Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja właśnie nie dostałam domku z kaszek Nestle, organizator będzie składał reklamację !!!! Zgubiono polecony !!!
A wysłali już pod koniec grudnia a teraz mamy koniec lutego !! Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
póki co nie można,
pisałam do nich w tej sprawie, odpisali mi że mają problemy techniczne i gdy je rozwiążą to znów powróci ta funkcja. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy z tego, ale niektórzy pisali że nie gra fer Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no cóż, poznałam jedną zabrała szwagierce fotkę, by wygrać nagrodę wartą 40 zł.
Będę to tępić i będę zgłaszać plagiaty
I liczę że w końcu oliwa sprawiedliwa... przypali tym oszustom dupkę Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie kumam że ludzie nie boją się że ktoś ich poda do sądu za plagiat Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też bym chciała ankietę o klockach, może i moja małą by się nimi pobawiła Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile czasu mam na ewentualną reklamację ?? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety przy pytaniu gdzie kupuję i zaznaczeniu odpowiedzi Biedronka odpadłam 10 pkt tylko
precz z biedronką ehehhe Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skarbówka chce kontrolwać tych co często sprzedają - bo jeśli dużo sprzedajesz to powinieneś odporowadzać podatki od sprzedaży, no albo mieć działalność gospodarczą Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
każdem kodowi przyporządkowany jest jeden zestaw gratisów i nie mogą powiedzieć że się skończyły. Domagaj się wyjaśnienia, to często skutkuje. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak miałam, ale wczoraj był @ że trzeba im regulamin odesłać Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też napisałam do organizatorów o sprawdzenie 1go miejsca 0 sek, i 2go - 0,001 sek -> paranoja !!!, szkoda mi tylko tych dzieci, co mają nadzieję, że wygrają.
A jak rodzice już muszą wygrywać to z głową !
wstyd wstyd ... a potem jeszcze na allegro nagrodę sprzedadzą, to mnie też najbardziej wkurza wrrr Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, uważam że mecz sprzedany wrrrr Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj roznie, ja mialam z 3x ankiete i za kazdym razem inny efekt byl a co innego zaznaczane - to od wieku tez zalezy Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
udało sie ) odbiór w Gdyni )) troche mi nie na rękę wolałabym Gdańsk ale co tam heeheh Wyświetl w wątku >>