pyta lekarza obok ,bo przyjmuje jednocześnie w przychodni co z nami zrobić -lekarz stwierdził że z tym co ma to on się nie podejmuje a dziecko nie ma skończonych 17 lat-musicie jechać do innego szpitala.UgotowałaM się poraz drugi -jedziemy w ciemno do drugiego szpitala jest środa -pani w przyjęciach mówi że z takimi skierowaniami to przyjmują raz w tygodniu ale we wtorki... ale proszę podejść do sekretariatu na oddzial laryngologiczny i zapytać.Wchodzimy siedzi babka przed gabinetem ordynatora i mówi że czeka na wizytę.Wychodzi ordynator i pyta się nas czy my też do niego a mój mąż mówi , że tak....i nas przyjął -nie wiem jaki sposobem i jak udało się to zrobić -poprostu fuks.Piszę i dziwię się sobie jak to się udało!Zbadał ją i mówi że już w tym roku to chyba nie ,ale myślał głośno i stwierdził że nie ma na co czekać i trzeba to wywalić -podał swoją komórkę i w poniedziałek mamy dzwonić poda kiedy ma być do przyjęcia!!! -I ZNOWU CZEKANIE CZY SIÊ UDA... Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już mam Wyświetl w wątku >>
nataszka
Postów 2746
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>