Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz mieć odpowiednią wielkość... do 200kb, a najlepiej do 50 kb, to nie ponosi się wtedy dodatkowej opłaty za wielkość zdjęć, tylko za kolejne dodane Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgłoś sprawę do firmy kurierskiej Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powiedz... dla przestrogi dla innych Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe... to przyjdzie do Ciebie wypudrowana maszkara Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a np w realu jak to wygląda?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wczytaj się dokładnie w regulamin, bo czasai trzeba odesłać tyle paragonów, ile smsów sie wysłało (oczywiście z jednego numeru ) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakby była prawda, to byś dostała jakieś oficjalne pismo, z setką pieczęci a nie jakiegoś tam maila Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli wszystkie dobre lodówki są zafoliowane, a uszkodzone albo coś są bez folii? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zzz.... bryzy gdzie do wygrania były 3 C3
tez czekam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak dzwonię to włącza się poczta.. wie ktoś skąd to może być? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo... ciekawe co miał do ukrycia..
a może bąka puścił i głupio mu się zrobiło?
ostatnio odbierałam przesyłkę paletową z DPD i kurier był ok.. wniósł, rozpakował i ok Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech... próbowałam różnych sposobów... czasami to aż mi się nie chce czytać ofert pracy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taa... i tu właśnie jest problem... bo masz małe dzieci i możliwe, że będą kłopoty... a ja nie mam i tez nie mam pracy...
ideał pracodawcy - 20latka z 30letnim doświadczeniem, figurą modelki, znająca 6 języków (w tym obowiązkowo francuski), z odchowanymi dziećmi... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się w 1000%... czynniki - płeć, wiek, miejsce zamieszkania, posiadanie lub nie dzieci, stan cywilny, doświadczenie, nawet wygląd - wszystko może przeszkadzać...
irrrrytuje mnie, jak ktoś nie chce mnie zatrudnić, bo nie mam dzieci, albo nie mieszkam w mieście (a szybciej będę w centrum, niż ci, co mieszkają w odległych dzielnicach miasta), albo mam za wysokie albo za niskie wykształcenie, nie jestem odpowiednio chuda lub gruba... luuuudzie
jak tak dalej pójdzie to do końca roku wyjeżdżam do innego miasta Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadzwoń tam i spytaj się Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza to, jeśli ktoś gra np o akcesoria dla dzieci, mimo, że sam(a) ich nie ma albo nie potrzebuje hurtowych ilości jednej rzeczy... a później to sprzedaje za to jeśli ktoś potrzebuje to nie może wygrać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale pewniak Wyświetl w wątku >>