Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurna, x-letnie dyskusje o zarodkach i in-vitro, a jak się dziecko urodzi, to wszyscy umywają ręce... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do imion w rodzinie - ja uczę, więc mi się imiona też z dzieciakami kojarzą, i tak na przykład przepadła z kretesem Jagoda, imię, które kiedyś bardzo mi się podobało, bo jak sobie przypomnę ile mi to dziecko krwi napsuło Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle, że mnie odpadł stres z nianią, bo mama jest z tatą w domu I czasami im tego sam na sam zazdroszczę. Pewnie, że jak M. siada do pracy do komputera po moim powrocie, to mam ją dla siebie, ale to nie do samo Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też nie!!!! Zwłaszcza, że sprawdzałam ilość zdjeć ostatniego dnia przed północą i szanse, żeby wygrać były na prawdę duuuuuże
Wkurza mnie to, że marny ze mnie fotograf.
A jeszcze bardziej wkurza mnie to, że mam maksymalny katar, zatkane (exceuse-moi) obie dziurki od nosa, skórę od wycierania podrażnioną do krwi, boli mnie gardło i nie mogę niczego sensownego wziąć - bo karmię jeszcze małą i wszystkie skuteczne świństwa są dla mnie zakazane
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie. Wszystkie trzy tzn., nie szczoteczki, ale nagrody. Ba, nawet o ten kod nie pytali. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurde no, celowałam w bransoletkę!!! ktoś chętny... Zostawiłabym sobie tylko szampon i płyn do kąpieli... wrrrrrrrrrrrr... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, a ja to oglądałam, i o ile do drewna mnie przekonywać nie trzeba, to jak policzyłam z kalkulatorem co i jak, to wyszło drożej niż tradycyjny...
Któraś z was mieszka w takim domu??? Ciekawam opinii.
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja chcę dom z działką. I z takim tarasem do picia kawy rano w piżamie Raczej pod miastem niż w mieście.
Póki co mam swoje mieszkanie kupione zaraz po studiach. Wynajmowanie - bez urazy - wydaje mi się wyrzucaniem pieniędzy w błoto, zwłaszcza kiedy rata kredytu wychodzi mniejsza niż czynsz za wynajem... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, my chcemy kupic dom i sprzedac mieszkanie... Mam nadzieję, ze się uda. To, co było super dla pary, w centrum, to już nie jest fajne, jak się pojawił bobas. No i metraż. Ja już się nie mieszczę na 60m. Tylko mi nie piszcie, ze to kwestia organizacji... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, jednak trochę mnie pocieszyłaś i jakoś mniej samotnie się czuję. Moja jedzenia restauracyjnego wybitnie nie toleruje Moja pediatra mówi, że dziecko z głodu nie umrze. Może i tak. Ale ja bym na prawdę chciała, żeby ona jadła. A nie chcę jej wmuszać, żeby nie wyrobić w niej złych nawyków...
Tak na marginesie - ciekawy artykuł jest o dzieciach z nadwagą w dzisiejszej Polityce. Mogliby więcej, ale i tak smutno się to czyta, bo grubasków coraz więcej, a dzieci wobec takich są wyjątkowo niedobre...
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do zabawek, to też jestem za fisherem. Tylko mała ma czasami inne zdanie kupiliśmy jej szczeniaczka uczniaczka, przyjechał, poświęciła mu 5 minut, a kolejne 30 bawiła się babcinymi zakrętkami od słoików
Wysoce ekonomiczne dziecko Ale tak na poważnie - grusia ma rację, nie zawsze zabawki robią taką furorę, jakiej my - dorośli - się spodziewamy... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś waznego, czy zignorować? Wyświetl w wątku >>