Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Satynowa Randka Randkowiczki, czekamy na informacje, czy nadesłane nagrody Wam się podobają?!
pani mi powiedziała że jeszcze nic nie wie itd. ze dopiero jutro pojutrze, ale dokladnie nie wie, no pipppppppp
dziewczyny dzwońcie jutro i molestujcie ich, lecą se w kulki !
Gram gram i czasami wygrywam
)
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bon w sodesko - do zreazlizowania w wiekszych hipermarketach - auchan, real, tesco, euroagd i inne
info o niespodziance z Kamis
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko dla tych co mają niski zarobiek
policz sobie, jeśli mąż dostaje 1600 zł na rękę i podzielisz to na 3 (mąż,żona, dziecko) to już neidostaniesz ani płatnego wychowawczego ani rodzinnego. Kpina
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z miłą chęcią bym zapisała, ale niestety u mnie nie ma żłobków, a wozić 30 km do złobka mi się nie opłaca bo za opłaty i za każdą godzinę rozpoczętą (mąż by ją zawoził i odwoził) płaciłabym ok 1000 zł
i to mnie złości bardzo
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
średnio z tą rezerwą to wygląda
i jak tu do pracy wrócić, moja co prawda ma dopiero roczek ale pewnie i już teraz powinnam ją zapisać by próbować dostać się, czy to za szybko ??
przytłacza mnie to życie, chcą byśmy miały więcej dzieci, ale ja pytam po co??? skoro nie mogę im godziwego życia zapewnić, przedszkoli brak, o żłobkach nie wspomnę, bo już bym w pracy dawno była
więcej dzieci nie planuję
Szybko sie skończył patriotyzm nie w tym państwie
A co ma patriotyzm do prawdziwego ,realnego i powiem jeszcze brutalnego życia?Nic...
Mnie też nie podoba się wiele rzeczy,służba zdrowia,oświata,ale to nie wina państwa tylko ludzi
myślę że nie ludzi, bo panie chciałyby przyjąć więcej dzieci do przedszkola ale nie mogą bo byle mają miejsc, miejsca tworzy rząd, Państwo, jakby im naprawdę zależało na zwiększeniu populacji to coś by z tym robili
skoro biorą w pierwszej kolejności 5-6 latki, to co ja mam z 3-letnim dzieciem zrobić? nie mam komu zostawić, a liczyć 5 lat bez normalnej pensji (wychodzi że tyle musiałabym siedzieć z dzieckiem w domu by w końcu posłać je do przedszkola).
A powiedz mi jak wcześnie trzeba składać wnioski o przyjęcie do przedszkola? no na pewno nie miesiąc przed. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to wszystko zależy od księdza, jeśli powie że wychowa go w wierze i ble ble ble to powinien dać
i jak tu do pracy wrócić, moja co prawda ma dopiero roczek ale pewnie i już teraz powinnam ją zapisać by próbować dostać się, czy to za szybko ??
przytłacza mnie to życie, chcą byśmy miały więcej dzieci, ale ja pytam po co??? skoro nie mogę im godziwego życia zapewnić, przedszkoli brak, o żłobkach nie wspomnę, bo już bym w pracy dawno była
więcej dzieci nie planuję
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję też marzencia2007, renatakamola, keiti78ZG za to że są
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciesz się że na palcu, mi mrozili calą prawą piętę, chodzić nie mogłam, ciągle na tabletkach przeciwbólowych bo ból był nie do wytrzymania i pulsowało.... Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób printy i wyślij
z kilku dni tak wysłałam do Satyny i potem polecieli
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób printy i wyślij
z kilku dni tak wysłałam do Satyny i potem polecieli
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że organizator będzie uczciwy i Ci dokopie do tyłka
a ja Ci jeszcze szpilkę wepchnę,
czy ludzie naprawdę nie potrafią swoje zdjęcia dawać do konkursów, musicie kraść!
to się kiedyś na Was zemści, a ja teraz będę baczniej oglądać galerie i będę donosić
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no chyba że już ktoś dostał a do mnie listonosz nie raczy przyjść
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie każdy 2-3 konta na żelkach - na siebie, na mamę, babcię, czy też męża i córkę - a skoro w regulaminie nie było żadnego zapisu że - z 1 IP można oddać TYLKO 1 głos, to uważam że to nie jest oszustwo, tylko wina organizatorów że nie ujęli tego w regulaminie.
A jak pozostali zbierają głosy na żelka - jaką mają pewność że ja im nie klikam raz z konta męża a raz z mojego ?? i co ...... za dni kilka wylatujesz i nawet nie wiesz kto się do tego przyczynił.
Uważam że totalna porażka organizatorów, uszczuplili weryfikację do podania komórki - OK - zapis w regulaminie był, ale teraz jeszcze jakaś weryfikacja która nie była ujęta w regulaminie, zero zapisu o 1 głos 1 IP ?
mam wrażenie że powtarza się sytuacja z konkursu VICHY na wizaz ....... totalna paranoja i bóg jeden wie co jeszcze
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taką odp. dostałam dziś od organizatorów żelkowców:
Witam serdecznie,
Jak słusznie Pani zauważyła chodzi o głosy, a uściślając - o sposób ich pozyskiwania. Wszelkie próby „handlu głosami”, kłócą się z ideą konkursu mającego odbywać się w atmosferze fair play, którego finał ma wyłonić najciekawszą pracę, a nie najsprawniejszego lobbystę. Sukcesywnie każdy użytkownik naruszający idee konkursu – zostanie z niego wykluczony.
także niech maga sobie to przeczyta i niech do nikogo nie ma pretensji, bo jak widać niektórzy to wariują na punkcie nagród zamiast dobrze się bawić
pozdrawiam nerwusów
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj za 3x - zastrzeżony okazał się babką która oferowała usługi finansowe
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skąd wiecie że nie będzie ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz ten zestaw garnków będziesz zbierać przez 5 lat, a do tego te pierwsze zdaza ci się rozwalić i będziesz zbierac i zbierać aż do usr... śmierci
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane