Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
totalne nic Wyświetl w wątku >>
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się, coś tam poprawiają u siebie i na razie nieczynne Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja miałam strzałki zastrzeżone za dnia chyba z 3 a w nocy z 2x Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mówi o tym że na 1 osobę a nie 1 gospodarstwo, to niech ona Ci udowodni ehehehe Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja oddam moją 29letnią za parę dni Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz wypełnić oświadczenie które jest do pobrania na stronie streetcom. Jeśli tego nie zrobisz nie będziesz brała udział w kampaniach.
chodzi o to żeby móc coś testować musisz wyrazić zgodę na otrzymywanie tych materiałów Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie listonosza a na kuriera Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na ogół licytacja, kto da więcej, ale i są nagrody za 600 kodów LM Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powiedz następnym razem że jestes ze skarbowki ale tym razem masz wolne, a gdyby byłą w pracy to za brak dania ci paragonu - ma obowiązek polożyć ci go na ladzie - to grozi jej niezły mandacik i US na głowie heehhe Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję, a jeśli nikt się nie zgłosi to chętnie przyjmę Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie mam, nie jesteś sama
a ja sie wkurzam bo okazuje sie że wygralam w marcu w konkursie i nic nie dostałam na @ forum, a 2 tyg. juz dawno minęły do podania adresu
reklamować skoro nie dostalam @ z prośbą o podanie adresu?!?! Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja poprosze Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witaj w klubie, moja dziś konczy 7 m-cy i mam to samo, w nocy co 2 godziny, a rano na oczy nie widzę. Za to w dzień, jak pójdę z nią na dwór to potrafi przespać 2-3h (no pomijając czas na wypadnięcie smoczka). No a ja za dnia spać nie mogę, to pieluszki, to karmienie, a to obiad, a to sprzątnięcie .... kiedy to się skończy ... ja chcę się w końcu wyspać Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje, pozazdrościć można Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Akcja na Rossnet.pl potrwa do 24 października br. lub do wyczerpania prezentów. Prezent można będzie odebrać w wybranej drogerii do 31 października br. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane