Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1352783 Napisano: 10.02.2008 12:26:55 w Pomocy!!!!
radosna napisał(a):

W takim razie co mi radzisz. Mam na pulpicie 50 zdjęć, które mi się nie otwierają, a które muszę
wysłać. Czy muszę instalować Nero, czy mogę zainstalować inny program? Zrobiłam tak, jak
radziłeś, ale też nic z tego (mam na myśli
otwórz za pomocą). Dziękuję!

spróbuj otworzyć w innym programie (innej przeglądarce grafiki) i jesli działa to tylko wina Nero. Więc mozesz korzystać z innej przeglądarki (InfranView, Gimp, Picassa2 czy najzwyklejszy podgląd obrazów w Windowsie). Tak jak pisze wyżej drzemek to możesz smiało wysyłac bo kazdy z nas ogląda zdjęcia w róznych przeglądarkach i każda mu otworzy format jpg. Tylko musisz sprawdzić czy te zdjęcia wogóle sie otwierają w innym programie. Sprawdź to dokładnie tak jak wczesniej (OTWÓRZ ZA POMOC¡..) tylko wybierz np. podgląd obrazow i faksów windows albo jakis inny graficzny, chocby Paint. Jeśli sie otworzą tzn. nie sa uszkodzone i możesz smiało wysyłać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1352765 Napisano: 10.02.2008 12:15:59 w Avatar
dziub4 napisał(a):

tyska napisał(a):

dziub4 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Dziub4 - ten avatar jest już zajęty przez Ciriness emotka

fak

najlepiej samemu zrobić sobie avatar-to będziesz miała pewność,że nikt go nie ma emotka

ale ja nie umiem

jakby co to al smiało, pomoge chętnie, zmniejszyc co się dai wstawić.. ale narysować słonia takiego jak ma tyska nie potrafię.. emotka

tyska napisał(a):

nawiasem mówiąc-ślicznego mam słonika,prawda?

tak szczerze?? zajjeeffaanyyy!! emotka witaj w klubie sióstr słoniczek.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1352596 Napisano: 10.02.2008 10:02:17 w Pomocy!!!!
jeszcze może byc problem w tym,ze Twój Nero PhotoSnap kłóci się z inna aplikacja do przeglądania zdjęć lub jakims dodatkiem typu google toolbar albo desktop. Ale jesli nie instalowałas nic takiego to spróbuj jeszcze otworzyc zdjęcie z prawego klika myszki z menu wybierz opcję OTWÓRZ ZA POMOC¡.. i wyszukaj tam ten program. Jeśli nadal sie nie otworzy to prawdopodobnie trzeba ponownie zainstalować całe Nero. Nie da rady samej przeglądarki bo to jest dodatek do programu. A wogóle działa ci Nero? inne funkcje? może skończyła sie wazność, wygasł klucz albo cos takiego.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1352578 Napisano: 10.02.2008 09:43:17 w Avatar
dziub4 napisał(a):

Test avatara

jaki golutki.. emotka śliczny.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1352572 Napisano: 10.02.2008 09:40:16 w Pomocy!!!!
radosna napisał(a):

Pomóżcie! Muszę wysłać zdjęcia, a mój program
Nero PhotoSnap Viewer przestał dzisiaj działać.
Nie mam zielonego pojęcia jak to naprawić!
Tylko bardzo proszę o jasne i dokładne odpowiedzi,
bo ja taka bardziej zielona w tym jestem ...

a gdzie to chcesz wysłać? Musisz ten program mieć? aha.. i czy tylko tych zdjęc nie możesz wysłać czy inne też się nie otwierają? sprawdź na jakiś innych i ewentualnei zmień rozszerzenie .JPG na .jpg emotka a jak nie to trza na nowo program instalnąć.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1351509 Napisano: 09.02.2008 12:57:11 w Żegnamy zmarłych
lucynka20 napisał(a):

dzisiaj na naszym osiedlu zmarł chłopiec 3 latka okazało sie że to sepsa , łzy same cisna sie do oczu emotka (*)

:( <'> Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1351420 Napisano: 09.02.2008 11:40:31 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

swibek

#1350725 Napisano: 08.02.2008 08:24:42 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
apoccalipsa napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Wydaje mi się,że najlepiej jak zostawimy tylko jedną piosenkę Rynkowskiego. Idealnie pasuje do sytuacji i naprawdę jest ładna.

pasuje idealnie, fakt

też posłuchałam i jestem za ta piosenką.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1350608 Napisano: 08.02.2008 07:46:53 w Pomocy!!!!
asgoja napisał(a):

Szukam kogoś kto kupił dziennik z płytą na której był program do rozliczeń Pitów.

Zapomniaąłm kupić czy mogłabym prosić jakąś dobrą duszyczkę o wysąłnie mi tego programiku??

Z góry dziękuję emotka

czy już masz ten programik czy nadal poszukujesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1349104 Napisano: 07.02.2008 09:38:54 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
piękne kwiaty emotka i misiu.. emotka wzruszyłam się.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1348095 Napisano: 07.02.2008 01:08:23 w Pomocy!!!!
melisa napisał(a):

mam pytanie, dość ważna sprawa. Czy ktoś z Was zgubił kiedykolwiek prawo jazdy poza granicami Polski? Nie wiecie co się wtedy dzieje? Czy za granicą policja przyjmie zgłoszenie i wystawi jakiś dowód? Czy trzeba autobusem/pociągiem wracać do domu, zgłosić sprawę polskiej policji, złożyć dokumenty na nowe prawko itp.? Pierwszy raz mam taką sytuację więc nie wiem emotka

napewno powinnaś to zgłosić, najlepiej w polskiej placówce dyplomatycznej np. konsulat albo ambasada a oni już pomoga Ci dalej. Mają kontakt z wydziałami komunikacji w Polsce i sprawdzą dane, wydadzą Ci zapewne tymczasowy świstek a po powrocie będziesz załatwiała na miejscu nowy dokument. Jesli nie masz w pobliżu takich placówek to zgłoś to miejscowej policji. Oni też skierują w odpowiednie miejsce. Taka sytuacja się zdaża więc nie ma powodów, żebyś zmuszona była wracać pociągiem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1345026 Napisano: 05.02.2008 04:32:00 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ziolko napisał(a):

chochliczka napisał(a):

denerwuje mnie to samo co Melise i tez uwazam,ze za wypisywanie ogloszen w watku Allegro powinien byc karny

dołączam się do głosów.. ogłoszeń nie powinno być w temacie Allegro

emotka dokładnie! popieram! podpisuję się pod tym czterema kopytami! co się pojawi temat allegro w top 10 to człowiek zagląda z nadzieją, że coś poważnego tam znajdzie.. jakiś problem, który wart jest zastanowienia.. a tu tylko prośby o oglądanie stopki i na siłę zachęcanie do zakupów. Takie coś można pisać w dziale tablica ogłoszeń, czy odpowiadać w topie szukam jak ktoś poszukuje czegoś konkretnego.. emotka osobiście nie piszę w tym topie ale rozkręcając się na allegro skorzystałam z wielu rad przekazywanych na forum! i tu podziękowania do tych wszystkich, którzy konkretnie się udzielają w tym temacie.. i niech tak zostanie! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1333165 Napisano: 30.01.2008 08:05:34 w Pomocy!!!!
gocha28 napisał(a):

wiecie moze jak mozna przelac kase z jednego simplusa na drugi???

http://www.simplus.pl/v.do?idx=805039 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1327804 Napisano: 27.01.2008 09:26:28 w Żegnamy zmarłych
JeSsIcA napisał(a):

eehhh co tu pisać... emotka

emotka trzymaj się! wiem, że jest Ci ciężko.. tego się nie da opisać, to wielka strata.. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1327792 Napisano: 27.01.2008 09:21:31 w Żegnamy zmarłych
swibek napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Rozmawiałam z Jess sądzę że nie ma ochoty na dłuższą rozmowę- moim zdaniem wejdżmy na naszą klasę i zapalmy świeczkę- pomysł Jess i wydaje mi się że dobry

ale gdzie? niech Jess tylko powie gdzie..

przepraszam nie zauważyłam postu wyżej.. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1327788 Napisano: 27.01.2008 09:20:39 w Żegnamy zmarłych
Monika11 napisał(a):

Rozmawiałam z Jess sądzę że nie ma ochoty na dłuższą rozmowę- moim zdaniem wejdżmy na naszą klasę i zapalmy świeczkę- pomysł Jess i wydaje mi się że dobry

ale gdzie? niech Jess tylko powie gdzie.. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1327769 Napisano: 27.01.2008 09:14:48 w Żegnamy zmarłych
a mnie coś się zdaje, że w Chorzowie to ona studiowała.. emotka ale czy tam mieszkała? coś mi chodzi po głowie Bielsko-Biała.. ale nie jestem pewna.. emotka Jess.. gdzie jesteś? Przyjdź.. dlaczego to wszystko takie trudne.. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1327585 Napisano: 27.01.2008 07:54:20 w Żegnamy zmarłych
malenka89 napisał(a):

A z jakiego miasta była Dominika??
Na pogrzeb to już zapewne nie zdążymy kupić wieńca,ale myślę, że jeżeli kilka dni później ktoś pojechałby z nim to też byłoby dobrze.
A jeżeli nie znajdzie się taka osoba to można zamówić wiązankę przez pocztę kwiatową.

Chorzów.. emotka żeby tylko wiedzieć: gdzie dokładnie i kiedy.. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1326920 Napisano: 27.01.2008 01:20:14 w PODZIĘKOWANIA
podziękowania dla Pionasa i Lepsona za błyskawiczną reakcję na prośbę wielu z nas odnośnie zmiany szaty graficznej.. emotka

Dominiko.. to dla Ciebie.. emotka i cały czas pytamy: Dlaczego.. ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1325742 Napisano: 26.01.2008 03:05:23 w Żegnamy zmarłych
babariba napisał(a):

Dominikaz - mimo, że znałam ją tylko z Forum, to bardzo żal, że nigdy już nie napisze - Wygrałam!
Smutne to bardzo...(*)(*)(*)

emotka nieee.. dlaczego??
emotka (*) (*) (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0