Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1323774 Napisano: 25.01.2008 01:31:20 w Pomocy!!!!
martarules napisał(a):

swibek napisał(a):

martarules napisał(a):

Czy zna ktoś może jakiś dobry i w miarę łatwy w obsłudze program do montowania filmów. Chodzi mi o sklejanie kilku w całość, dodawanie ciekawych efektów i przejść, itp. emotka

najprostszy to chyba jest programik windows movie maker.. każdy windows go posiada, poszukaj w programach, możesz tam załadować kilka plików filmowych w różnym formacie i połączyć w całość używająć ciekawych przejść.. emotka spotkałam się też z innymi bardziej profesjonalnymi ale nie pamiętam jak się nazywają, może ktoś inny podpowie albo wstukaj na googla i tam napewno cos wybierzesz.. emotka

Dziękuję emotka

nie ma za co.. emotka gdybyś jednak potrzebowała coś innego, bardziej profesjonalnego to pisz na PW.. wtedy będziemy się martwić i poszukam coś w swoich zbiorach.. kiedys się korzystało z tych graficznych dodatków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1323762 Napisano: 25.01.2008 01:26:14 w Pomocy!!!!
martarules napisał(a):

Czy zna ktoś może jakiś dobry i w miarę łatwy w obsłudze program do montowania filmów. Chodzi mi o sklejanie kilku w całość, dodawanie ciekawych efektów i przejść, itp. emotka

najprostszy to chyba jest programik windows movie maker.. każdy windows go posiada, poszukaj w programach, możesz tam załadować kilka plików filmowych w różnym formacie i połączyć w całość używająć ciekawych przejść.. emotka spotkałam się też z innymi bardziej profesjonalnymi ale nie pamiętam jak się nazywają, może ktoś inny podpowie albo wstukaj na googla i tam napewno cos wybierzesz.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1322760 Napisano: 24.01.2008 09:58:48 w Żegnamy zmarłych
..śmierć tych, którzy tworzą dzieła nieśmiertelne, zawsze jest przedwczesna..
(*) (*) (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1292682 Napisano: 11.01.2008 09:11:39 w Problemy z logowaniem
dieselka napisał(a):

1grzes napisał(a):

kolastynka napisał(a):

Czy ktoś mi może wyjaśnić dlaczego za każdym razem jak wchodzę na stronę ekonkursów to muszę się logować od nowa? Zaznaczam w profilu opcję logowania automatycznego a mimo to jak zamknę przeglądarkę i uruchamiam od nowa to znowu muszę się logować. Wcześniej wszystko działało, a teraz przestało. Co mam zmienić i gdzie??

mam to samo emotka

Może macie wyłączoną akceptację cookies w przeglądarce.

Mi natomiast zmniejszyła się ilość postów... Dziś to zauważyłam.
Wie ktoś może, co jest powodem?

zmniejszyła Ci sie ilość postów bo zostało usunietych sporo tematów.. typu: gry, zabawy itp. tam gdzie oprócz zabawy, można było sobie też ponabijać postów.. ale nie przejmuj sie, nie tylko Tobie zmniejszyło stan.. emotka mamy nowy rok, nowe wyzwania, więc do dzieła i zbieramy posty dalej.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1283084 Napisano: 07.01.2008 09:35:24 w Pomocy!!!!
utropek napisał(a):

Prosze pomozcie!

Dostalam dzis awizo z DPD! emotka nie wiem co to za firma nic kompletnie:/ zadzwonilam do kuriera i powiedzial ze musze to osobiscie odebracx, nie mam zbytnio czasu i nie wiem czy spieszyc sie z tym, ale moze ktos z Was cos wygral i przyszlo ta firma kurierska??? emotka

DPD to chyba dawny Masterlink.. nie wiem co teraz rozwozi bo nic nie wygrałam i do mnie nie dojechał.. emotka może ktoś tu się orientuje co to może być.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1257148 Napisano: 28.12.2007 09:27:26 w dzis mam urodzinki
gargal napisał(a):

Dziś moje forumowe urodzinki już rok jak jestem na forum. emotka emotka emotka emotka emotka

emotka wszystkiego naj naaajj.. urodzony na forum w tym samym dniu..

ja też wczoraj obchodziłam forumowe urodzinki!! mam już caaaaaaaaaaaałe dwaaaaaaa laataa... emotka jestem wielka.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1252857 Napisano: 25.12.2007 03:42:36 w Pomocy!!!!
martusiamj rzuć okiem na PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1227946 Napisano: 08.12.2007 04:18:27 w PODZIĘKOWANIA
ewikewik napisał(a):

Dziękuję Pauli za wyczerpujące informacje dotyczące Nescafe emotka

emotka ee taam.. drobiazg.. nie ma za co dziękować.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1223893 Napisano: 06.12.2007 07:35:41 w Pomocy!!!!
piter0073 napisał(a):

powie ktos krok po kroku jak zrobic screena ?
bardzo by mi zalezalo na czasie ;]
moge dac 5 kodzikow tyskiego dla osoby ktora mi wszystko powie emotka
pozdro

klik na klawisz print screen lub prt sc a nastepnie wklejasz (ctrl+V) do jakiegoś programu graficznego np. paint emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1223633 Napisano: 06.12.2007 05:56:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ael napisał(a):

Czy od zasady zakładania nowych wątków jest możliwe odstępstwo? Np. by zakładać wątki nie spamowe o nowych konkursach? :>

emotka nie bardzo rozumiem o co chodzi? chyba całe forum jest o konkursach i do poszczególnych większych konków są wątki.. o jakim spamowaniu mowa? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1217495 Napisano: 03.12.2007 10:24:21 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
chochliczka napisał(a):

hmm a ja mialam do czynienia z lukiem i nie chce mi sie wierzyc ze on i ta alex cos tam to ta sama osoba emotka emotka emotka

dlatego pozostawiam to bez komentarza.. emotka może mają coś wspólnego ale niekoniecznie wcielenie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1217294 Napisano: 03.12.2007 09:11:28 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ani93 napisał(a):

spin napisał(a):

stasiak50 napisał(a):

swibek napisał(a):

ola2493 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

mi sie nie podoba chamstwo, bezczelnosc ...etc. polskiej mlodziezy...pisze do kogos na pw z prosba o zagranie na knorze w zamian za cos a otrzymuje odpowiedz z wyzwiskami i bezpodstawnymi oskarzeniami...ludzie dla polowy z Was moglabym byc matka a Wy sie tak bezczelnie zachowujecie na byle prosbe...zalosne ....zalosne i zostawie to bez komentarza.....................

A to faceci moga byc matkami emotka emotka

a gdzie to jest napisane, że luk1990 jest facetem?? emotka emotka emotka

swibek zobacz tu dlatego bedziesz wiedziec że to facet
na nasz forum wchodzi jako kobieta wstyd emotka

http://www.forum....ex.php?topic=11314.0

a może by dodać takie ikonki do nicka by było wiadomo kto jest on akt ona, bo z tego tytulu juz wiele pomylek bylo

dobry pomysł, popieram emotka

jeśli chodzi o te ikonki on czy ona pod nickiem to i tak nic nie zmieni.. bo biorąc za przykład wyżej opisany to każdy może się zarejestrować na typowego Jasia Kowalskiego i będzie mężczyzną nawet jeśli nim nie jest.. emotka

po drugie co do luka i alaalex to można różnie interpretować.. być może to jedna i ta sama osoba, a może akurat to jest rodzeństwo (co jest napisane na w.w forum).. osobiście z żadnym z nich nie miałam przyjemności więc nie wypowiem się więcej.. i nie zamierzam nikogo atakować, potępiać czy chwalić bo mogłabym się pomylić.. jeśli zaistnieje sytuacja, która będzie niejasna czy nieprzyjemna to napewno się zastanowię.. emotka

inspektorbanan napisał(a):

ps. zeby nie bylo nigdy pomylek:)
to uprzejmie informuje, ze
banan zawsze byl i jest kobietą emotka emotka hehe:)

tak jest!! swibek też zawsze był, jest i będzie kobietą!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1210037 Napisano: 29.11.2007 08:43:12 w Avatar
pawell85 napisał(a):

chciałem wiekszy ale nie umie... do jakiego rozmiaru musi byc zdjecie?

120 na 120 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1206777 Napisano: 28.11.2007 09:28:12 w Pomocy!!!!
edamira napisał(a):

swibek napisał(a):

edamira napisał(a):

zrobilam na kompie full screen i teraz nie wiem jak wrócic do poprzednich ustawień emotka

chyba F11 emotka

dzięki, udało się emotka

emotka nie ma za co.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1206768 Napisano: 28.11.2007 09:26:37 w Pomocy!!!!
edamira napisał(a):

slavek napisał(a):

w jakim programie?

??

wciśnij klawisza F11 emotka powinno przywrócić.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1206760 Napisano: 28.11.2007 09:24:03 w Pomocy!!!!
edamira napisał(a):

zrobilam na kompie full screen i teraz nie wiem jak wrócic do poprzednich ustawień emotka

chyba F11 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1206538 Napisano: 28.11.2007 07:51:50 w Problemy z logowaniem
ależ to nasze forum fiksuje.. poojaaawiaa się i zniikaa.. ii zniikaa.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1201048 Napisano: 25.11.2007 12:06:08 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ola2493 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

mi sie nie podoba chamstwo, bezczelnosc ...etc. polskiej mlodziezy...pisze do kogos na pw z prosba o zagranie na knorze w zamian za cos a otrzymuje odpowiedz z wyzwiskami i bezpodstawnymi oskarzeniami...ludzie dla polowy z Was moglabym byc matka a Wy sie tak bezczelnie zachowujecie na byle prosbe...zalosne ....zalosne i zostawie to bez komentarza.....................

A to faceci moga byc matkami emotka emotka

a gdzie to jest napisane, że luk1990 jest facetem?? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1191909 Napisano: 20.11.2007 06:46:55 w Pomocy!!!!
fryz napisał(a):

alis27 napisał(a):

fryz napisał(a):

wie ktos moze jaka date waznosci ma recepta na okulary/ szkla kontaktowe??

miesiąc

dzieki emotka

ja nie chcę nikogo wprowadzać w błąd ale moja koleżanka w zeszłym tygodniu dostała receptę na okularki i ma na 2 miesiące.. więc nie wiem jak to jest i od czego zależy.. dopytaj w punkcie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1184602 Napisano: 17.11.2007 07:28:33 w Avatar
tesa napisał(a):

co się stało? emotka

swibek ratuj proszę emotka

spokojnie słonko.. emotka pomoc popędziła już na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0