Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wymysliłam pesel, bylo trzeba sciagnac jakis tam program i po włączeniu instaluj mam komunikat:
Uwaga: Rozpoczęto uruchamianie pliku wykonywalnego Internet-Monitor GfK.msi. Pliki wykonywalne mogą zawierać wirusy lub inny niebezpieczny kod, który może uszkodzić komputer. Zaleca się zachowanie ostrożności przy otwieraniu plików tego typu. Czy na pewno uruchomić Internet-Monitor GfK.msi?
i co dalej ? Wyświetl w wątku >>
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po 12 wyjeżdżam, więc do tej godziny czekam na PW
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
16go będę w Makro
paragon wysyłam na @ a potem listownie
pw Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym choć 1/4 z tego
a tu nic, wielkie nic, po prostu susza odkąd wróciłam do pracy Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze chwila i Twoje dane podam i z nikim więcej transakcji nie zrobisz Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pw Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z którą zrobiła wymianę, wysłałam jej paczkę i na bank ją dostała bo polecony piorytet a na moje pw czy GG nawet nie odpowiada. Nie raczy nawet odpisać choć bywa na forum i na gg jest aktywna.
Przedstrzegam przed tą użytkowniczką !!
tak się nie robi a renomę to Ci dopiero wystawię !! Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wypadły mi właśnie kółka z wózka odblokowałam tylko hamulce, zeszłam po 4 schodach i kółka wypadły czy da się to jakoś naprawić?
pomocyyyy Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też siedze i szukam meczu a tu pipppppp Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja u Doroty19791 byłam 2x
fajna z niej babka, a na dodatek okazało się że z moim mężem do jednej szkoły chodziła, ona do A a on do B hehehehehe Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767