Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
iskierka
Postów 491
Data rejestracji 02.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie przejmuj się teraz są takie tłumy w górach jak i nad morzem.My byliśmy w czerwcu w Zakopcu normalnie rewelacja Teraz w lipcu byliśmy nad morzem to już porażka jak nie burza piaskowa na plaży to smażenie się w korkach na drodze .Ja jestem ciągle tego samego zdania aby w takie miejsca jeździć poza sezonem:) Wrzesień ze znajomymi w górach to naprawdę fajny pomysł tylko aby pogoda dopisała.
Ja zaraz wyzioram ducha 33 st.w pokoju.Ma ktoś deszczyk albo burze u siebie?jest szansa że coś do centrum dotrze? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za podpowiedz sprawdzimy Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sony Xperia e ,a konkretnie nie łaczy się z wi-fi . Widzi sieć ,woła hasło,niby trwa logowanie i nic.Były zmieniane ustawienia na routerze(linksys wag200g) i nic nie daje.Router bez problemu łączy się z innym smartfonem ,laptopem czy drukarką.Czy miał ktoś podobny problem i udało go się jakoś rozwiązać?
Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj to miałam ,jednak poległam (przed ankietą zwróćcie uwagę na kolor pudełka i kształt tabletek ) moje ostatnie pytanie po którym mnie wyrzuciło dotyczy czasu brania ww. leku..nie zaznaczać coś w stylu... ,że bierze się go od niedawna Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po 6 latach związku nawet nie jestem osobą tylko ...owadem??
Na zaproszeniu widnieję jako "os.tow." no kulfa ze tak się wyrażę.Chyba mnie tylko to drażni skoro inni tak adresują koperty..
Mieliśmy podobny problem z weselem brata zapraszając naszego kuzyna(który miał mieć wesele pół roku później) .Po prostu zadzwoniliśmy aby spytać się jak powinniśmy zaadresować .Poprosili o umieszczenie imion i nazwisk obydwojga...że niby dopiero po zaręczynach nie powinno się pisać "z osobą towarzyszącą"
Czyli zapraszając np. na wesele wspólnych znajomych ze szkoły którzy są parą a nie są po zaręczynach to jedną osobą wymienimy z imienia a drugą jako os tow
Nie jestem zła na tych ludzi od których dostaliśmy to zaproszenie,ale znamy się na tyle dobrze że mogli chociaż wpisać moje imię albo osoba towarzyszącą a nie "os.tow." wrrr Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czytam na necie co teraz daje się w prezencie..to mam wrażenie że co niektórzy chyba ocip..li
http://szafiarenk...ia-2013-prezent.html Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regułą jest już to że jak jest posprzątane to on zaraz musi jakieś remonty robić a mnie szlag trafia bo po całym domu to pies roznosi Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane