Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jest jakaś lista osób które wygrały te zestawy kawy ? gdzie tego szukać ? Wyświetl w wątku >>
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie wy widziecie że kogoś zablokowali ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ślicznie proszę Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaka ściema, jak dzwoniłąm to pani powiedziała że jeśli ktoś podał adres na kopercie to adres maja i wysla nagrode, a teraz twierdzą że nie mają ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiecie co, żal d... ściska ..... a oni po prostu na nas zarobili, nie jeden pewnie coś z vichy kupił, im dobrą reklamę zrobili a oni ..... odpłacili nam się piękne ......
przy następnym jakimkolwiek klikanym konkursie zanim przystąpię napiszę mase pytań - by znów nie wyszło jakieś szydło z worka....
ty tu prosisz ludzi, wręcz ich molestujesz i co .... tylko śmiech na sali pozostaje ....
na wizaz usuwam konto i mam ich głęboko w d....uszy.
A ten ich krem niech se wsadzą, może lepiej będzie im wchodzić .... bo mi on się już nie przyda.... i szkoda mi tylko czasu jaki na nich zmarnowałam. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram napisałam im co o nich myślę:
to po kij byly caly czas podawane % weryfikacja moich głosów, dziś rano o 8ej miałam ich 62 % a juz o 10.15 zaledwie 4 %
jak to sie ma % przez cały konkurs?? dlaczego wcześniej nie obniżono mi %?
A co to za odpowiedź żę kilka osób domagało się skrócenia czasu konkursu ??/
Skoro my musielismy zaakceptować regulamin to chyba i nas bylo trzeba zapytać o zgodę na skrócenie konkursu???
Poczytajcie sobie kc jak się umowy zmienia, my żadnymi królikami doświadczalnymi nie jesteśmy, gdybym wiedziała że tak to się zakończy to bym w cale nie grała !! a skoro widziałam że jestem nadal w rankingu i utrzymuje mi się ten % to grałam dalej i prosiłam o głosy i po co......
Nie jesteście słowni - w regulaminie nie ma mowy nich o dyskryminacji innych portali i zbierana na nim głosów, tak samo ten link przy moich banerach, skoro jest to z niego korzystam, to WYŚCIE dali nam to narzędzie ja se go sama nie stworzyłam.
Przykro mi to mówić ale w żadnym innym konkursie tak radystycznie nie potraktowano uczestników, tym bardziej w ostatni dzien (15) zmiana regulaminu i końca konkursu!
wyjechane mam na te konkursy klikane, jak widac trzeba oszukiwać ale z głową - zmienne IP mile widziane a jakieś uboty to sruuuu pojechane... Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech mi poda czarno na białym ile głosów mi tak przybyło !!!
portal to portal a nie rodzina gdzie kazdy odpowiada za jednego.
Przysięgam sobie ze to ostatnio konkurs klikany, dokoncze to co mam i sajonara Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolezanka dzownila i powiedzieli jej ze to 1 os. tak łamała, to dlaczego NAS wsyzstkich wywalili?? gdzie jest mowa w regulaminei ze jak 1 oszukuje to wszyscy wylatuja !! Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zmieniona została TYLKO data zakończenia NA WNIOSEK wielu osób biorących udział w konkursie. Uczymy się dopiero tego typu zabaw i założyliśmy stanowczo zbyt długi czas trwania. Następne będą trwały ok. 3 tygodni, a nie 5-6...
hahaha śmiech na sali, uczą się a my króliki !!! Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to rozumiem inaczej:
Banery z forum wizażu nie będą się liczyć!
tu pisze NIE !!
napisalam do nich tak:
to ja mam pytanie do ADMINA
1) po kij na stronce :
http://wizaz.pl/akcje/vichy/zacznij.php
jest mowa o linku: (komunikatory, serwery społecznościowe)
i podany mój link ??
liczy tego nie miałam brać pod uwagę?? GG to nie komunikator, skype też nie? tlen itd. ???
czegoś tu nie rozumiem
2) w którym miejscu w regulaminie jest mowa - o dyskryminacji osób będących uczestnikami portalu konkursowego ??
to tyle na razie, staram się być kulturalana ale nosi mnie ...
Czekam na wyjaśnienia !! Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z gg sie nie liczą, z portalu konkurowego nie licza, banery w wizazu nie liczą- to z czego mozna bylo oddac glos ??
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5. Banery z forum wizażu nie będą się liczyć!
to po co w regulaminei jest mowa ze licza sie z wizazu lub innych ????
czy regulaminie jest mowa ze moga regulamin zmienic w kazdym momencie ?? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym, jesli ktos grał w 12 konkursach nie znaczy ze w 12 wygra.... zaraz do nich znow zadzwonie tak maja mnie wkurzone, zobacze co kolezance odpowiedzo bo właśnie do nich dzwoni !!
A jesli ktos mial 12 linków w stopce to nie znaczy ze wszystkie sa jego !!! Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co jesli link mialam w stopce GG ??? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nadal czekam na domek z kaszek Nestle Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
walczcie o swoje, ja rowniez pisalam dzwonilam i w koncu dostalam Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obliczyłam że w kwietniu, tamte były w styczniu i co 3 m-ce są Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JUSTYNa jest wielka Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heheheh oni mają 3 m-ce na to a Tobie dali w 3 dni