Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja polecam rwas Wyświetl w wątku >>
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ONE - 60 sms/mms do orange (10 dni)
ORANGE - 50 minut do orange (7 dni)
KOCHAM ORANGE - 60 min do wszystkich sieci (14 dni)
WIOSNA - 50 min do orange (7 dni)
SM4F4F - 15 sms wymiennych na mmsy do Orange (2 dni)
W9GTH33 - 15min do Orange (4dni)
83JE7KAY - 5min do wszystkich sieci (2 dni)
123456789 - 50 min do orange (10 dni)
987654321 - 50 min do orange (10 dni)
ABCDEFGH - 100 min do orange (7 dni)
HGFEDCBA - 100 min do orange (7 dni) Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witaj w klubie, też mnie to wkurza Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda że wcześniej nie weszłam na ten wątek gdy ja byłam ciężarna, spać nie mogłam, siedziałam do 24ej, 1 w nocy przed kompem czy TV a o 4-5 już byłam na nogach. Każdy się dziwił jak ja funkcjonowałam zaledwie 3-4 czasami 5 godzin snu a w dzień wcale.
Szkoda tylko że nie miałam zachcianek teściowa chciała mi dogadzać a mnie wcale na jedzenie nie brało. W kuchni miałam kartkę zjedz śniadanie bo mogłam nic nie jeść z rana, dopiero coś przegryźć koło 13-15 ((
Przy okazji jakby kogoś zainteresowało to mam:
- podręczny kuferek/kosmetyczka LONGERRE (NOWE) http://allegro.pl...owy-i1490729411.html
- Książka Zdrowy start Agnieszka Górniakowska (zafoliowana) http://tiny.pl/h972x
- Książka Mama i tata to my Obalam mity o zdrowiu rozwoju
- NOWE jednorazowe majtki poporodowe 29 szt
- DreamBaby bezpiecznik szuflad 3 szt NOWE
- Zatrzask zabezpieczający Dreambaby 6 szt NOWE
- Chusta do noszenia dziecka NOWA http://szafka.pl/...ia-dziecka-nowa.html
- Mata edukacyjna Tiny Love Mata Biedronka (używana tylko przez moją małą, wyprana, jedynie na lusterku widać normalne ślady użytkowania)
- niebieskie nosidełko
wymienię lub sprzedam
Pozdrawiam i życzę bezproblemowego porodu Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nonkę znam osobiście fajnego ma męża hehehe (sorry Iwona
polecam Merynosek oraz krzychu8985 i rwas Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może w Gdańsku gdzieś można oddać?
wiem że niektórzy zbierają by mieć na leczenie Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mam oddam za głos w stopkę Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja jednej nocy 4x, do tego jeszcze biegunka, na szczęście na 2 dniach się skończyło, potem przeszło na mnie Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bałabym się w tym spać że zniszczę, pogniotę hehehe Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdzie w tym nowym wordzie jest opcja wyłączenia dzielenia wyrazów ?
co za gamoń wymyślił tego worda Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja się zgodzę z yarem...niestety większość kłótni zaczyna się od teściów i nie wiem choćby jaka wielka miłość Was łączyła, uwierz mi po kilkunastu latach małżeństwa masz już serdecznie dość tego samego w kółko...Choć i Ty masz rację, bo miłość powinna być na tyle silna iż pokona wszystkie bariery...Ale z doświadczenia wiem, że z upływem lat brakuje cierpliwości i niekiedy nawet jak kochasz wolisz odejść...
Mnie wkurza dziś totalne fatum nad moją rodziną, które już krąży nad Nami od początku roku!
też się zgadzam z Anave, że teściowie nie powinni się wtryniać. To nie ich sprawa gdzie ich syn czy córka będzie mieszkać, w małym czy dużym domku/mieszkaniu.
Moja teściowa też się wtrynia i najlepiej żeby było tak jak ona chce. A jak pyta i jak, jak Ci się podoba to jak powiesz prawdę że ci się nie widzi to czy owo to obraza majestatu. I głupie przyzwyczajenie że jak ona daje prezent urodzinowy czy imieninowy żeby go od razu rozpakować i powiedzieć oooo jakie fajne. Nie lubię tego, nie każdego stać na superowe prezenty czy strasznie drogie. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaj w klubie, też nic nie trafiłam a tyle nagród było Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane