Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jenny21
Postów 871
Data rejestracji 30.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki mia zatem nie zasmiecam tego watku Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Ja na J wiec jesli dzwonia alfabetycznie to juz odpadlam, ale wydawalo sie ze praca fajna, pytanie co bylo w innych... Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kupiec czesto najpierw publikuje liste a potem rozsyla mejla wiec mozsz poczekac spokojnie lub jak pisze mia na fb dopytac Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Thanx spoko ze na studiach byla logika przydaje sie w konkursach nawet Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Staram sie zalapac czaczę Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to zwracam honor nagroda super mi sie marzy vespa lub piaggio retro czerwone lub ecru ale pocieszam sie, ze i tak by mi w Polsce życzliwej ukradli wiec coz moze i nie ma co zalowac
Joan moj menżu też sie ucieszyl z nart moich i ciaga mnie teraz na narty Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi w loterii udalo sie raz tylko - kinder bueno w ub roku wygralam narty a tak nic, tym bardziej szanuje i zazdraszczam osobce z forum co teraz Piaggio wygrala Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpisuję się ręcyma i nogami
Dyskwalifikacja osob ktore nie spelnily warunkow tak, naciskanie nieeee, ale po co w takim razie sianie fermentu ze jednym cos powiedziano innym nie, bez sensu.Powinni trzymac sie ejdenj wersji i na FB i w telefonach i e-meilach Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt tak jest, a agencja jak prowadzi kilka konkow w tym samym czasie to juz sie gubi w zeznaniach.
czy agencje nie wiedza ze sa fora internetowe, ze my tez wymieniamy sie informacjami od nich i z tego sie niefajny tworzy wizerunek agencji.. Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiecie wychodzi na to ze jesli chodzi o KIORÊ to ciweszyc sie moga Ci których poproszono o uzupelnienie dokuemntów. Bo inaczej by nie prosili - te osoby wygraly jej a u mnei cisza.... wiec ciekawe czy to znaczy ze jednak juz bez szans.. Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wielkoduszne ale mimo wszystko troche nie fair wobec pozostałych ktorzy trzymaja sie regulaminu a poza tym rzeczywiscie to wydluzy czas informowania o wynikach.
Chociaż mogliby poinformować tych co na 100% wygrali, wyslali wszystko a ta reszte pozniej jak dosla
ps. ja tez pierwszy raz gram w Kiorze wiec nie znam tej agencji w ogole Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też czytałam kilka razy regulamin a i tak nie zwróciłam uwagi, że trzeba wysłać kopię paragonu i wysłałam oryginał. ale chyba to nie ma wpływu na poprawność tego zgłoszenia?
Jasne ze nie, tylko potwierdza ze kupilas produkt Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czytam regulamin 3 razy czy wszystko wyslalam itd, wiec powinni trzymac sie zasad, kilak razy zdarzylo mi sie nie dopilnowac i nagrody (na szczescie drobne) przepadly i sie nauczylam wiec coz ...
Jeden wysle dwa porzadne zgloszenia ze wszystkim inny 10 byle jak wiec jestem zdania ze powinni dyskwalifikowac i tyle Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mysle ze jak ktos nie podal danych, nie podpisal pracy czy tez nie zalaczyl paragonu lub jego skanu to powinien byc zdyskwalifikowany zgodnei z regulaminem Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwierze ze wszystko bylo legalnie i okay jak ktos z forum napisze czy wygra wiec jak ktos wygra pleeease pochwalcie się !! Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieki Ewuś, zatem nadzieja jeszcze jest A le nie dodali też kiedy beda powaidamiac? Wyświetl w wątku >>