Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10265
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pancerne opakowanie ale się uśmiałam
ale co racja to racja... poczta potrafi zrobić z paczkami różne rzeczy więc nie ma się co dziwić..
kiedyś kolega zrobił awanturę na poczcie, bo jakaś tam paczka dotarła do niego w opłakanym stanie... to babka powiedziała mu, że ma się nie dziwić, bo może na tej paczce było coś większego, np pralka lub lodówka dodam, że paczka była wielkości pudełka do butów genialne osoby pracują na tej poczcie... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma za co cieszę się, że choć trochę pomogłam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem nie da się.. chyba, że zakończysz aukcję, usuniesz dotychczasowe oferty i wystawisz ponownie... (ryzyko, bo oferent może napisać do allegro, że tak robisz).
Poczekaj cierpliwie, może się uda sprzedać drożej
ile czasu masz do końca aukcji? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym ja pakuję w SZARY papier i oklejam BEZBARWN¡ taśmą... na poczcie jest brązowa więc jeśli ktoś by się włamywał do paczki to od razu będzie wiadomo, bo oni mają tam tylko takie..
cena papieru - od ok 50 do 70 gr za arkusz, taśma ok 2,5-3 zł... wystarczy na dłuuugo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak.. kup teraz znika po zalicytowaniu przez pierwszą osobę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli ktos nie wygral aukcji, tylko to jest druga osoba, to nie sprawdzisz... w przelewie nie masz adresu?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepiej napisz do tej osoby, żeby podała Ci dane mailem Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też kiedys cos licytowalam... i wszystkie oferty zostały odwołane bo cena była za niska... a ostatnio zaiteresował mnie namiot w bardzo okazyjnej cenie, to napisałam do faceta czy jest możliwość, żeby dosłał mi zdjęcia tego przedmiotu.. bo było tylko jedno i to z rysunku. Na to on mi napisał, że za taką cenę mu się nie opłaca pomijając fakt, że później sprawdziłam z ciekawości czy sprzedał czy nie... sprzedał za niższą cenę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś obserwuje bo nie jest jeszcze zdecydowany.. ale jest zainteresowany... ja wiele razy miałam obserwujących i później nikt nie kupił... nadzieja jest, ale nie licz na wiele... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mnie usunęli aukcję, to wkurzyłam się i napisałam do nich... w ciągu kilku godzin.. chyba 3.. miałam odpowiedź dlaczego aukcja została usunięta...
więc jeśli chodzi o zawieszenie konta to tez powinni odpisać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolega uruchomił sobie playa i wyobraźcie sobie, że dzwonili do niego! powiedzieli coś, ze nie można sprzedawać, tylko musi używac ta osoba na którą przyszła przesyłka Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może opłata nie wpłynęła na czas? a może komuś coś się nie podobało i doniósł na Ciebie? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to napisz w aukcji, ze sprzedajesz tylko jako komplet, np po 5 sztuk lub jako calość 10 sztuk. To wtedy w ilości piszesz 1 lub 2. I wpisujesz cenę kompletu. Np dla 5 może być 50 lub 60 zł.. tu akurat strzelałam z ceną... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie.. dołączam się do chóru Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaki z tego morał?? uważajcie komu odpisujecie.. konkurencja nie śpi Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogólnie kupią... to wtedy piszesz, że nie masz gwarancji, albo kontaktujesz się z producentem i pytasz się o warunki gwarancji. Ja miałam w dwich przypadkach coś takiego i wtedy wystarczy napisać na gwarancji, że jest to nagroda z tego i tego konkursu.. wygrana dnia. xxxxx... i podpisujesz się. Nie powinno byc problemów, szczególnie, że normalnie gwarancja musi mieć pieczątkę i dowód zakupu.
Ale naprawdę... najpierw skontaktuj się z producentem i/lub organizatorem i spytaj się o warunki gwarancji i ewentualny serwis. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10265
Punkty karne 0
Konkursy dodane