Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Beniaminowa - nam pediatra nie dała Aphtinu, bo jest raczej za metodami bardziej naturalnymi - tylko poleciła nabyć witaminę c (Juvit to robi) i dawać dziecku po kropelce, dwie, trzy razy dziennie. Plesniawki nie lubią kwaśnego środowiska. Pomogło. Tylko nie od razu, tylko po jakiś 3 dniach zaczęły schodzić... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
H93LA4 FP9HX4 AX96 Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego, co pamiętam są miasta, w których jest... Wrocław chyba... Wiem, bo kiedyś sprawdzałam. PRzynajmniej było w zeszłym roku... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mojej rodzinnej takie wypadanie może trwać nawet do dziewiątego miesiąca po urodzeniu i tak jak powiedziała Sonata - wypadają te, co w czasie ciąży nie wypadły.
I nie za wiele można na te włosy używać póki się karmi... Tylko te suplementy dla karmiących. Babka w zielarni powiedziała, że nic mi dać nie może, póki karmię.
Na szczęście po 4 tygodniach przestały... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to widziałam Mnie najbardziej rozbawiła słonina zamiast smoczka No i przywązywanie bobasa sznurkiem za nogę, żeby się nie oddalił od jurty. A film faktycznie godzien polecenia. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tę z tłumaczeniem, nie z chrztem, rzecz jasna...
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj znam ja tę zabawę, oj znam...
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie było tak, że 4 osoby po cesarce zgromadzili w jednej sali. Trochę mnie to wkurzało, bo wszystkie inne sale w szpitalu (dla kobiet z maluchami) to jedynki albo dwójki. Ale tu chodziło o to, by nas mieć pod kontrolą i pomagać. I pomagały - i położne, i doradca laktacyjny i dziewczyny, które miały tam praktyki. Natomiast wadą owej czwórki było to, że niekiedy zagnieżdżali się tam mężowie lub (i to było gorsze) mamusia. Koszmar jakiś. Okazało się, że jednak nie jestem tak asertywna, jak mi się wydawało i nie potrafiłam się jej pozbyć.
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cicho
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja znajoma bardzo-pro-eko z trójką małych (2-5 - 7 lat) dzieci stwierdziła, że nie dopiera... Ale inni piorący są zadowoleni. Tylko moim zdaniem, nie wiem, czy to już było wspomniane, to pranie dość specyficznie pachnie.
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam mini electric medeli, jest ok, działa całkiem nieźle, choć głośno... Przez jakiś czas miałam taki profesjonalny Tufi... Komfort ściągania pokarmu nieco mniejszy, Tufi zdecydowanie cichszy... Ale w sumie ja jestem zadowolona. Używam, kiedy muszę wyjść - tak bez problemu mogę zostawić mleko. Ręcznie jakoś mi nie wychodzi
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli karmisz tylko piersią, to do tygodnia nie trzeba się denerwować - jeśli dziecko zachowuje się normalnie. Natomiast czopków moja pediatra nie poleca, mówiąc, że rozleniwiają dziecko... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż, tak mój paragon popłynął w niebyt, a zachłanność została ukarana! A tak chcialam je mieć
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie mam - normalnie Ale nie w siódmym miesiącu ciąży. I powiem ci, że facetów to może jeszcze wytłumaczę tak, że oni nie wiedzą, jaki to jest wysiłek, ten brzuch. Ale kobiety??? Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w tych kasach najpierw obczajałam, czy ktoś jest w takiej ciąży jak ja. Jak były kobiety to pytałam, czy któraś jest w ciąży. Zwykle nie było żadnej. Jak sami faceci to też pytałam. O dziwo - żaden z nich nie był ciężarny...
A potem wchodziłam bezczelnie pierwsza w kolejkę. Raz w życiu (no dobra, może kiedyś jeszcze drugi, a nawet i trzeci jak się uda można. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wprawa
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie moje pierwsze doświadczenie narkotykowe - morfina... Pierwszy dzień (mała urodziła się o 6 rano) wisiałam na telefonie i prowadziłam życie towarzyskie. Drugi... Spociłam się jak mysz idąc (choć jest to chyba zbyt mocno powiedziane, snując się raczej) pod prysznic. Koszmar jakiś. 3 ketonale dziennie to było mało
Aczkolwiek nie wiem, jak się rodzi dziecko naturalnie, więc trudno mi gradować. W każdym razie dochodziłam do siebie przez 2 tygodnie jeszcze w domu. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>