Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko ona urodziła się malutka, więc miała co nadrabiać Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My tak jedziemy już 5 miesiąc... Ale za jakieś 2-3 tyg trzeba będzie zacząć dokarmiać...
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia, a ty nie możesz do Poznania podjechać. Sprawdź w Rehasport na Górczyńskiej bodajże... Tylko z drugiej strony - takiego maluszka targać...
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bioderka, tak jak mówicie, 6-8 tydzień. Na to samo skierowanie my mieliśmy jeszcze kontrolę bioderek, a 1 grudnia idziemy na badanie przezierności kości czy coś takiego.
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwsza wizyta u pediatry - ok 3 tygodnia.
Szczepienie - 6-8 tydzień, kolejne co 6 tyg. Tylko zorientuj się, jakie chcesz płatne, czy bezpłatne.
A jesli płatne to jakie.
A kolejne wizyty to już wg zaleceń pediatry.
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek, a co z białą herbatą??? Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakichś zwierzętach??? Sic!!!
Te prywatne też się na kimś uczyły...
Poza tym ja na państwową służbę zdrowia nie narzekam, bo panie też są miłe i delikatne.
Nie lubię myślenia, że jak się za coś zapłaci, to będzie lepiej. Płacę składki, nie małe, więc mam prawo do miłej obsługi i pewnych standardów.
I zwykle na takie trafiam. Bez płacenia en plus.
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) mnie pielęgniarka powiedziała, że wyglądam jak z urazówki. Nie liczyłam ile razy mnie kłuli, ale część to były ćwiczenia dziewczyn, studentek, czy z jakiejś policealnej szkoły...
Nie ma to jak pielęgniarka z 20-letnim stażem. Zero siniaków, sekunda i już po... Po tych dziewczynach miałam takie siniaki, jakbym była stałym użytkownikiem niebieskiej linii
Chciałam marudzić, ale po przemyśleniu stwierdziłam, ze gdzieś się muszą uczyć, więc zaciskałam zęby i tyle...
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja po żelazie nic nie miała... Witamina K i D też nie dawala żadnych efektów. Femiblion biore nadal...
Może profilaktycznie kup sobie te suszone śliwki i morele...
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie dawałam żadnych herbatek, Jagienka jest cały czas na piersi, ale wg rady położnej jadłam suszone śliwki, suszone morele. Pomagało. I piłam (piję nadal) - ja - bardzo dużo wody. 2 litry dziennie to absolutne minimum.
Lek jest - espumisan. Bez recepty. Ale bez zgody lekarza nie powinno się go podawać do 3 miesiąca życia, a i potem lepiej konsultować.
Mirai na Allegro stoi po około 50 zł, jak się kupi kilka opakowań to wychodzi zdecydowanie taniej. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Patrząc na moje składki na NFZ słowo prosić się na pewno nie wchodzi w rachubę.
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że tak jest zawsze.
Nie mówię, że nie miałam swoich ciuszków dla małej, bo z czasem dotarły (jak już kupiliśmy odpowiednio małe ) , ale szpital zapewniał wszystko.
Państwowy szpital.
Więc w swej naiwności myślałam, ze to jest norma Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No co ty... U mnie przynosiły położne po ileś, a jak brakowało, to się szło do dyżurki po kolejną partię.
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek, ale przecież szpital zapewnia pieluszki... Jedyne co ja musiałam mieć, to chusteczki nawilżone...
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marielu, jesteś okropną trolicą Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jezu, najgorsze jest to, że ja zawsze publicznie drwiłam z takich kobiet Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super to jest, zwłaszcza jak bobas mały
quaquaMalutka moja też przybrała przez 3 tyg. tylko 0,1 kg, pamiętam, że się poryczałam, ale pediatra powiedziała - czekamy jeszcze tydzień, a potem myślimy co dalej... I potem ruszyło po 250 gram tygodniowo... I dla nas to był gigant sukces...
Czyli znów wychodzi na to, że liczy się tylko intuicja (moja mi mówiła: karm dalej ) i że nie ma jednej rady dla wszystkich
grazia1981 - gratulacje Wyświetl w wątku >>