Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie było tematu, dzięki Kasiu Wyświetl w wątku >>
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapytanie z innej beczki
Czy ktoś może robił przyłącze kanalizacyjne ?
Wie jak napisać pismo by miasto dało kasę na kanalizę ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę robić zakupy za 50 zł ale to zawsze coś Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a do jakiego sklepu ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.dobrep...-Passbook,56838.html
czy faktycznie w sklepie nie muszę wtedy okazywać oryginalnej karty?
co w przypadku jeśli czytnik nie przeczyta kodu kreskowego? okazuję oryginał karty? pani wklepuję nr karty ręcznie ?
Jeśli mam np. kartę do Rossnę to koleżanka jeśli zainstaluje sobie też Stocard i poda tam mój nr karty to zadziała jej ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za obszerne wyjaśnienia Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten internet chcę do telefonu - do aplikacji typu Lidl, Tesco, Rossman zielona jestem w tym i temu pytam Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W końcu się udało
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie jest tam na liście do wyboru Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próbuję zapłacić kartą MarsterCard Payback za bilety na Disney i po mimo wpisaniu nr karty, nr zabezpieczającego ciągle mam transakcję odrzucaną.
Czy tą kartę muszę jeszcze jakoś aktywować ? by móc nią płacić w necie? w sklepie działa bez problemu. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wybrałam 2 bilety przeszłam do płatności wybrałam kartę MasterCard wpisałam nr karty etc. a potem wyskoczył błąd. Bilety mają status w zamówieniach - oczekuje na wpłatę. Ale jak mam dokończyć tą wpłatę? nie ma żadnego linku, nr konta nic.
Poratuje ktoś ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie działa i skraca to klikanie, które tak mnie męczyło Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaraz wytestuję bo ostatnio się tego uzbierało. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem w nim zielona, czy ktoś mi wyjaśni odnośnie aplikacji - które warto sobie zainstalować, czy one są płatne? a jeśli tak to czy są jakieś bezpłatne ? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam kilka pytań. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak w ENERGA też możesz podpiąć kartę PAYBACK i zbierać punkty. Wyświetl w wątku >>