Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1054659 Napisano: 15.09.2007 08:58:06 w Żegnamy zmarłych
jutis napisał(a):

Wujku spójrz jak nasze życie wygląda bez Ciebie emotka chciałabym mieć pewność, że byleś świadomy tego, kim dla nas jesteś... to głupie pisać o tym na forum, ale gdzie mam to wykrzyczeć???!!!!

emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1043164 Napisano: 10.09.2007 07:45:30 w PODZIĘKOWANIA
kajus18 napisał(a):

chciałabym bardzo podziękować swibek za zajęcie się moimi zdjęciami których nie umiałam przyciąć , bezinterewsowną pomoc miłe emeile ...bardzo bardzo dziękuję emotka emotka emotka emotka

emotka nie ma za co.. emotka drobiazg.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1042250 Napisano: 09.09.2007 05:25:31 w Pomocy!!!!
melisa napisał(a):

rudyrodzyn napisał(a):

emotka bardzo proszę

http://pychotka.p...ulinarne/grzyby.html

emotka emotka

dzięki ale to są jakieś wymyślne rzeczy a ja poproszę może te Panie co robią na zimę grzybki w occie. Chodzi mi o prosty przepis czym zalać te grzybki w słoiku. Ile dać octu na litr wody, gotować, nie gotować itp.

a może tu coś znajdziesz.. http://www.bio-forum.pl/messages/34/8.html emotka przepisy identyczne tylko różnia sie dodatkami.. jedni lubią cebulę a inni marchewkę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1042064 Napisano: 09.09.2007 04:16:17 w Pomocy!!!!
morganka napisał(a):

łatwiej odświeżyć emotka

tak.. tylko po napisaniu ponowne odswieżenie stronki może zduplikować posty.. juz kiedys taki problem był.. i dopóki sie nie pojawi wpis to nie odświeżam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1042056 Napisano: 09.09.2007 04:14:51 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Kurde, mam głupie pytanie: gdy jestem na forum np. w WC damskim i coś odpiszę to czy muszę z powrotem wracać na poprzednią stronę czy ja bo nie widzę od razu odpowiedzi. Czy ktoś wie, o co mi chodzi bo nie mogę się wygęgać?

zaraz po napisaniu znika stronka i po chwili ładuje się WC już z Twoim wpisem.. nie może być inaczej.. sama stronka sie generuje kilka sekund.. emotka a jeśli masz inaczej to coś z ustawieniami przeglądarki może?? odświeżanie albo coś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1040040 Napisano: 08.09.2007 03:33:13 w Pomocy!!!!
kajus18 napisał(a):

ja wygrałam 3 więc nie pisze z nieba zresztą mam przed sobą etykiete z delmy

też mam etykietke przed sobą emotka ale to 1 i 2 nie koniecznie trzeba wpisywac, to jest instrukcja żeby dwa rózne kody były.. tak samo mogło byc a i b .. w każdym razie chodzi o to żeby rożróżnić kod od kodu emotka jak widać jedni pisza tak, inni inaczej i wszyscy wygrywają.. ja wpisałam same kody i poszło.. więc dla mnie to tak działa.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1040030 Napisano: 08.09.2007 03:30:21 w Pomocy!!!!
kajus18 napisał(a):

ja też mam problem nie umiem zmniejszyć zdjęcia bo zupełnie się na takich rzeczach nie znam wiecie jak to zrobić emotka

chodz na PW to ci pomoge emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1039961 Napisano: 08.09.2007 02:37:16 w Pomocy!!!!
kajus18 napisał(a):

swibek napisał(a):

tamarars napisał(a):

W konkursie delmy jest napisane ze trzeba wyslac dwa kody z roznych opakowan chodzi o to ze np jeden musi byc np z delmy z maslem a drugi z jakiejs innej? Bo wyslalam z dwoch delm z maslem i mi przyszlo ze kody niepoprawne.Moze m ktos pomoze kto juz wysylal.Czekam na odp albo prv

musiałas żle wpisac kody.. może zły format albo coś.. ja wysyłałam 2 kody z delmy z masłem.. i przyjęło emotka kod możesz wykorzystac tylko raz więc już i tak nie sprawdzisz.. ale jeśli nie miałaś info że kod już był wykorzystany to znaczy, że Ty mogłaś cos źle wpisać.. ja pisałam według instrukcji: xxxxxxxx,xxxxxxxx i było dobrze.. emotka kupuj następna delmę..

a dodałaś 1 i 2 na końcu? format jest xxxxxxx 1, xxxxx 2

nic nie dodawałam.. dwa kody przepisalam oddzielone przecinkiem.. a po co 1 i 2 ?? emotka na tych etykietkach to jest wzór, że kod 1 i kod 2.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1039950 Napisano: 08.09.2007 02:31:37 w Pomocy!!!!
tamarars napisał(a):

W konkursie delmy jest napisane ze trzeba wyslac dwa kody z roznych opakowan chodzi o to ze np jeden musi byc np z delmy z maslem a drugi z jakiejs innej? Bo wyslalam z dwoch delm z maslem i mi przyszlo ze kody niepoprawne.Moze m ktos pomoze kto juz wysylal.Czekam na odp albo prv

musiałas żle wpisac kody.. może zły format albo coś.. ja wysyłałam 2 kody z delmy z masłem.. i przyjęło emotka kod możesz wykorzystac tylko raz więc już i tak nie sprawdzisz.. ale jeśli nie miałaś info że kod już był wykorzystany to znaczy, że Ty mogłaś cos źle wpisać.. ja pisałam według instrukcji: xxxxxxxx,xxxxxxxx i było dobrze.. emotka kupuj następna delmę.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1039838 Napisano: 08.09.2007 12:59:28 w Avatar
kadjas123 napisał(a):

już nie trzeba jakoś mi sie udało emotka emotka emotka

emotka zdolna jesteś emotka masz to po mnie.. emotka ale i tak zmniejszyłam.. emotka PW.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1038921 Napisano: 07.09.2007 10:07:43 w Avatar
swaciu napisał(a):

Sorki, zapomniałem linka podać:P http://www.intymn...030fe7b263f997702110

emotka a co to za avatarki?? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1030623 Napisano: 04.09.2007 06:53:09 w Pomocy!!!!
swibek napisał(a):

achemiczka napisał(a):

Czy ktoś mógłby podać linkę z wykazem nr sms z Playa na które można grać? Bo strona im się pozmieniała i nie mogę teraz tego znaleźć...

zobacz link (*pdf) może to trochę pomoże.. rzuć okiem emotka

emotka emotka emotka nie wlazło!! jeszcze raz!! zobacz link - numery specjalne Play (*pdf) emotka teraz powinno zadziałać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1030481 Napisano: 04.09.2007 05:49:05 w Pomocy!!!!
achemiczka napisał(a):

Czy ktoś mógłby podać linkę z wykazem nr sms z Playa na które można grać? Bo strona im się pozmieniała i nie mogę teraz tego znaleźć...

zobacz link (*pdf) może to trochę pomoże.. rzuć okiem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1030470 Napisano: 04.09.2007 05:43:38 w Pomocy!!!!
mooniq82 napisał(a):

Ja potrzebuję pomocy psychologa.... emotka

co się stało?? emotka mooni?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#973589 Napisano: 14.08.2007 11:41:50 w dzis mam urodzinki
frotka napisał(a):

emotka dziś są moje urodziny emotka

kochana!!! emotka wszystkiego najlepsiejszego!! emotka emotka emotka

emotka ..spełnienia marzeń ukrytych pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół. emotka emotka
Tego wszystkiego życzę Ci dzisiaj, jutro i w każdym następnym dniu..! emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#964499 Napisano: 11.08.2007 08:50:31 w PODZIĘKOWANIA
cudaczek121 napisał(a):

Dziękuję swibkowi za bezinteresowna pomoc i fantastyczne pogaduchy na gadaczu emotka

emotka ojj.. ja nic nie zrobiłam..
i ja Tobie też dziękuję cudaczku.. za pogaduchy i plotuchy i.. za to, że jesteś!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#952725 Napisano: 08.08.2007 06:58:29 w Pomocy!!!!
lucynka20 napisał(a):

a ja potzebuje pomocy jak wkleic zdjecie w avatar prosze o pomoc

emotka sprawdź PW! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#951511 Napisano: 07.08.2007 05:25:33 w PODZIĘKOWANIA
onola napisał(a):

SWIBEK------dziękuje !!!!!!!!BARDZO

emotka a za co?? naprawdę nie ma za co.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#939291 Napisano: 04.08.2007 02:14:44 w Może nowa sonda?
spin napisał(a):

smerfetka007 napisał(a):

smerfetka007 napisał(a):

Czy chcesz złączyć WC damski i WC męski?
-TAK
-NIE

emotka emotka emotka emotka emotka

jeszcze niech będzię trzecia opcja:
- O co chodzi? (dla tych co nie czytają forum emotka emotka )

moze zlaczyc pod wspolnym tematem FKEI emotka

ja tam myślę, żeby nie łączyć.. emotka jak będzie cisno w jednym to wtedy będzie się gdzie przenieść! emotka ostatnio takie tłoki w męskim, że do damskiego trza było iść.. emotka WC damski zawsze ładniej brzmi!! emotka a chłopy niech się starają.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#921368 Napisano: 28.07.2007 09:33:28 w dzis mam urodzinki
misiulka napisał(a):

nie było mnie przez jakis czas wiec wszystkim Wam składam zaległe zyczenia : pamal73,kasia19,samantha22,melisa, Swibek, martynki,, maltulenka,, wiki1985, matus,grala, kingaa, daytona2004 i wszystkim Aniom no i dzisiejszej solenizantce Antylopii Wszystkiego Najlepszego i mnóstwa wygranych emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

dziękuję ślicznie! emotka i dziękuje w imieniu wszystkich wymienionych! emotka w kupie siła! emotka

Antylopia!! emotka wszystkiego naaaaj.. naaaj.. naaajcudowniejszego w tym wyjątkowym dniu!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0