Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ślicznie dziękuję Wyświetl w wątku >>
Gram gram i czasami wygrywam )
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przychylam się
i powiem że brakuje mi już śniegu i chciałabym już pójść w końcu na sanki, poślizgać się na butach ehhhh pogoda, byle by do lata bo już wiosna pełną parą Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba w końcu zaskoczyła o co chodzi (dzięki Dorocie - dzięki :*) bo woła nawet 5-8x dziennie że chce siusiu i faktycznie zawsze coś zrobi więc wiem że woła bo chce. Kiedyś ją próbowałam przekupić że jej coś dam jak usiądzie na nocnik - no i ciągle mnie w konia robiła chcąc coś dostać słodkiego ode mnie. Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w marcu skończy 3 latka
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też miałam wrażenie że muszę się załatwić na sali operacyjnej, ale to mi się tylko wydawało bo miałam bóle krzyżowe i wszystko skupiło się w jednym miejscu,
pamiętam do dziś jak pojawiały się pierwsze skurcze, pierwsze dziecko i co to właściwie ma być ? skąd będę wiedziała ? wróciliśmy z zakupów - 2 hippery zwiedzone, wizyta u teściowej - droga w remoncie nieźle rzucało .... w domu od godziny i nagle jakoś mnie brzuch pobolewa, to raz to drugi, idę pomyć może mi przejdzie... kurcze znów coś hmmm a może to te bóle ?!?!? wzięlam kartkę i długopis, pisałam co jaki czas są, najpierw co 7 potem co 6 potem co 5 potem przestało, potem znów co 6 co 5 i w końcu mąż mówi, co ty tam robisz i piszesz - kartkę chowałam za poduszkę i mu odpowiadam .... liczby totolotka piszę nie wiem kto był bardziej spanikowany on czy ja hehehehe no ale w szpitalu bóle znów ustały i przez 2 godziny nic, nawet do domu stwierdzili że może mnie puszczą, ale nie zdążyli po 2,5 h urodziłam dzięki fajnej położnej.
Co do załatwiania się to też się przed tym broniłam w szpitalu ale jednak mnie pognało, nie przyjemne to, miałam wrażenie że mi szwy na nowo puściły Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczuję dziewczyny, mnie to jeszcze czeka, na szczęście Dorotka nie dała mi jej w kieszeni heheheh Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic nie mówiłaś o urodzinkach złożyłabym Ci już wczoraj życzenia
Dorotka faceci tak mają, mój miesiąc temu też zapomniał a jak zadzwoniła moja mama powiedzieć że przyjedzie to zapytał mnie a co to za święto że przyjeżdżają? dobrze że jechaliśmy samochodem bo inaczej bym go udusiła o swoich urodzinach to trąbił mi już na 2 tyg. przed
Dorotka ale my tu Wszyscy Ci lubiani i Ci mniej życzymy Ci pociechy z dzieci mega wygranych -> myślę tu o sesji dla Idy i 3mam kciuki za ..... no wiesz za co, będzie dobrze i są ludzie co Tobie pomogą i w potrzebie wysłuchają 100 lat i jeszcze więcej Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
świetny artykuł, z chęcią bym posiedziała na sali rozpraw jako publiczność by się dowiedzieć na przyszłość, czy organizator może nagle zmieniać na ogłoszone wyniki ! Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cieszę się że mnie ktoś rozumie,
po urodzeniu mam problem, idę do łazienki i mogę tam siedzieć nawet 15-20 minut,
nie pomagają mi ani śliwki świeże ani z kompotu, ani jabłka czy nawet popite wodą, a surówki to też nie bardzo, po prostu nie działa nic na mnie, mogę zjeść kapustę kiszoną, nawet zupę kapuśniaka i nici.
Lekarz mówił że przejdzie po ciąży ale jakoś niedługo miną 3 lata i nic się nie zmienia.....
a ostatnio słyszałam że siemię lniane pomaga, albo łyżeczka z 3/4 szklanki wody rozpuszczonej, albo dodane do sosów czy sałatek.
Może ktoś ma sprawdzone sposoby ? bo dłużej się tak nie da, a o kolejnym dziecku to w ogóle nie myślę, nie miałam tego problemu ani przed ciążą ani w ciąży - nadmienię iż miałam bóle krzyżowe i wszystko skupiło mi się w jednym miejscu.... Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
życzę WAM szczęśliwych rozwiązań ))
a tak przy okazji chciałam się zapytać,
czy któraś z Was piła może po ciąży siemię lniane? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
użeram się z nimi od jakiegoś czasu by mi te pkt zsumowali - bo w aptece wypełniłam ankietę do rejestracji, zostawiłam ankietę w aptece i miały brafić do DOZ, tak się nie stało, uzupełniając w końcu moje dane na www dostałam drugą kartę - powiedziano mi na infolinii że mam z apteki pobrać formularz do scalenia kart - ale tam oczywiście nic nie wiedzą i teraz jestem w plecy... bo pkt mam rozbite na 2 karty a za mało pkt by z każdej wybrać jakąś nagrodę Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy można pkt z dwóch kart scalić i wymienić na nagrody ?
Miał tak ktoś może ? Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy mogę i ja się uśmiechnąć o wygranie - z takimi wynikami w rankingu to nie mam kompletnie szans Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy konkursy już w brzuszku rozwiązywał hahaha
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
informuję Was że nasza koleżanka dexterka - urodziła przez cesarkę synka 4150 kg i 58 cm duży ) Gratki Gosiu i rośnijcie zdrowo
Ps. wiem, że to nie ten dział ale może byśmy zrobiły Gosi niespodziankę, 25go kończy się konkurs jej konkurs na lajki a wygrywają tylko 2 os. a niewiele jej brakuje, jeśli możecie oddać jeszcze Lajka http://www.facebo...969377073&type=1 Wyświetl w wątku >>
plocia
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
By dostać NIP dane osoby są najpierw wysyłane do KEP - Krajowej Ewidencji Podatników w celu weryfikacji czy ktoś już nie miał nadanego numeru i czy zgadzają się dane z Urzędem Stanu Cywilnego, na ogół jest to około 1 miesiąca.
Aby ubiegać się o nr NIP musi wystąpić obowiązek podatkowy - w tym celu należy wypełnić NIP-3 identyfikacyjny Wyświetl w wątku >>