Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą i tak uważam, że ich pogięło, skoro usuwają najużytnieczniejsze funkcje... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i co?
I oczywiście nie ma...
Kurde no... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To znaczy, że dotarł pięć razy Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uwaga, jeden z twoich listów nie dotarł do adresata ... - to od wp.pl
a niżej info oficjalne kauflandowe: Szanowni Państwo,
W przypadku zakwalifikowania Państwa jako ostatecznego laureata i realizacji wysyłki nagród prosimy o sprawdzenie zawartości przesyłki z nagrodą w obecności kuriera.
Wszelkie reklamacje dotyczące zawartości przesyłki będą uwzględniane tylko na podstawie protokołu sporządzonego w obecności kuriera.
Z poważaniem
TQ Group
to dotarł, czy nie dotarł???
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie będę ci tu wyjaśniała meandrów filozofii I. Berlina... Ale dość mądre jest to, co on pisał. Polecam.
Skoro to jest wątek od wkurzania, to wkurzają mnie ludzie, którzy słuchają głośno muzyki, I tacy, którzy nie rozumieją, że inni nie mają ochoty jej słuchać. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast puszczanie basów na full przez pięć godzin i pisanie o tym z dumą mnie przeraża (pomijam fakt, że naruszasz kogoś mir domowy i dobry prawnik to wykorzysta, bo każdy sędzia mając rodzica niemowlaka kontra bezdzietne basy wyda wyrok adekwatny do sytuacji).
Ja ci tylko życzę takich sąsiadów za ścianą jak ty teraz - kiedy już będziesz miała dziecko. Albo się zestarzejesz.
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs "Design dla Konesera 2014"
były podawane już wyniki? Miały być 18 grudnia. I nie wiem, czy nie ma, czy ja nie mogę znaleźć... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) Ja ją dałam licealnemu siostrzeńcowi. Był zachwycony. Jego rodzice mniej ale on znosił ją do cna Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas sinulan działa o tyle, że po układzie tydzień w przedszkolu - tydzień choroby - tydzień w przedszkolu... mamy 4 tygodnie w przedszkolu. Prócz sinulanu mała dostaje też tran. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ani płateczka w Poznaniu. Nic... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie widziałam Kamieni i raczej ich nie obejrzę... Ale zdarzyło mi się widzieć cudo pt. "63 dni chwały", które jest 69 minutami klęski... Więc, jak masz ochotę się jeszcze wojennie pomasochizować to polecam Samo zło Wyświetl w wątku >>