Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, tego szukałam i 3mam kciuki by wprowadzili coś fajnego no i by te kody było można wykorzystać Wyświetl w wątku >>
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witaj w klubie, wysłałam im tylko połowę tego co mam, druga leży w domu i żałuję że nic nie zamawiałam ,choć nic mi nie podchodziło Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Delekta co roku z końcem roku zamyka sklepik ale od nowego roku otwierają na nowo.
A co do Winiar to mam nadzieję że do lutego dadzą jakieś nagrody bo szkoda moich pkt co już im wysłałam porażka, mówili że będą nagrody co kwartał, a tu .... porażka to co dawali .... Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś gdzieś na forum Winiarego pisał że agnieszka odpowiedziała w tej sprawie ale nie mogę wyszukać.
Może zmieniają nazwę Kącika na inny skoro na ten rok ma być coś innego Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrzucili coś na początku roku ale rok już się kończy a nagrody .... jak dają to po kilka sztuk, a przelicznik .....to koszmar....a od lutego 2011 ma przestać istnieć Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a teraz gdy chcialam choć skichany piórnik wybrać (choć niebieski dla dziewczynki )
to mam komunikat, że nagrody brak i jest niedostępna.
To po kij tam widać nagrodę której nie ma .....
Mam tyle pkt które leżą u nich na koncie a sporo mam jeszcze w domu i mogę sobie nimi d..... podetrzeć, bo podobno do końca lutego będzie tylko ten Kącik Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojjj laski laskiii jak wy się za moje zdrowie nie napijecie
to ja Wam więcej klikać nie będę
wkurzam się na siebie, że z Wami nie jadę ale czekam na fotki i te niecenzuralne też Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopuść trochę wody a wtedy odpowietrz u mnie zadziałało, pomijam fakt że kupiłam prawie najdroższy węgiel 650 za tonę a jest po prostu do d...... wiele z niego popiołu zostaje i bardzo szybko się wypala, przyjdzie mi węgla dokupić Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja jestem wkurw... na max'a
mój pies .... pippp..... zmarł ..... uciekł gdzieś dziś na jakiś czas ale wrócił .... ale cały we krwi .... ktoś mu wjeb...... no i wymiotował cały czas i niedawno zdechł
jakbym temu kto to zrobił sama pałą w łeb wjeb..... to by mu wszystkie kręgi wypadły ... czy to trzeba od razu z pałą na psa lecieć, wjeb... mu ..... kurwww jak mnie nosi ..... Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zakupy mogę zrobić codziennie
pw Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam @ od rossnetu gdzie piszą mi, że skoro jest wygenerowany kod do danego rossmana to nie mogą powiedzieć że nie ma dla mnie gratisu. Jest kod jest gratis.
Biorę za każdym razem ten @ na wszelki wypadek by się z nimi wykłócać D: Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)
lady076
keiti78Zg
dorota19791
merynosek
marzencia2007
olunka
erikakr
ziolko
martek
sambolera
izoldaaa6
i jeszcze parę innych osób ale już nicków nie pamiętam Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pw Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pw Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jaja
nie zainstalowałąm programu, okno w FB z ankietą GfK otwarte, klikam >> by przejść dalej i komunikat:
Szanowna Pani
Dziękuję za wypełnienie ankiety. Do Pani konta doliczamy 30 punktów.
Tu można wrócić na stronę główną Klubu GfK.
Pozdrawiam,
Kierownik Klubu GfK
GfK. Growth from Knowledge
heheh dobre 30 niż 10 Wyświetl w wątku >>