Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nataszka

nataszka

#5636031 Napisano: 16.04.2013 13:39:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś odpowie po jakim czasie info z hochland jak zgłoszenie poszło sms ...w niedzielę?puszczone zgłoszenie przez stronę było info wczoraj na pocztę.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5633350 Napisano: 12.04.2013 11:31:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czuję się jak w wątku: popraw sobie humor (chodzi mi o Bielendę) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5632734 Napisano: 11.04.2013 14:45:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

jua napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

http://bielenda-k...eractive.eu/wyniki/5

Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)

CZY TO JEST 160 ZNAKÓW emotka emotka emotka

IPAD...znów Bielenda się popisała..

jaka agencja, takie wyniki... emotka

Ja nie brałam udziału więc nie chce mi się w tej sprawie działać, ale przecież ta sprawa aż prosi się żeby napisać kulturalnego maila do zarządu Bielendy z załączeniem screenów. Wylewanie żali na Facebooku nic nie da, od razu uderzać do dyrekcji - dzwonić i pisać, a zobaczycie że od razu rozwiązywanie problemów stanie się prostsze i szybsze. Powodzenia emotka

A w którym miejscu na facebooku jest ta dyskusja? Chętnie poczytam.

wczorajsza dyskusja została calkowicie wykasowana ,co też dobrze nie świadczy oo Bielendzie!!!
tu jest dyskusja z dzisiaj

https://www.facebook.com/bielenda Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5632633 Napisano: 11.04.2013 13:45:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

nataszka napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)

brak komentarza na wyniki ,przestrzeganie regulaminu itd...-zrobili z siebie pośmiewisko :Bilenda w duecie z agencją!!!

To spróbujcie zadzwonić do pani z agencji: tel. 518 033 218
Powie Wam, że nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że wiadomość nie może przekraczać 160 znaków. Mama rozmawiała i tylko nerwy sobie zszarpała.

ale jaja 160 znaków jak byk w regulaminie....!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5632617 Napisano: 11.04.2013 13:32:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

brak komentarza na wyniki ,przestrzeganie regulaminu itd...-zrobili z siebie pośmiewisko :Bilenda w duecie z agencją!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5632432 Napisano: 11.04.2013 10:26:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Wczoraj miały być wyniki konkursu Bielenda Biotech.(smsowy)Widzi ktoś zwycięskie hasło?

Kolejny konkurs ,który z ogłaszaniem wyników ma problemy i w nosie ma zapisy regulaminowe... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5631864 Napisano: 10.04.2013 13:58:37 w Udane wymiany - polecane nicki:)
sylwika76 emotka - polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5631246 Napisano: 09.04.2013 16:55:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
telefo Xperia od M-banku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5630865 Napisano: 09.04.2013 11:21:23 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

bc14 napisał(a):

u nas leje deszcz a ja musze wyjść i nie mam parasolki emotka

U mnie to samo emotka leje i leje.

a u mnie sypie śnieg... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5630861 Napisano: 09.04.2013 11:18:10 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

anialistopad napisał(a):

bc14 napisał(a):

u nas leje deszcz a ja musze wyjść i nie mam parasolki emotka

dziewczyny, a umnie od rana świeci słoneczko i nie ma ani 1 chmurki jest wiosennie

nie zapeszajmy

emotka

a u mnie sypie śnieg....

rachel napisał(a):

wkurza mnie to ze jedna osoba w mojej pracy ma tupet i zwalnia sie u przełożonego prawie codziennie, a czasem nawet zwyczajnie nie przychodzi do pracy, a ja muszę prosić i potem odpracowywać każde 5 minut!

Rachel, za jakiś czas Ty też będziesz tak mogła emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5630779 Napisano: 09.04.2013 09:26:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ostatni etap z Bielendy -odnoszę wrażenie , że ok. 30 haseł jest jest 1 osoby ....???

Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5630084 Napisano: 08.04.2013 11:50:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

bartula

nataszka napisał(a):

bartula napisał(a):

Jak to jest z Bielendą? Nagrody główne są z tych tygodniowych wybierane?

chyba tak ,w sumie nie ma co się nastawiać -1 nagroda za marzec Tablet i 1 wycieczka z 2 miesięcy.Ciekawe czy już poinformowani szczęśliwcy...???

bartula&nataszka
na FB są wyniki (podobno) bo nie mam FB, czy możecie wklepać tu te hasła z wycieczką, ipodem? emotka

są wyniki na FB ,ale ipad tylko za luty....brakuje jeszcze haseł za ipad za marzecz i nagrody glównej -wycieczki.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5630081 Napisano: 08.04.2013 11:46:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

bartula napisał(a):

z tygodniowych

Od razu dostaje się eska, ze ma się np. kosmetyki i Ipada

Dziękuję, nadzieja pogrzebana, żałoby nie będzie emotka

To niezupełnie tak jak pisze poprzedniczka -że sms o kosmetyklach i nagrodzie rzeczowejw jednym sku. Nagroda wybierana z całego miesica -tablet a nagroda główna z 2 miesięcy ze wszystkich zgłoszeń ,tylko terazzagadka czy oni już poinformowani emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5630023 Napisano: 08.04.2013 10:54:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

chyba tak ,w sumie nie ma co się nastawiać -1 nagroda za marzec Tablet i 1 wycieczka z 2 miesięcy.Ciekawe czy już poinformowani szczęśliwcy...??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5628383 Napisano: 05.04.2013 09:59:45 w Wkurza mnie...
M-bank nie działa od 3 godz..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5625788 Napisano: 02.04.2013 13:23:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
najgorszy rok konkursowy od 2005 r.....totalna posucha... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5625720 Napisano: 02.04.2013 12:19:29 w Pomoc potrzebującym!
Przeczytaj stopkę ,każy grosz się liczy Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5625084 Napisano: 31.03.2013 21:00:48 w Pomoc potrzebującym!
Przeczytaj stopkę ,każy grosz się liczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5624133 Napisano: 29.03.2013 11:10:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Wygrał ktoś może doładowanie orange z Mbanku czy jeszcze nie informowali zwycięzców?

z I etapu informowali 20 marca -wygrałam xperię emotka ,a doładowania nie wiem...-ale też pewno już ski poszły Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#5624085 Napisano: 29.03.2013 10:12:05 w Kaufland konkursy
awen6 napisał(a):

w nowej gazetce pepsi na promocji i kawa tchibo- przecież jest konkurs tchibo więc kupujmy i próbujmy

nie o ten -tu cytuję wyżej awen6....? Wyświetl w wątku >>
0 0