Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
amif gdy będziesz potrzebować pomocy, rady albo czegokolwiek w czym mogłabym pomóc to pisz śmiało!! dzięki wielgachne!!
P.S.
za tą mniejszą mniejszość, która spieszy ku pomocy.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o matko?? wygoliłaś się?? dawaj fotę.. ja to muszę zobaczyć!! bo jak nie to się wkurzę!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wógole dobrze, że zauważył, że syn do szkoły już chodzi.. współczuje i podziwiam Cię.. ja wcześniej dokonałam wyboru co do chłopa i być może dzięki temu uniknę tych sytuacji na przyszłość.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie znasz sytuacji to nie oceniaj.. kto powiedział, że mam czas na konkursy? 2 konkursy na tydzień to już dla mnie dużo.. niestety ale nie mam czasu.. co do chłopa to pozostawie to bez komentarza.. świetnie sobie radzę bez niego.. i dlatego mówię, że gdyby on był na moim miejscu i musiałby sam wszystko ogarnąć to nie wiem czy by był taki szczęśliwy.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda, że to czasem jest tak rzadko.. noo to Panowie - sruuu do garów, mycia i sprzątania!! aa i jeszcze zająć się dzieckiem, albo dwójką rozbrykanych bąbli!! i tak cały tydzień.. wystarczy po 8 godzin dziennie.. jest dobrze.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
numer paragonu jest zazwyczaj po prawej stronie naprzeciw daty.. bywa 4-cyfrowy a czasem i 7 cyfrowy, a bywa też z literką na początku.. ale napewno nie ma przed sobą znaków specjalnych typu #..
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygraaałaaa!!! nie ten top ale co tam.. wkurza tylko to, że się niepotrzebnie wkurzałam.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego ja robię tylko to co sprawdzone.. a do konkursu nie potrzeba smaku tylko dobrze pokazane na zdjęciu.. bo jak wiadomo najpierw je się oczyma.. więc zrób coś swojego sprawdzonego i ładnie skomponuj zdjęcie.. i będziesz zadowolona.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym zeby wygrała.. a walka zacięta.. !! wygrzeb się wykładu i mykaj na piffko.. trza się odkazić na weekend! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szukałam w necie tego ogłoszenia, swojego numeru ale znaleść nie mogę.. więc nie wiem co jest grane!! Jeśli więc jest tu ktoś na forum, kto próbował się dodzwonić dziś gdzieś w sprawie mieszkania i ktoś (czyli ja) odpowiedział, że to pomyłka to .. proszę o kontakt na PW!!
A swoją drogą gdyby agencje tak chciały dzwonić z wygranymi.. ech.. 46 połączeń.. i zapewnie jeszcze drugie tyle będzie do wieczora.. ładną mam bazę danych.. tyle komórek.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj daje daje.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to mnie pocieszacie.. mój 2,5 latek narazie potrafi się bawić tak, że szkód nie wyrzadza.. najbardziej lubi kolorowanki, ciastoline i wycina nożyczkami papier kolorowy, tasiemki, sznurki i oczywiście klej!! ale ma swój kącik i jeszcze się na ściany nie przeniósł.. ale wszystko przed nami!!
wkurza mnie, że już tyle godzin a ja się nie mogę zabrać za konkretną robotę.. niechcica mnie ogarnęła.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o co się wkurzać.. to tylko dziecko!! uczy się życia a Ty się złościsz.. a ile ona ma lat?? bo to chyba taki rozkoszny wiek.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie zbyt krótka doba.. pasowałoby wogóle nie spać.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane