Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem napisz do kupującego, że jeśli nie wpłaci Ci pieniędzy w ciągu X dni, to zwracasz się do allegro o zwrot prowizji... teoretycznie powinno poskutkować...
w ogóle masz jakiś kontakt z tą osobą? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niby tak... tego linka podałam jako ciekawostkę, że są inne ceny. Jakbym się uparła i to wykupiła to bym żądała ceny 4 zł
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-- jestem ciekawa, czy obowiązuje cena w opcji Kup Teraz czy cena z opisu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najwyżej następnym razem zagroź, że jak nie poda Ci ktoś kosztów wysyłki to nie kupisz danego przedmiotu a nawet zgłosisz do allegro Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego co zauważyłam, to z reguły jest cena najniższa plus koszty wysyłki, czyli w tym przypadku 25 zł...
zresztą powinno być w zakończeniu aukcji... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
np ja Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie no.. bez przesady.. każdemu może się zdarzyć więc nie załamuj się... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NA KONIEC CHCÊ DODAÆ ŻE DYREKCJA WIE IŻ S¡ PRZESYŁKI OKRADANE NA SORTOWNIACH, URZÊDACH ORAZ PODCZAS PRZEWOZU SAMOCHODEM I NIC Z TYM NIE CHCÊ ROBIÆ PONIEWAŻ TO NIE S¡ ICH PRZESYŁKI A PRACOWNIKÓW ZATRUDNIAJ¡ NA ZLECENIE ZA GROSZE I NIE JEDNO KROTNIE SŁYSZAŁEM ŻE PODCZAS KONTROLI NA SORTOWNI W WARSZAWIE PRACOWNIK WYNOSIŁ ONIEM TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH LUB INNYCH RZECZY WARTOŚCIOWYCH. WIEM PONIEWAŻ PRACOWAŁEM TAM PRZEZ KILKA LAT.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci...pl/?s=512&t=9304
poczytajcie sobie też komentarze internautów...
oraz wypowiedź jednego z pracowników - wklejam z oryginalną pisownią
wszystko to prawda pracuje od 3 tygodni w DDP czyli Dziale Dostarczania Paczek w jednym z najwiekszych miast w polsce, dziennie przychodzi ich w hui,znacyz jakies 5tysiecy. paczki rozdzielamy,na kupki bo generalnie tam paczek niezależnie od tego czy napisane na niej ostrożnie szkło czy nie rzucać to i tak doslownie na@@@amy nimi po kątach,gramy w pilke i takie tam paczki gubimy codziennie,albo poprostu są tak zniszczone ze lepiej taką paczke zgubić niz dostarczyc do klijęta. ale co ciekawe tak poza tematem, srednio co 3 dni przychodzi jakas paczka z dużym zwierzem w stylu gołomb,kurczak, wąż. serio, takie rzeczy ludzie nawet posyłaja,nie mowiac juz o zderzakach czy drzwiach od aut.ale to tak poza tematem generalnie NIE WYSYłAJCII PACZEK POCZTą POLSKą !! jezeli chcecie aby wasza paczka wokle doszła pozdro szejset
i co wy na to? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oto co mi napisał w pytaniu o przedmiot:
witam
mam pytankao, skoro tak młody sprzedawca i nagle drogi sprzęcik, zupełnie nie z zainteresowań . Chyba , że za pobraniem i coś więcej o sprzęcie
a to dlatego, że wystawiłam piłę hehehe... on sobie chyba myśli, że jak jest kobieta to tylko kosmetyki sprzedaje Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasne, że możesz... ja tylko takiej używam
szeroką taśmę przezroczystą Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spytałam się i oto jego odpowiedź
Warunki sa jakie są wiem ze i tak nie sprzedam telefonu za cene jaka oczekuje, wiec to 7 zł przy odbiorze osobistym jest po to by pokryc czesciowo prowizje allegro za ten telefon.
przed chwilą sprawdziłam, to sprzedał za niezła sumkę ten tel, wystawiał od złotówki i pewno stąd ten komentarz Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam tylko nadzieję, że nie przypomni jej się za pół roku czy za rok i nie wystawi mi negatywa Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem... a wtedy miałam takie filmy, co ludzie sprzedawali drożej, niż w innych sklepach internetowych.. a ja miałam tamiej (jeden zestaw ) i chcieli chyba mnie wyeliminować...
szkoda, że nie podają nicka tej życzliwej osoby Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo może miałeś filmy bez gazet.. a jeśli film był z gazetą to musisz sprzedać go z gazetą.. jeśli bez to piszesz, że to film bez gazety...
też kiedyś miałam usuniętą aukcję z tego powodu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kamil17 - spooko będzie
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
osioł ugryzł kiełbasę z osła? kanibalizm! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pancerne opakowanie ale się uśmiałam
ale co racja to racja... poczta potrafi zrobić z paczkami różne rzeczy więc nie ma się co dziwić..
kiedyś kolega zrobił awanturę na poczcie, bo jakaś tam paczka dotarła do niego w opłakanym stanie... to babka powiedziała mu, że ma się nie dziwić, bo może na tej paczce było coś większego, np pralka lub lodówka dodam, że paczka była wielkości pudełka do butów genialne osoby pracują na tej poczcie... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane