Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W wyniki wrzuciłam sekrety udanego związku... Nie mam pojęcia, co ze zgranymi parami Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, już widzę... nie doczytałam... Też pisałam, też nie odpisali. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale - i tu pytam - chrzest wymaga spowiedzi, spowiedz postanowienia poprawy... Jakiej? Że zostawi dziewczynę, że nie będzie z nią sypiał itp.?
Kalisto, ja wiem, że księża się zgadzają itp. Ale dla mnie, dla mnie samej, jest to jakieś kłamstwo... Dla mnie, więc jeśli on mówi prawdę, to go rozumiem. Jeśli sobie wymyślił, bo nie chce płacić kasy - to jest to żałosne...
Ale to jest moje zdanie i tylko teoretyczne, bo - jak wspomniałam - problem mnie nie dotyczy Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez sensu - z całym szacunkiem - mówią. Skoro wejście do religii zaczyna się od kłamstwa - a to miałby zrobić ten chłopak, to jaki to ma sens???
Jak może wychowywać - jakby co - dziecko w duchu katolickim, skoro tak nie żyje??? Dwa - czy wy aby nie sugerujecie spowiedzi świętokradczej? Tam są zdaje się dwa kryteria: żal za grzechy i postanowienie poprawy. I jak on ma postanawiać tę poprawę??? Absurd...
Bez względu co nim kierowało do mnie to akurat przemawia.
I gwoli jasności - ja opuściłam tę szanowną instytucję, jaką jest KK parę lat temu.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też, a skrzynka nestle przepełniona!!! Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wreszcie u mnie również... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo okaże się, że dziecko ma 48 cm i 2 kg, i wszystko musisz dokupić, bo ty masz na 56 i 3,5 kg
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem za szczepieniem. Dodatkowo uważam, że nieszczepiących rodziców powinno się - gdyby dzieci zachorowały na którąś z tych chorób - obciążać kosztami leczenia.
Kurcze, moja sąsiadka nie szczepi i nie posyła dzieci do szkoły (bo szkoła nie odpowiadała oczekiwaniom Zuzi, co Zuzia stwierdziła po miesiącu chodzenia!). Małe uczą się w domu i zdają egzaminy, w sumie nie wiem jak im to idzie.
I nie wiem, ale mnie sie wydaje, że szkoła nie tyle ma uczyć (choć powinna), co socjalizować. Bo dziecko ma wiedzieć, że ludzie są tacy i tacy i tacy, i że trzeba z nimi wszystkimi funkcjonować.
Ale może ja skażona jestem, bo pracuję w tym systemie... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z blachą????? Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie rozumiem Albo nie umiem sobie tego wyobrazić że czym niby się rzuca????
Ja proszę o wyjaśnienie Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Doskonały!!! Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie mam odkliknięcia, że komuś to się wyświetliło/przeczytał...
To jest norma, czy coś zawaliłam? Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest, Dianek, jakaś psychoza ten strach przed igłami. Gdzieś o tym podczytywałam, bo sama - podejrzewam - to mam
Żadnych igieł!!!
Słyszałam co prawda, że sa ludzie, którzy przy zwykłym plombowaniu chcą znieczulenia, ale to nie może być chyba prawda Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ktoś tu o śliwkach w boczku zaczyna...
Uciekam... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja na nie wolno reaguje kwikiem... Nie robi tego, czego ma nie robić, ale piszczy zołza jedna... Ba, dwa razy mi się połozyła na podłogę. Podirytowana jednakowoż brakiem reakcji wstała i obrażona poszła do stolika pisac...
Myślałam, że to się dzieje, jak bobas ma dwa lata, nie 19 miesięcy
Kurcze, fascynuje mnie moje własne dziecko Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Poznaniu to ostatnio przeginają, sam pewnie wiesz... Rozważam ucieczkę I wkurza mnie, że nie mogę się zmobilizować, żeby zacząć czegoś szukać Wyświetl w wątku >>