Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#7231058 Napisano: 23.12.2024 15:36:01 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Czy to tylko moje wrażenie, czy cukierki Michaszki z Mieszka są jakieś takie... niedobre? emotka  Z racji mieszkania od lat za granicą nieczęsto jadam polskie rarytasy, ale dobrałam się do paczki kupionej koledze z pracy (dostanie inną) i w sumie to dobrze, że mu nie dam. Nie smakują jak kiedyś. A może to nostalgia? Jakieś takie za słodkie, sztuczne i plastikowe. W składzie olej palmowy na trzecim miejscu tuż za cukrem i fistaszkami. Aż mi się przypomniały wyroby czekoladopodobne kupowane w Biedrze 20 lat temu na studiach, bo się miało mało hajsu na prawdziwe słodycze. Tylko wtedy wiedziałam, że kupuję zamiennik.

niestety, nic nie smakuje jak dawniej, ani Michałki, ani mieszanka wedlowska, ani ptasie mleczko emotka
własnie się zastanawiam czy w ogóle, a jesli już - to co kupic na święta

Jeśli masz sklep Action w pobliżu, to mają zarąbiste trufle po ok 13 zł za 400 g
https://www.actio...zekoladowe-favora-s/ Wyświetl w wątku >>
1 jersak 0

ziolko

#7231043 Napisano: 23.12.2024 14:34:21 w Wkurza mnie...
Tak jak większość osób, wkurzają mnie zmiany na poczcie WP.
Mam Adblocka i dodatkowo mam taki komunikat
"Wystąpił błąd 300030. Najczęściej generują go rozszerzenia w Twojej przeglądarce, takie jak Adblock czy VPN. Wyłącz (sprawdź jak)i spróbuj jeszcze raz.
Zwróć szczególną uwagę, czy korzystasz z aplikacji lub wtyczek do nagrywania lub zapisywania zrzutów ekranu." Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7230112 Napisano: 18.12.2024 18:16:58 w Wkurza mnie...
PPPet-er czepiasz się jak rzep psiego ogona emotka  
W konkursie NIE brałam udziału, więc siłą rzeczy NIE wygrałam. A napisałam o tym, co mnie wkurza, bo zauważyłam, że laureaci są już wybrani a oficjalnie dalej można było się zgłaszać, bo konkurs nie był zakończony. 
Wiele razy w różnych konkursach na fb tak było, że nie było podanej godziny zakończenia konkursu, więc logiczne, że można było się zgłaszać do końca trwania danego dnia, czyli 23:59:59 a nie wg widzimisię organizatora np do 10:48 czy innej godziny wziętej z sufitu, bo ktoś nie ma pojęcia, kiedy następuje zmiana daty. 
Nie lubię takich zagrywek, więc jak miałam wenę i ochotę na walkę o przestrzeganie regulaminu danego konkursu, to wiele razy zwracałam uwagę organizatorom lub sponsorom na ten fakt i część przyznała mi rację, a część miała to w głębokim poważaniu. 
Dodatkowo wysyłałam im zasady organizowania konkursów na fb, że przymus publicznego udostępniania czy lajkowania jakiegoś wpisu jest niezgodny z regulaminem. 
Wyobraź sobie, że nawet nie musiałam brać udziału w takim konkursie, żeby wytknąć komuś błędy. Ale jak zauważyłam gdzieś na fb jakiś konkurs albo z bazy tej strony, gdzie były takie zagrywki, to reagowałam. 
A jak kiedyś wzięłam udział w innym konkursie i organizator przedłużył czas trwania konkursu niezgodnie z regulaminem, to też mu wytknęłam ten błąd powołując się na regulamin danego konkursu, że nie było nigdzie zapisu o przedłużeniu. Dzięki temu było więcej osób nagrodzonych, bo organizator przyznał się do błędu. 

I co? Dalej będziesz drążył ten temat?? Skoro już jesteś taki praworządny, to popatrz na to, ile osób pisze nie tam, gdzie powinna i nie o tym, o czym można pisać w danym temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7229904 Napisano: 17.12.2024 19:51:10 w PODZIĘKOWANIA
aguagu
Dziękuję za kolejną wymianę. Jak zwykle wszystko sprawnie i miło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7229746 Napisano: 17.12.2024 11:24:44 w Wkurza mnie...
PPPet-er na forum od kilku miesięcy i się pyta - mnie emotka
A na serio nie wiem. Nie sprawdzałam. Zresztą często coś szukam po standardowych słowach kluczowych i nie zawsze znajduję, bo osoby dodające konkursy do bazy nie zawsze stosują odpowiednie słowa kluczowe, bo to zajmie kilkanaście dodatkowych sekund, żeby coś wpisać. I zamiast np 4-6 kluczowych słów są 2. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7229399 Napisano: 15.12.2024 22:54:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szaleństwo... dziś rano wygrałam 50 zł do Lidla  emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7227530 Napisano: 06.12.2024 18:22:28 w Dziś cieszę się z.....
monikar napisał(a):

bianka33 napisał(a):

monikar napisał(a):

Kupiłam dziś śliczny słoik na świąteczne ciasteczka w Biedronce. Kosztował tylko 10zł a nie mogę się na niego napatrzeć emotka

Możesz wrzucić zdjęcie tego słoika? Bo jak fajny, to może wyruszę do mojej Biedry na poszukiwania takiego samego emotka

Jak będę miała chwile to wrzucę emotka

No i gdzie to zdjęcie słoika? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#7227529 Napisano: 06.12.2024 18:21:37 w Dziś cieszę się z.....
maverick napisał(a):

tego, że jeśli chodzi o postanowienia noworoczne, to w styczniu zwykle mi się nie udawało, ale w tym roku mam i grudniowe: planuje Lay'sy popijać Pepsi i w razie czego zagryzać Milką emotka  coś czuję, że to może się udać emotka

Będą się cieszyć producenci papieru toaletowego albo Stoperanu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 DAIKOKU, cb656 0

ziolko

#7225687 Napisano: 29.11.2024 19:51:37 w WC - rozmowy o wszystkim

ziolko

#7225686 Napisano: 29.11.2024 19:49:59 w WC - rozmowy o wszystkim
FBleszek6 Źle napisali regulamin i chyba ktoś pominął jedno zero i powinno być 2000  a nie 200. 
Postrasz ich Rzecznikiem praw konsumenta, że nie mają racji.
Wiem, że Twoja wiadomość była sprzed kilku dni. 
Kontaktowałeś się z nimi? Odpisali coś? Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7222887 Napisano: 19.11.2024 19:55:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeszcze w kwestii Smolara, a dokładnie wygranego zestawu kosmetyków w Hebe (Bielenda).
Wysłałam im dane, dostałam maila 
"WITAJ!
Twoje dane i dowód zakupu zostały przyjęte przez system
i zostaną zweryfikowane pod kątem zgodności z regulaminem loterii
"Loteria Bielenda „Szczęście to Ty!”".
O ich pozytywnej weryfikacji poinformujemy Cię w kolejnym mailu."
Ale jakoś nie miałam kolejnego maila o tym, że zostałam poprawnie zweryfikowana emotka
Wysyłają takie w ogóle? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7222875 Napisano: 19.11.2024 19:34:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
otter jest możliwość płacenia gotówką w kasach samoobsługowych. Tylko trzeba poinformować pracownika o takim zamiarze Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7222874 Napisano: 19.11.2024 19:32:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake w razie wygranej trzeba odesłać oryginał paragonu, więc te z aplikacji odpadają Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7222844 Napisano: 19.11.2024 18:41:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza12 nie nooo... Smolar to nie Mysiorki. Gdyby postępowali nieuczciwie i byłoby to do udowodnienia, to nie mieliby szans na rynku.
Pamiętam akcję z Mysiorkami i autami z lidla. To był gruuuby przekręt. I udowodniono im to. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7222842 Napisano: 19.11.2024 18:39:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys czyli wychodzi na to, że nie mam u Ciebie szans na podpowiedź, bo od około 3 lat nie wygrałam nic w hasłach emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7222833 Napisano: 19.11.2024 18:21:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza12 Ostatnie 2 czy 3 lata (o ile nie nie dłużej) NIE wygrywam nic na hasła. Po prostu wielkie, okrągłe ZERO. 
Ostatnie co wygrałam, to kosmetyki w bramkach w hebe. I to u Smolara, co jestem jeszcze do tej pory zaskoczona, bo u Smolara nie wygrałam nic kupę lat. 
Dodam, ze cały czas gram na jeden numer telefonu i może mają mnie na czarnej liście albo co... Bo nie uwierzę, że przez tyle lat w konkursach kreatywnych nic nie dałam rady wygrać Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7222821 Napisano: 19.11.2024 17:34:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7222551 Napisano: 18.11.2024 20:37:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maro27 napisał(a):

Może mi ktoś podpowiedzieć jak mam paragon do lidla i jest na nim piwo to wpisując kwotę zakupu mam wpisać taka jak na paragonie czy odjąć to piwo?

Oczywiście, że odjąć Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7222550 Napisano: 18.11.2024 20:36:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth No to im napisz, że wartość nagrody nie przekracza 2000 i nie musisz podawać numeru dowodu osobistego ani Peselu
https://poradnikp...kursie-jak-rozliczyc
Dodam, że to organizator powinien rozliczyć i odprowadzić podatek od nagród o małej wartości. 

Wiele lat temu wygrałam w Fakcie 100 zł i też chcieli ode mnie te dane tłumacząc, że księgowość od nich tego wymaga. 
Napisałam im w ten sposób, tylko wtedy było to do 760 zł. Liczyłam się z tym, że nie dostanę nagrody, ale wypłacili kasę. 
Możesz jeszcze dodać, że wartość nagrody jest na tyle mała, że wolisz nie szastać Peselem na prawo i lewo, bo nie wiadomo, w czyje ręce wpadnie i nie chciałabyś później walczyć z kredytem, który ktoś może wziąć na Twoje dane.
  0 Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7221773 Napisano: 15.11.2024 12:58:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

ziolko napisał(a):

Z jakiego numeru dzwonią z kauflanda?
Bo mam połączenia z numeru 572...427. Odbieram i cisza

Ja miałam z numeru 512 ... 159

Dziękuję za informację. 
To jednak było w innej sprawie. Niestety nie z kauflanda 😭 Wyświetl w wątku >>
0 0