Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaaaaaaaaaa.... dzis to mnie powalili na kolana!! ..rachunki (gwarantowane) ,4 katalogi (nie przeglądałam jeszcze jakie dokładnie), kopertka z 4 , aż z 4 smyczkami.. tylko, że ja nie wiem skąd ona jest.. w kopercie żadnego logo..., na kopercie tylko napisany adres ręcznie i pieczątka poczty, że opłata nadana i nic.. a smycze z branży zupek chmielowych <piwo> i to każda inna, a wiem że producent jednej z nich odmówił napewno.. skąd to u licha jest??? ale ważne, że smyczki są!!!! nawet nie wiem komu podziękować.. ech..
a jeszcze większą radochę sprawił kurier, który w strugach deszczu przytargał się z nagrodą z konku z Nestle.. Bonsaaaaaaaaaaaaiii.. To sie mamusia ucieszy.. już ją poinformowałam, że drzewko zmieniło właściciela.. jakże pięknie się prezentuje na tle świeżo pomalowanej na niebiesko ścianie.. no oczywiste, że zostanie u mnie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak dobrze, że jesteś.. .. jakże mogłabym nie wrócić! Do ciebie zawsze..
skrobie maile.. smyyycz... i mocno wierzę w Twoje słowa, że kiedyś ją dostanę.. smyyyczzz.. a kuku.. do nooogi.. smyyyyczz.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
<oklaski> wielgachne gratulki dla gangu i reszty.. super zdobycze!!!
ja kcem smyyyyyyycz.. <bigcry> nic tylko smycz.. ja mam kolekcję smyczy... no smyyyyyyyyyyyyycz... <bigcry>.. smyyy.. yyy...yyczzz.. <bigcry>
:@ zdenerwowałam się! piszę maile! NIE PRZESZKADZAÆ !!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzinusia, fryteczka1, kwiatuszek17s, rupert :*:*:*:* stęskniłam się za Wami.. <zawstydzona>
..udanych połowów dziś życzę.. <glod>
zmykam teraz do pracki i będe wieczorkiem.. będzie chwilka luzu to wróce do Was i będe wysyłała maile.. działacie pozytywnie na otoczenie..
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wypchanych paczuszek, zatkanych skrzynek, pozytywów mailowych i słoneczka.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzinusia ja wcale nie będę Ci tu komplementować.. poprostu napiszę tylko.. JESTEŚ WSPANIAŁA !!! tak za całokształt..
wysłałam dziś 100 maili.. równe 100.. i liczę jutro na pozytywa! o paczkach nie wspomnę listek wraca z urlopu w poniedziałek... byle przeżyć te 3 dni i może on przyniesie szczęście i paczuszkę !!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..przyznam się, że zarejestrowałam się dawno, dawno teeeemu.. nie przebywałam na forum często, ale jak tylko wchodziłam zabierałam się za czytanie właśnie od początku, boszeee..co to było.. po 1000 stron.. i zawsze dochodziły nowe na bieżąco.. ale po jakimś czasie byłam sama na bieżąco i zrozumiałam o co gdzie biega.. no i ta praktyczna wyszukiwarka.. bez jej pomocy by sie nie obeszło teraz to jestem mądra baba .. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka ..właśnie wysłałam jednego maila, w którym napisałam, że zawsze proszę o COŚ i nie dostaję nic to może zgodnie z panującymi zasadami jak poproszę o NIC to może wyślą COŚ! Tylko żeby kolorowe było.. <zawstydzona> noo. i więcej nie potrzeba mi naprawdę NIC ! ujęłam to ogólnie ale napisałam bardziej poetycko.
rupert .. te krakowskie listonosze to się obijają.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..ja tam nie zaglądam do skrzynki mailowej tak często.. po co się dobijać.. jak coś mają przysłać to niech przysyłają a jak nie to nie!
dużo gratisków na jutro życzę!!! <glod> <glod> <glod> Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdzie jest mój listonosz? ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... tęsknię <bigcry> Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację, damy radę!! ..bo jak to było? W KUPIE SIŁA !!!
rupert - no comments.. <zawstydzona> Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyznać się, kto tam w nim dłubał, hee???? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane