Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ejulek59
Postów 93
Data rejestracji 01.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
piniatę, bo nie potrzebuję ale bez sensu jest takie "drażnienie",
trzeba było pochwalić się wygraną a podziękować na pw! Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli biorą tak jak w ubiegłym roku 10 konkursów w jednym czasie na hasła to nie łudźmy się, że czytali. Po prostu hasła dają im furtkę do tego aby "wybór hasła=losowanie" odbyło się bez nadzoru UC. Poza tym jeśli firma nie ma sobie nic do zarzucenia to nie zwija swojego profilu z FB po kilku negatywnych komentarzach Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.smolar.pl/historia-i-zespol trzeba najechać myszką na foto Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma rezerwę jak się podaje numer paragonu-tutaj za grosze sprzedają się paragony więc na rezerwe nie ma co liczyć Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w ogóle to po ch..... człowiek zasuwa 50 km po paragon, wydaje za niego x zł jak na forum kupuje kilkakrotnie taniej niż go kosztował sam przejazd. Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak agencje losują to zwykle nie podają haseł, żeby nie robić sobie obciachu(wyjątkiem jest Mbank, który skompromitował się publikując hasła "warte" 10 tys). Tutaj miało się zebrać 3-5 osobowe jury(organizatorzy+sponsorzy)-wątpię, żeby codziennie spotykali się na kawce wybierać hasła z danego dnia. A nad hasłami na pewno każdy spędził wiele czasu, żeby napisać coś sensownego więc decyzja organizatorów o niepublikowaniu hasła jest nie fair.
Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, ja odmieniam i udało się "ustrzelić" nagrodę więc można w dowolnej formie Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sądzicie,że Smolar przeczytał nasze hasła? Prowadzą kilka konkursów na raz. Minęły raptem 2 dni robocze od zakończenia konkursu bo 3 dnia już były wyniki. Wylosowali 10 haseł z pośród których wybrali "najlepsze" dlatego efekt taki jaki jest Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dziś dostałem sms o wygranej a zgłoszenie słałem wczoraj czyli informują na bieżąco. Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani Alicja z Kleczy koło Wadowic
akurat w konkursach sms nie robi nic!!!
Drzemek jej dane tylko wykorzystuje
i na listach oprócz Krakowa-Klecza figuruje Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wygrałem przeciętnym Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież jeszcze nie wszyscy zwycięzcy poinformowani - info od organizatora.
Nie szkoda Ci tracić paragonu ? Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie też dzwoniła, że brak zgody na przetwarzanie danych a jak wół u samego dołu formularza z ich strony jest ta formułka-nawet nie wiedzą co podają w treści oświadczenia Wyświetl w wątku >>
ejulek59
Postów 93
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też zestaw z 1 tygodnia bo potem nie grałem
Laptop pozostał tylko w sferze marzeń i na reklamie.
W ogóle dostał ktoś sms o laptopie?
http://www.lidl.p..._pl/hs.xsl/29291.htm
Wyświetl w wątku >>