Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nienawidzę ich... Nie umiem. Nie nadaję się. Ech... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o... ja też jestem żywotnie zainteresowana... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie pogoda, benasia, to wiek Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moze i masz rację, bo mnie właśnie wkurza smarkula nade mną. Studentka, co to ma mieszkanie pod opieką, bo właściciele mieszkają w Niemczech. I jest za cicho, zeby zadzwonić po policję, ba, nawet za cicho, żeby poważnie się czepiać, ale na tyle głośno, że mnie denerwuje.
Owszem. Uczę w szkole
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram, bo mojemu M. też w komisie 300 zł zaśpiewali. W zasadzie 300 i coś. Nosi potłuczoną Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nienawidzę tqg... nic, jakbym nie pisała - nic Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prośba spowiedzi jest niedorzeczna, chyba, ze nie mają znajomych ateistów. Ja tam bym sie nie poświęciła. Zresztą wyznaję zasadę, że do pewnych rzeczy się nie przymusza. Ale do kościoła poszłabym, z szacunkiem postała i tyle. Jako ateista fizycznie uczestniczylam już w paru mszach, bo po prostu musiałam tam być jako opiekun kogoś chociażby. A ten atak krytykujący (znam takich co...)... Jest taki uczony, Paul Hazard, bardzo ciekawie pisze o ateizmie, polecam, zamiast atakować... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra, znaczy tyle, że trzeba przygotować się na inwestycje dzięki wielkie Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A frytki dobre (mój M. pyta)... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Włączaj, włączaj - się musi zbilansować za dobrze by było, jakby po takiej zimie maj był ciepły...
Wkurza mnie, ze kupiliśmy miesiąc temu roczny karnet do zoo i co możemy się wybrać, to pogoda zła jutro ponoć też Poznań nie zachwyci... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja - w czerwcu 3 lata - mówi: "Pan kurier przywiezie"... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
UVQTUWVZKM Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boskie... Byłoby jeszcze zabawniejsze, gdyby nie bylo prawdziwe. Voucher do spa, rezygnuję - bo nie przyjmują dzieci. Wartość 750, wystawiam za 350, bo czas się kończy (chciałam tam jechać). Propozycja - 75 - 100 zł, bo "i tak nikt tego od pani nie kupi... ". Wyświetl w wątku >>