Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co za dzień? Co za ostatnie 3 tygodnie!!!!!
Brak słów Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W czerwcu wyjeżdżam na 2 tygodnie na taki stażyk do Paryża, to kwestia karmienia się sama rozwiąże - w idealnym i zaplanowanym przeze mnie terminie.
Ja w każdym razie siebie widzę i nie mam z tym problemu
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja karmię małą, ma 18 miesięcy. I chcę karmić (za radą WHO ) do 24 miesiąca. I nie zdarzyło się jej mnie ugryźć. Powiem szczerze, że najbardziej bolało pierwsze 4-5 tygodni po urodzeniu. Potem - pikuś. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To - mam nadzieję - szybko minie. Moja to miała - trzy dni nie jadała i prawie nie piła, pierwszego dnia myślałam, że zęby. Drugiego po południu wylądowałam na doraźnej. Trzeciego syropek zaczął działać (antybiotyk też niestety był).
Dianek, ty mnie nie denerwuj z tymi butami. Zamówiłam ostatecznie boskie kozaczki z reniferkami 20/21 (moja malutka jest) i czekam. I mam nadzieję, że będą ok...
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Superowo
Ale, ja do dianek biznes mam: pajacyki na dziewczynkę? Tak 86 cm? bez stópek najlepiej?
Nie mam siły przekopywać się przez allegro Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My to dawaliśmy (mieliśmy 4 ml) dwa razy po 2 ml, w odstępie góra dwóch minut. 4 (nie wiem ile twój ma tego dostawać), to za dużo. Nie ma szans, by bobas to przełknął... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wywarłam lekką presję (lekką, bo za diabła nie byłam pewna regulaminu) i panna zdecydowała się zadzwonić gdzieś wyżej. I oczywiście krem miał być pełnowymiarowy.
I właśnie się zastanawiam: nie wiedziała, czy uznała, że ma przed sobą pierwszą naiwną... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sobie kiedyś okręciłam. I zobaczzył Lessie za krzakami. Palec środkowy złamany, więc miałam go poowijanego i usztywnianego. Środkowy... Dzieci w szkole kwiczały z radości, pytając, co robiłam... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wiem... Miałam takich nad sobą, na szczęście wynajmowali i tak dręczyłam właściciela mieszkania (i wynajmujących zresztą też), że nie mieszkają... Ale mam świadomośc, że gdyby to było ich mieszkanie, to tak prosto by nie poszło... Ale teraz juz się po prostu nie boję dzwonic na policję, kiedyś się wahałam: a może..., a po co... Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Się policję wzywa równo po 22-giej. Zwykle wystarcza. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W 5-10-15 chyba faktycznie coś nie tak jest z rozmiarówką. Z innych to my chyba C&A, H&M nie lubię - dla mnie on jest ścierkowaty troszkę. Ale najlepsze ciuchy bobasowe ma i tak GAP moim zdaniem, ale on drogi i w Polsce tylko w Wawie, za to za granicą można wybierać. No i Cocodrillo lubię. U nas się sprawdził. Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusiu, bez urazy. ale jeśli rozpatruje się ślub kościelny będąc katolikiem w kontekście wydatku, to jest do dla mnie co najmniej dziwne...
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jak widzę te emocje, licytacje (przecież każda miała piękny ślub i pięknie na nim wyglądała!!!) - to cieszę się, że mnie to ominęło
Wyświetl w wątku >>
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest legalne. Dziura prawna - niedopatrzenie. I ponoć nic nie mogą zrobić, jeśli ktoś się tak samozatrudni. Ja to budżetówka, więc nie wpadłam na ten genialny pomysł.
Ale nie potępiam.
Państwo tak robi na kasę osoby na macierzyńskim (z moich skromnych obliczeń straciłam przez pół roku z małą jakieś 10.000, jeśli nie więcej), że ja nie miałabym jakiś dużych oporów.
Kiedyś widziałam wywiad z Magdaleną Środą i ona jakoś tak to skomentowała, że skoro państwo nie potrafi tak skonstruować przepisów, to teraz nie ma prawa ingerować - dopóki ich nie zmieni..
Wyświetl w wątku >>