Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj byłam służbowym i mnie trafiało, że muszę czekać (chociaż przyznaję, że nie czekałam tak długo, jak czasami czekałam po 2-3 godziny).
Widziałam, że na stanowisko obok podjechał facet i od razu wjechał. Poszłam zapytać o szczegóły i okazało się, że punkt wymiany i przechowania opon, z którego korzystamy od wielu lat, niedawno uruchomił wymianę na umówioną godzinę.
Wczoraj się umówiłam i dziś z wielką satysfakcją od razu wjechałam i nie musiałam przeczekiwać 6 aut
Mała rzecz a cieszy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomyśl o kilku miesiącach...
Bo u mnie tak jest. I nic nie zapowiada zmiany... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli możesz poszukać wypożyczalni sprzętu w swojej okolicy i za niewielką kwotę wypożyczyć potrzebny sprzęt Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tzn próbuję prać od 4 godzin i za każdym razem kilka minut popierze, przełącza się na zimną wodę i kończy pranie.
Chyba czeka mnie kupno pralki... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli wystawiasz coś na olx a ktoś pisze do Ciebie na whatsappa (o ile masz tę aplikację podpiętą pod swój numer), to na 99% jest oszust.
Często ledwo ktoś wystawi ofertę i w ciągu minuty ma pytanie o przedmiot. Oszuści często nie patrzą co jest wystawione, od razu pytają o niuanse i chcą wysyłkę paczkomatem lub przez "agenta" UPS czy innego
Nawet jeśli to auto albo dom
Poczytaj o sposobach oszustów https://www.faceb...oups/143777390448254
https://www.faceb...oups/129637791061658 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy tylko zwykłą albo zero? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czytałam (a raz nawet byłam świadkiem), że ktoś poszedł po bilet parkingowy, auto oddalone od parkometru kilkanaście metrów, zanim wrócił, to już miał karę za wycieraczką.
Na nic zdały się tłumaczenia, że przecież nie było go z minutę, bo czekał na wydrukowanie biletu.
Te firmy muszą trzepać niezłą kasę za to parkowanie. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może pora odświeżyć emotki?
Bo te forumowe już swoje lata mają, od tego czasu powstało dużo innych mordek, więc fajnie byłoby, gdyby dodać trochę nowych
Niech stare zostaną, ale żeby dołożyć trochę nowych.
Co Wy na to? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle razy wpisywałam się tu i NIC.
U mnie ten temat nie działa.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
200 zł ledwo wystarczyło a nie poszalałam... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam inhalacje z soli fizjologicznej 0,9% lub z soli fizjo z kwasem hialuronowym, np. Nebudose hialuronic.
Co do trzustki, to w jakim sensie rozwaloną? Boli Cię?
Mam kilka znajomych osób, u których po covidzie uaktywniła się lub zaostrzyła cukrzyca, więc może przebadaj się pod tym kątem? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W dodatku wstrzeliłam się w gusta gospodarza, bo uwielbia serniki Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane