Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba że polecicie jakiś inny?
mbank zaczyna mi już trochę wychodzić nosem, co tydzień zmiana tabeli prowizji. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4.7.2014 20:15 Ergo Arena Bilety
POLSKA - IRAN / Promocja dla klientów VITAY
Nie jestem w Vitay i może ktoś by udostępnił
nie aktulane Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam filmy nagrane na kamerze w formacie .MTS
w jaki sposób mogę je przekonwertować na plik avi.
Polecicie jakiś dobry program? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jeśli kupię coś i okaże się za małe mogę towar zwrócić ? odsyłam czy można oddać w sklepie ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, sprawdzę jutro u rodziców, na lapku 10" właśnie tego logowania nie widzę Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od jakiegoś czasu nie widzę przycisku "logowanie" Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wybaczam wściekłość, no to kicha, bo w czasie pracy nie mogę wchodzić na takie stronki Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam pana który był kierownikiem w banku - mówił że tych na infolinii szkolą stałymi regułkami, który nic poza tym nie wiedzą i tak gadają by klient się zakręcił a odpowiedzi i tak konkretnej nie dostał. Żałosne to, bo coraz więcej banków likwiduje stanowiska w banku na poczet infolinii (czyt. oszczędności). Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się nazywa SPRZECIW - i sprawa trafia do sądu wg miejsca zamieszkania pozwanego. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś chętny? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki Mariolka takie chwile są super Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo się cieszę, że kolejny rok minął mi z WAMI i poznałam tyle wspaniałych ludzi Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paranoja Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpinam 2 ręce i 2 nogi
nie zawsze mam czas dodać konkurs, pracuję, często po godzinach, dziecko, dom, gotowanie, wchodziłam tu z przyjemności lub nawet poczytać kto co wygrał (samej nie wygrywając czasami nic) i cieszyło mnie bardzo jak wartościowe nagrody wygrywały osoby tu z tego forum a nie osoby widmo.
Ale takie ograniczenia dobremu nie służą, nie gram w promocyjnych bo po prostu nie ma u mnie dużych sieci, czasami poproszę by mi ktoś coś kupił ale to rzadkość. Temu nawet nie śledzę na bieżąco tych konkursów. Z 3 konkursy dodałam ostatnimi czasy a wcześniejsze które chciałam dodać - ciągle okazywały się dodane, lub potem dodane przez kogoś innego.
Top teraz super sprawa - ale teraz zablokowany, są konkursy ograniczone czasowo czy ilościowo i nie my tu nagrody będziemy zgarniać tylko znajomy znajomego albo 5ta woda po kisielu.
Uważam zmiany na gorsze. Albo niech będzie limit wypowiedzi, czy udzielania się na forum, logowania np. na miesiąc czy rok - jeśli ktoś nie wypowie się tu ani razu a tylko zagląda to wywalić takie osoby, od razu będzie mniej członków. Wiadomo, że ten który się tylko loguje i nigdzie nie wypowiada to tylko "szuka konków" i to Ci powinni być jakoś blokowani a nie stali bywalcy. Wyświetl w wątku >>