Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fisia
Postów 14
Data rejestracji 17.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierdu pierdu
logowałas sie duzo wczesniej
nie komentuje dodatkowo Twojego postępowania bo miałabym za duzo do zarzucenia Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szukając na aparat a TU jest .... Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego że szukają paragonu na apart gdzie było ich kilka do wygrania w kazdym etapie, mozna było użyc swojego zwykłego konta a ty jest nagminne zakładanie kont z wołaniem o POMOC Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z taką desperacją szuka sie raczej paragonu na główną, wiec wartość 10000 zł nagrody , jesli ktos sprzeda za 50 zł to musi być biednym ale na umyśle
mam paragon i moja cena to 2500 zł i mam nadzieje ze ponizej nie zejdziecie zawsze IQ Marketing ma rezerwe i WY tez mozecie wygrac czego życzę bo i tak odemnie nie kupi Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie
no właśnie
Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego Allegro to główna strona aukcyjna, musi sie z czegoś utrzymać, od razu trzeba cene sprzedazy powiekszac o koszt prowizji i bedzie mniej strat Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja odzyskiwałam z zelmera jakis czas temu i z grasp odeslą jesli poprosisz o to, ja pisze odrazu przy paragonie notatke, pewnie nie wszyscy wyslą bo to nie ich interes ale warto spróbować
a jesli bierzesz kilka rzeczy na jednym paragonie popros o fakrure, wtedy jak znasz nr to zasze mozesz poprosic o duplikat Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie przesadzaj, drugi dzien na forum to starych znajomych nie uświadczysz Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze jest szansa na liste rezerwową, a sam zwrot kosztów tez mnie nie interesuje
mam paragony prawie z kazdego dnia jeszcze, kupowałam na 3 paragony codziennie, dawno mi sie to zwróciło, a jesli mam teraz dostać 30 zl za swój paragon to wole poczekać, wystarczy jedna wygrana i mam tyle co bym sprzedała 10 paragonów i na dodatek 9 osob dzieki temu tez moze sie załapać na rezerwówke
czego wszystkim uczciwym serdecznie życzę Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurier DELTA Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastanów sie w końcu, raz rzucasz sie na wszystkich jak proszą o paragony a teraz sama wciskasz je w co drugim poście ....
Wyświetl w wątku >>
fisia
Postów 14
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widocznie nie do wszystkich, ja dostalam przez PAF i sama sie musialam do nich pofatygować
Wyświetl w wątku >>