Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyznaję się do winy.
Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że możliwe, że z powodu słabego zasięgu Playa strona nie załadowała mi się do końca i naprawdę nie widziałam reszty stron.
Gdybym widziała to bym tego nie napisała.
pioge7 PRZEPRASZAM Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba, że to ma być ogólny temat do różnego sportu w różnym czasie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miodownik / królewiec
Wrzuć w google "dania z orzechami" to znajdziesz masę przepisów Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedający podobno nie ma konta w banku i ma opory przed wysyłką za pobraniem. Podejrzewam, że może mieć konto i komornika na nim, ale nie jestem pewna. To tylko moje podejrzenia.
Dodatkowo preferuje odbiór osobisty. Dzwoniłam do niego, to przez telefon wydawało się, że to starszy facet. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupuję w tym miejscu już od wielu lat, więc siłą rzeczy kojarzę część sprzedających a oni kojarzą mnie (jestem dość charakterystyczna ).
Kupiłam kilogramowy koszyczek borówek, w sobotę przed 12. Babka spuściła mi na 20 zł (z 25). Później domyśliłam się dlaczego...
W ciągu kilkunastu minut byłam w domu i włożyłam je do lodówki. W niedzielę chciałam je zjeść, zaglądam a tam pod spodem masa borówek tak spleśniałych, że wręcz posklejanych. Gdyby to był dzień targowy, to bym od razu pojechała, ale pojechałam kolejnego dnia, czyli w poniedziałek. Borówki cały czas stały w lodówce.
Przypomniałam babce sytuację, powiedziałam jakie mam zastrzeżenia w kwestii borówek, że kupuję u nich od lat i pierwszy raz zdarzyło mi się reklamować owoce na ryneczku. Babka trochę zaskoczona, ale oddała mi kasę i że przekaże szefowej. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni liczyli sobotę jako 1 dzień, a pierwszy dzień był do niedzieli do tej godziny, o której robiłaś zakupy.
Czyli poszłaś trzeciego dnia od zakupów.
Mogłaś zrobić zdjęcie i zamieścić na ich profilu łącznie ze zdjęciem paragonu.
Kiedyś tak zrobiłam z bio cytrynami.
Kupiłam jednego dnia a po dwóch dniach 2 sztuki z trzech były spleśniałe. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Allegro ma lepsze zabezpieczenia i ochronę kupujących. Nie warto ryzykować, tym bardziej, że tu chodzi o grubszą kasę a nie 5 zł. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam zapoznać się z tematami na forum Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo dziś się zarejestrowałeś i od razu wystawiasz coś na sprzedaż.
Nowe konto - nowy użytkownik = trochę mało wiarygodny sprzedawca Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I niestety czasami takie zgłoszenia wygrywają, bo są "taaaaakie kreatywne" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet na poczcie nie potrzeba upoważnienia notarialnego do odbioru poleconych a co dopiero u kuriera. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jakieś zawirowania na fb? W tygodniu były wielkie problemy w różnych grupach, że ludzie mieli usuwane wpisy za "naruszanie standardów społeczności", nawet jak to były zdjęcia zwierzaków czy rzeczy na sprzedaż. Dochodziło do tego, że grupy były zagrożone usunięciem.
Po prostu nie potwierdzaj znajomości i nie dodasz kogoś do znajomych.
Albo możesz anulować zaproszenie (w normalnym trybie, nie wiem jak w tym przypadku) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane