Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jenny21
Postów 871
Data rejestracji 30.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza sie
Lista laureatów zostanie opublikowana w miesięczniku „Murator” nr 9/2012 oraz na stronach http://www.murator.pl/. i http://www.wymarzonyogrod.pl/.
A ktos dostal juz info od organizatora? Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mi sie wydaje ze wyniki mialy byc we wrzesniu, tez czekam Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez sie nie bede domagac publikacji prac - walka z wiatrakami. Odpuszczam, sa przecież inne konkuersy poza Serenadą Chociaż kiedyś ze dwa lata temu udalo mi sie w ich konku wygrać robota kuchennego - agencja reklamowa ktora ich prowadzila byla fajniejsza, publikowali prace.
Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam pojecia - ale regulamin troche neijasny.
co do sprzedazy na allegro czasem sama cos opycham - bo np. zdobywam nagrode inna niz chcialam, ale czesto po prostu oddaje rodzince,
co jak co ale pogratulować pomyslowosci pani Monice, jako Polka typowa troche zazdraszczam dzisisj i tyle!!! Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam jeszcze ich sery w lodowce, akurat Radamer dobry ale inne takie sobie, na fb pisza ze wkrotce nowy konkurs, neich sie wypchaja ze swoimi 5 lodowkami Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz interpretowac mozna roznie, jak wyslalo sie zgloszenie z tymi danymi w zasadzie chyba bralo udzial w konku Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym w regulaminie nie było jasno napisane, że tylko odpowiedzi tekstowe wygrywają, z regulaminu:
Zasady uczestnictwa
Udział w Konkursie będą również honorowane zgłoszenia, które zostaną przesłane przez Uczestników Konkursu do Organizatora pocztą lub kurier bez wypełnionego formularza zgłoszeniowego, poda warunkiem podania następujących danych: imię i nazwisko, adres do doręczeń, numer telefonu i adres e-mail oraz dokonanie wyboru nagrody gwarantowanej oraz przesłanie zgody przedstawiciela ustawowego w przypadku Uczestnika małoletniego”.
„Dodatkowo osoby, które odpowiedzą na pytanie „Dlaczego lubisz spędzać czas z Serenadą?” będą miały możliwość wygrania nagrody głównej.
5. Zwycięzcy Konkursu zostaną wybrani przez bezstronne jury, w skład którego wchodzą dwie osoby z firmy Organizatora oraz dwie osoby ze strony Partnera.
6. Jury dokona oceny i wyłoni pięciu zwycięzców Konkursu z pośród wszystkich zgłoszeń Uczestników, którzy udzielili odpowiedzi na pytanie konkursowe, biorąc pod uwagę m. in. pomysł oraz oryginalność udzielonych odpowiedzi”.
W regulaminie nie ma nic o fiormie tekstowe, wiec formalnie mozna bylo nawet rzezbe wyslac Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ukrywam wyslalam dwa zgloszenia na swoje nazwisko - sie postaralam, wydawaloa sie ze jest smiesznie i serowo, a potem jak widze ze wygrywa ta Pani o ktorej sie tyle tutaj na forum naczytalam to wiesz ... coż nie zawsze się wygrywa - trochę naiwnościa bylo tez sadzic ze w piatce bede Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam pojęcia jak z nią jest,a może wysyła wiele zgłoszeń tzn dużo inwestuje w te konki. Bo tak przecież w firmach o róznym profilu nie moglaby miec wtykow od samochodow po sery.. tak sadze.. Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie konki mnie wkurzaja i odbieraja chec do dalszego grania, czlowiek sie nastara nastara a wygra ten co zawsze (jestem rozgoryczona wiec wybaczcie)! Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiemy, że bardzo czekaliście na te wyniki Z radością informujemy, że nagrody główne w naszej promocji wygrali: Monika Urbaniak, Adam Adamek, Sabina Szymczykowska, Marcin Grygowicz i Beata Skorzanek. SERdecznie gratulujemy
I ktoz wygral??? Nasza liderka w wygrywaniu samochodów!!!! Brawo moniau Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojoj ale mnie zasmuciliscie jednak baaardzo sie staralam i myslalam ze sie uda 2 zgloszenia a tu nic Coz fajnie byloby zobaczyc prace Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochani jak tylko będziemy mogli puścić parę z ust i cokolwiek Wam zdradzić, na pewno to zrobimy
o sia la lala mozemy se czekac.. Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i trudno ale jakoś nie wierzę że by z forum nikt niw wygrał... A może laureat obawia sie zazdrości innych i cicho siedzi Hmmm?
No jak tam ktoś ma wieści???, przyznać sie !!! Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym prościej byłoby gdyby odrazu wymagali paragonów przy wysyłce zgłoszenie ... Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myslicie że już pojnformowani?
Jak ktoś wygra i dostanie info please napiszcie!!! Chciałabym wiedzieć jeśli już nie ma na co czekać... Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Serenada Oficjalne wyniki oraz wysyłka nagród zostaną sfinalizowane do końca maja. Zatem osoby, które spełniły warunki promocji otrzymają nagrody najpóźniej na początku czerwca. Zaś jeśli chodzi o zwycięzców nagród głównych, czyli lodówek musimy potwierdzić z nimi zgodność paragonu, żeby móc ogłosić kto wygrał. Wyświetl w wątku >>