Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jenny21

jenny21

#4847870 Napisano: 23.11.2011 10:57:50 w Wkurza mnie...
agusia32 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

Jestem zdegustowana faktem, ze ktos podszywa sie pode mnie i zawlaszcza sobie prawa do mego filmu w Konkursie Winiar na zupę !!!

I musze udowadniać że jestem jego autorką! Szok! Tzn ogolnie dla mnie nie ma problemu bo mam oryginalny plik, fotki itp, ale chodzi mi o to jak mozna sie posuwac do czegos takiego!! ktos tak mial??? A moze ten ktos siedzi na forum, ciekawe? Do czego mozna sie posunac dla nagrody!

To jest obrzydliwe emotka Ktoś kiedyś przywłaszczył sobie mój wierszyk na FB i jak upomniałam się o swoje prawa do niego, to ten typ do mnie wyskoczył z tekstem, jakie mam dowody na to, że to moje emotka Szok: jak można z pełną świadomością, że ukradło się coś z neta, tak się zachowywać? Bezczelność ludzka rozwala emotka

To prawda, w ogole zauwazylam ostatnio ze niektore osoby grajace w konkursach sa w stanie zrobic wszystko dla nagrody!! I to smieszne ze autor ma udowadniac swoje prawa! przeciez ta osoba nie dysponuje oryginalnym filmem, mejlem no niczym! To nie dosc ze chamskie to jeszcze glupie!!

Ale nie odpuszcze! Chyab rzeczywiscie trzeba znak wodny do fotek dodawac a do filmow tez jakies znaki.. Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4847714 Napisano: 23.11.2011 10:04:15 w Wkurza mnie...
Jestem zdegustowana faktem, ze ktos podszywa sie pode mnie i zawlaszcza sobie prawa do mego filmu w Konkursie Winiar na zupę !!!

I musze udowadniać że jestem jego autorką! Szok! Tzn ogolnie dla mnie nie ma problemu bo mam oryginalny plik, fotki itp, ale chodzi mi o to jak mozna sie posuwac do czegos takiego!! ktos tak mial??? A moze ten ktos siedzi na forum, ciekawe? Do czego mozna sie posunac dla nagrody! Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4830335 Napisano: 15.11.2011 01:32:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
olunka napisał(a):

zarania napisał(a):

olunka napisał(a):

mieszenko napisał(a):

zarania napisał(a):

Kodów z maragryny na razie nie wysyłałam (choć kupiłam), ale czytając zwycięskie hasła z Haribo doszłam do wniosku, że muszę lecieć po żelki do Lidla, bo tam nagrody dają za darmo. emotka

Ja miałem na prawdę dobre Hasło i nie wygrałem ..jestem ciekaw czy wybierali jak leci czy jak ..

a ja mialam dwa byle jakie i tez nie wygrałam emotka

oj tam, byle jakie ... trzeba było napisać w stylu: Żelki Haribo zawsze znajdziesz w Lidlu i napewno byś wygrała. Poczekaj, aż ja wezmę udział w konkursie i z dumą zaprezentuję swoje zwycieskie hasło. emotka

problem w tym, że nagroda dla mojego 5-latka baaardzo cenna i go zawiodlam emotka

Nie gralam ale z ciekawosci zerknelam na hasla emotka Nie ujmujac kimomu rzeczywiscie malo wymyslne niektore np.
■ULUBIONE ŻELKI HARIBO W TWOIM LIDLU
Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4829510 Napisano: 15.11.2011 07:21:57 w PLAGIATY
Nie brałam udziału w konku Almy ale nie wiem co jest z ta firma ze zawsze jest kilka plagiatow na 10 nagrodzonych Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4818989 Napisano: 09.11.2011 06:25:28 w Wkurza mnie...
Tak sobie mysle ile/ilu z Was podratowuje swoj budzet domowy nagrodami? Bo ja nie ukrywam ze dzieki nagrodom nie musze pewnych rzeczy kupowac Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4818055 Napisano: 08.11.2011 04:39:21 w Wkurza mnie...
że muszę zostać jutro w pracy po godzinach dłuuugo, a wkonkach tez brak sukcesow ostatnio mimo starań !!! : emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4816839 Napisano: 08.11.2011 09:06:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ponawiam czy ktos dostal e-mail o wygranej z Zupa jak malowana WINIARY? Dzis maja slac. Jak cos prosze na priw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4815678 Napisano: 07.11.2011 05:56:40 w co chcielibyście wygrać?
Podobnie jak większość z was - jakiś miły wyjazd wakacyjny emotka A poza tym jak zawsze kuchenne fajne agd i gadzety. Samochód odpukac jeszcze na chodzie emotka

Ale zobaccie ze stopa zycia wrasta kiedys wszyscy marzyli o Tv, lodowce, komorce a teraz same auta i kaska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4814987 Napisano: 07.11.2011 01:57:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
tusiek napisał(a):

kotek11 napisał(a):

http://biznes.gaz...amiast_wygrywac.html

czytaliscie emotka

czytałam i popieram.Często fajne prace nie mają szans z tymi klikaczami!

Tez sie zgadzam dlatego nie biore udzialu w klikach juz. Tylko decyzja jury Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4814769 Napisano: 07.11.2011 12:57:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

Mnie nie dziwi... czasem łatwiej mi zrobić prezentację niż wymyślić jakiś tekst, który przebije się wśród setki innych. Każdy robi to, co umie najlepiej.

Fakt ale dla odswiezaczy powietrza??
Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4814689 Napisano: 07.11.2011 12:41:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
A czy ktos dostal info o wygranej w konku WINIARY - Zupa jak malowana gdzie do wygrania byly garnki i sprzet kenwood? Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4486072 Napisano: 27.06.2011 08:29:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
widze ze udalo sie wplynac na wyniki knku alma, gratulacje ziolko i innym emotka oszustka nie pojedzie na wycieczke! Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4472865 Napisano: 22.06.2011 09:57:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
W wynikach almy pojawila sie nowa laureatka 2 nagrody a co do 1 usuneli przepis Okrasy ale wiolafasola z tekstem z mojegotowanie nadal jest 1 laureatka!!!! zenada Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4472429 Napisano: 22.06.2011 07:05:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
słodki srebrny aparat z fb zyj komfortowo emotka ohh odrazu milej Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4470965 Napisano: 22.06.2011 10:30:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
turli napisał(a):

Nie brałam udziału w Almie ale chciałam Wam napisać że jesteście niesamowici. Ja nigdy nie domagałam się swoich praw w podobnych sutuacjach bo nie chciałam wyjść na czepialską i zazdrosną więc godziłam się na łamanie regulaminów. Pokazaliście że warto walczyć z oszustami.I na dodatek niestety oszutami z tego forum. Tak trzymać. emotka emotka

ja tez mysle ze warto walczyc bo ktos kto nie zostal nagrodzony a zrobil wlasny przepis i zdjecia i wlozyl w to sporo pracy moze czuc sie oszukany Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4470783 Napisano: 22.06.2011 09:29:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
toka napisał(a):

abodak napisał(a):

toka napisał(a):

joan napisał(a):

Sytuacja się powtarza, zatem to nie przypadek ani wina niskiej jakości prac. Wiadomo, że po pierwszym takim numerze, konkursowicze posłali jeszcze lepsze zgłoszenia. Może ludzie z Gosi od początku zakładali, że przeznaczą minimalny budżet na nagrody - normalnie zrobili ludzi w ch*. Ciekawe, jak wytłumaczyliby się z tego rzecznikowi...

to już trzeci konkurs w którym Gosia nie przZynała nawet połowy deklarowanej puli nagród.Rok temu był konkurs z identycznymi nagrodami i widocznie nie dając wtedy wszystkich nagród zoszczędzili wtedy na obecny konk.Podejrzewam ze jeszcze im sporo tych nagród zostało na kolejne konkursy
emotka

ja nigdy tam udziału nie brałam ale skoro raz im się udało taki numer wywinąć i nic się nie stało więc robią tak dalej.Tym razem wzięłam udział szkoda ze nie wiedziałam o tym co robili wcześniej bo bym odpusciła

po każdym ich konkursie jest afera na forum-ludzie nawet pisali reklamacje do nich ale nic nie dało.Nie cierpię nieuczciwych organizatorów emotka

dlatego odpuscilam sobie gosie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4470239 Napisano: 22.06.2011 04:59:34 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

jenny21 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

wkurza mnie mój mąż - wąż emotka emotka

przyłączam się- mój tez mnie wkurza emotka

moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu

a jak mnie emotka wielka obraza ze pod nosek nie przyniosłam trusakwek ze smietana:) ale przeciez bozia mu dała dwie sprawne rece;) równeie przyjemnie dla mnie by było, gdyby ktos mi je zrobił:) mamusiowe wychowanie:/ wszystko pod nosek:/ BUUUNNTTT emotka

Prawda, ja juz baaaardzo potrzebuje urlopu bo irytuje mnie moj maz a szczegolnie jego za chwilke kochanie, z a5 minut kochanie to zrobię. kkkk zrób teraz raz coś, oderwij sie a nie za chwilę.. tez tak macie? emotka

tak, jakbym o swoim słyszała, a ja się wkurzam i robię sama, a to błąd, trzeba poczekać aż podniesie 4 litery i się pofatyguje, trzeba zresztą przyznać ze w końcu robi o co proszę ale czasem chcę JUŻ!!!

Znam to, tez sie irytuje i zaczynam robic sama, a tak tylko utwierdzam go w tym sposobie bycia. No moj jak sie zabierze za robote to zrobi, ale zanim sie zabierze hehe ojojoj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4470115 Napisano: 21.06.2011 10:02:45 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu

a jak mnie emotka wielka obraza ze pod nosek nie przyniosłam trusakwek ze smietana:) ale przeciez bozia mu dała dwie sprawne rece;) równeie przyjemnie dla mnie by było, gdyby ktos mi je zrobił:) mamusiowe wychowanie:/ wszystko pod nosek:/ BUUUNNTTT emotka

Prawda, ja juz baaaardzo potrzebuje urlopu bo irytuje mnie moj maz a szczegolnie jego za chwilke kochanie, z a5 minut kochanie to zrobię. kkkk zrób teraz raz coś, oderwij sie a nie za chwilę.. tez tak macie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4470097 Napisano: 21.06.2011 09:56:33 w Dziś cieszę się z.....
Urlop od piatku mnie cieszy emotka Bo juz wszystko irytowalo, szczegolnie praca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jenny21

#4470087 Napisano: 21.06.2011 09:51:24 w Wkurza mnie...
karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu Wyświetl w wątku >>
0 0