Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaraz tu przyleci ziolkowa z miotłą i nas rozgoni!! Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie było śniegu i było -9 a teraz sypie taka kasza, przymarza do ziemi i się robi rozbij-du-pa i juz jest -16 no za długo było pięknie!! idę dorzucić do pieca.. foch.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogłabym Ci schabika ze śliwką podrzucić.. w ramach wymiany partnerskiej co tam masaże!! lepiej żołądek faszerować pasztetóffką niż łamać kości masażem nic nie działającym.. ale wkurza mnie, że jestem dla Ciebie intruzikiem i nie dobiję się na gg.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja już wiem dlaczego mam takie uderzenia gorąca.. myślałam, że to wczesne przekwitanie mordo Ty moja wsciekle wkurzajaca, nooo.. sprowadziłeś mnie na ziemię!
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mów mi o trawieniu.. od wczoraj mam zgage!! ale nic z tych rzeczy... nooo..
wsciekly... czasem jak kobieta ma okres (czyt: trudne chwile w życiu) to wszystko ją wkurza.. i życie, i dom, i rodzina, i Ty, i Twoje komentarze.. a faceci też okres miewają.. a objawia się to dużo gorzej.. rzadko na forum zaglądam teraz więc powiedzmy, że rzadko Cię widzę.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie piszę czy się z nim zgadzam czy nie.. tylko poprostu trochę więcej tolerancji.. nie każdy żyje tylko konkursami i czasem ktoś chce z siebie wyrzucić ten żal czy złość po tragedii.. normalny ludzki odruch.. a że żyje się tu na e-konkach jak w rodzinie przyjaciół i dobrych znajomych to też logiczne, że właśnie tu dyskutujemy.. w końcu kilka dni i wszystko minie.. i znowu będzie pięknie i bez komentarzy do czasu następnej tragedii.. mnie bardziej wkurza medialny cyrk wokół tej sprawy niż komentarze tu na forum.. było minęło.. a bardziej mnie wkurza inny osobnik, który był, jest i chyba szybko nie minie.. mu to upierdliwe komentowanie wszystkiego i wszystkim.. zainteresowani domyślą się o co tupta.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty żyjesz tylko w świecie e-konków?? jeśli tak to.. miłego dnia!!
no wkurza mnie podejście ludzi do życia.. co to się porobiło!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
góffniasz się odezwał no..
cho no do babci to przytule.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję tym starym i młodym.. i tym jeszcze oseskom na forum za piękne, wspólnie spędzone chwile ale też za wspaniałe afery dzięki, którym podnosi się ciśnienie i człowiek wtedy wie, że żyje!!
no to chluuup.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystkiego najlepszego dla mamusiów i tatusiów (tacy też tu zaglądają).. dla Tych co już wychowują pociechy życzę przede wszystkim cierpliwości a Tym co jeszcze czekają to wytrwałośći i opanowania.. nic ponad normę i siły.. trzymajcie się zdrowo i w miłości!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wsciekly ja Cię naprawdę podziwiam!! jesteś wspaniałym facetem o przedobrym serduchu!! i wiem jak musi Ci być źle i przykro gdy ktoś sobie zrobi jajo.. jak to wytłumaczyć innym, oczami świecić.. wszystko spada na Ciebie.. ale dajesz z siebie wszystko i dalej jesteś ŚWIETNYM WŚCIEKŁYM MIKOŁAJEM! ja Ci podziękuję w imieniu większości z nas za to co robisz dla innych.. a mniejszość niech dalej myśli o sobie.. powodzenia! i okazji zbliżających się Świąt życzę Ci przede wszystkim zdrowia (bo jak go nie ma to.. nie ma nic) i cierpliwości do ludzi oraz dobroci i miłości ze zdwojoną siłą, tak jak Ty dajesz to innym.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze możesz wpisać moje dane nie obrażę się! a tak poważnie to też bym się wkurzała, a będąc na miejscu osoby, której świadczysz taką pomoc to siedziałabym z podkulonym ogonem i wdzięczna za wygranie.. ech, co za ludzie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz być tylko dumna!! nie masz się czym wkurzać!!
wkurza mnie, że czas się nieubłaganie kurczy.. a mnie przybywa roboty przed świętami.. czy ja się kiedyś odrobię?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śniegu może nie być.. ale KEVIN będzie na 100%.. Wyświetl w wątku >>