Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja mała miała 52 cm, na szczęście od kuzynki dostałam parę mniejszych ubranek, ale to co miałam większe to po prostu podkrępywałam - rękawki czy gumki w spodenkach
Ale tak jak piszą dziewczyny, kupuj od 62 Wyświetl w wątku >>
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeśli mam ścianę wilgotną od strony sąsiada - mam dom jednorodzinny - a sąsiad ma 3 m od mojej ściany garaże, ale rynny ma pożal się boże, albo do połowy budynku. Co najlepsze wylał sobie na ziemi beton a od mojej ściany zostawił metr - ziemia - ale przy większych deszczach ta woda z betonu spływa do tej ziemi i podcieka mi ściana.
Czy tu też mogę ubiegać się o odszkodowanie?
Czy ewentualnie zgłoszenie szkody, a jej nie przyznanie, to czymś skutkuje? np. że muszę im za wizytę zapłacić ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i 1 kod pepsi rpa
wymienię za głosy - pw Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
thx juz napisałam Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyłączam się - również zbieram dla córeczki na zabawkę, a może ktoś nie zbiera i wyrzuca paragony
Co do kerrygold - to w regulaminie nic nie pisze że zakup masła musi być wcześniejszy nić wgranie zdjęcia, nie pisze też że paragon trzeba odesłać, myślę że sprawdzą jedynie osoby co wygrały główne nagrody a nie kosze piknikowe.
Vichy - ma program punktowy - wymiana kodów i paragonów na nagrody. Myślę, że jeśli ktoś napisze otwarcie po co mu, to zdobędzie większą sympatię i może prawo do paragonów niż takie ściemnianie Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak miałam, ale zimą, zostawił na wycieraczce, a ja byłam cały czas w domu z małym dzieckiem, i skrzynka na listy wisiała na bramce, i dzwonki do drzwi także działały.
fajnego mam pana z UPS już wie jak wyglądam i nawet jak widzę go przejeżdżającego to się uśmiecha. Zdarzyło się w jednym tygodniu że był u mnie 4x hahahah Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leciały kilka dni temu o koszach piknikowych a główne nagrody ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo teraz już dziękują za konkurs i nic wiecej, a wgrani gdzie ??
http://www.dopelnismaku.pl/
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepraszam .... upał u nas i nie chce mi się wysilać aż tak
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się cieszę że się nie poddałam, choć miałam chwile zwątpienia ale dzięki moim dzielnym koleżankom Klikaczką się nie poddałam.
Nie raz już rezygnowałam w trakcie - choćby Garnier, Vizir, Bobovita i inne.
I cieszę się że żmudna praca (klikanie i proszenie) w końcu się opłacało, nie jest to mega wielka wygrana ale cieszy podwójnie, tym bardziej że Ci co sobie mega pomagali zostali docenieni ale negatywnie
Wielki plus dla organizatorów Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeczytajcie regulamin !
na koniec miesiaca beda - piszą o dniach roboczych wiec 5 dni tygodniowych wiec maja czas, nie palcie się Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj sporo osób wypadło
widzę to po swojej pracy, w ostatnim dniu bylam ok 60 pozycji, wypadłam z 50tki, a teraz w galerii jestem na 8 poz.
jak widać nabijacze nie mają wstępu Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
regulamin:
4. Zwycięzcy zostaną wyłonienie po maksymalnie 21 dniach roboczych od daty zakończenia konkursu.
czyli jak byl do 30 czerwca to wyniki ....
ale uwaga tu pisze roboczych wiec od pon do piątku - 5 dni się liczy czyli powinny byc na koniec lipca Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane