Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
organizatorem jest
Karlsbad Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (kod pocztowy 03-680), ul. Wolbromska 38, NIP: 118-16-62-282,
wiec moja rodzinka może brać udział chyba dobrze teraz rozumiem tak ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale konkurs organizowany jest przez Tesco, czyli on jest organizatorem więc pracownikiem tesco będzie mój szwagier. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo hasło wysłane 3-4 dni temu i nic Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem że bratowa to nie rodzina?
- wstępną nie jestem
- zstępną też nie
- rodzeństwem nie
- małżonkiem też nie
- no a rodzicami to tym bardziej nie
dobrze rozumiem? ale gdybym zagrała na męża to nie mogę ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwszy raz będę grała jutro więc mam nadzieję że pozwolicie pierwszakowi też wygrać Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no z GD nie jestem ale okolic hehehehe ) miło widzieć bratnie dusze które tu wygrywają ) szkoda że doroty nie ma w kraju, chętnie bym ją odwiedziła
Co do kombinowania, a czy oni ten kod potem nie zabierają? żeby potem nie bylo że oni ten kod komuś tam oddadzą, pokarzą a tam jest imię i nazwisko podane, może lepiej nie mieć tych nieprzyjemności, lepiej się nim umyć heheheh Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a próbował ktoś odebrać w innym rossmanie niż wybrał ? będę w Galerii Bałtyckiej a wcześniej wybrałam przy LOCIE Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kontakt@palmolivemen.mecapps.pl Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noś kur....na chata, cały tydzień stały pudełka w kuchni, a jak dziś chciałam wysłać to czytam że konk był do 31.01 Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lubię zimę ale , mnie już też wkurza
w sobotę zamówiłam węgiel bo zapowiadają przymrozki, kupa kasy z dymem puszczona Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magda19700302
polecam Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam, ma ktoś jakiś kodzik na Allegro Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj robiłam zakupy i dostałam rabat na wszystko co miałam w koszyku, nie tylko na dziecięce artykuły.
Fakt, miałam problem bo pani mi wciskała kit że karta jest nieaktywna zostawiłam zakupy i powiedziałam że przyjdę za chwilę - wykonałam telefon do szwagierki i okazało się że karta jest aktywna więc kit mi wciskali. Przyszłam z powrotem i mowie ze z kartą jest wszystko ok. No i pani zdziwiona i nagle zaczyna mnie przepraszać że to u nich było coś nie tak. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a można się o nie normalnie upominać czy one są wydawane w jakiś odstępach czasowych ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wpisany kod jest nieprawidłowy. Spróbuj ponownie - upewnij się, że wpisujesz poprawnie cały kod.
Wyświetl w wątku >>