Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1461456 Napisano: 04.04.2008 08:26:38 w PODZIĘKOWANIA
scamp.. nie dziękuj.. emotka jeśli tylko mogę to zawsze pomogę.. i Ty dobrze o tym wiesz.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1458190 Napisano: 03.04.2008 05:21:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
rafi323raf napisał(a):

A mi się wszystko podoba emotka
A reklamy mi wcale nie przeszkadzają:)

emotka emotka

vrossi napisał(a):

bezsensu zeby teraz specjalnie nabijac posty zeby moznabylo sledzic tamten temat. to sie chyba mija z celem emotka

dobrze mówisz.. emotka to się chwali.. dlatego nie nabijaj.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1454109 Napisano: 02.04.2008 09:04:59 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

swibek

#1450481 Napisano: 31.03.2008 07:49:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
alaalex40 napisał(a):

no Boze niech admin tez cos ma z prowadzenia tej stronki..fakt faktem ze moglby zapytac, poprosic ale dzis ostatni dzien i pewnie chce sie w 30 utrzymac..kazdy tylko ciagle narzeka i chce brac nic od siebie nie dajac...czy ten klik tak wam przeszkadza?? emotka emotka

a kto to powiedział, ze ten link 3D to link admina? ej ejj.. zablokujcie reklamy bo jest taka opcja i nie bedzie problemu.. jakos mnie ani jedna nie wyskoczyła nigdy! emotka po to jest blokowanie okienek pop-up w przeglądarkch i innych.. ech.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1448562 Napisano: 31.03.2008 09:30:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
gocha26 napisał(a):

swibek napisał(a):

chochliczka napisał(a):

nie podoba mi sie avatar forumowicza z latajacymi cyckami emotka emotka emotka

emotka mnie też!!! emotka

a latający tyłek świbka?
ojojoj emotka emotka emotka

emotka hihii.. aż erotyzmem zawiało.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1447939 Napisano: 30.03.2008 08:38:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
chochliczka napisał(a):

nie podoba mi sie avatar forumowicza z latajacymi cyckami emotka emotka emotka

emotka mnie też!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1446868 Napisano: 30.03.2008 12:04:23 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
emotka wszystko wszystkim.. ograniczenia, blokady, różne dziwne opcje.. tylko, w którym momencie i dla kogo żeby było sprawiedliwie.. ja myślę, że można by było zastosować np. 10-20 konkursów na wstęp, czy ilość postów ale chyba logiczne, że każdy nowy użytkownik musi popodglądać i poobsewrować, żeby wiedział co i gdzie pisać i jak konki dodawać.. dlatego ja proponuje dla nowych użytkowników okres ochronny 1-2 tygodnie.. niech każdy sie zaznajomi z forum, poogląda i pyta jak czegos nie wie.. po tym czasie ma ograniczony dostęp.. jeśli było mu dobrze, podobało sie to musi pomóc tworzyć forum i tu zasady regulaminowe: konki, posty i inne co tam sie zrobi.. myślę, ze taki okres jest dość wystarczający żeby sie dowiedzieć o co chodzi i sprawdzić atmosferkę.. popatrzeć w bazę, jak i co się dodaje, jak to działa, i oczywiście przeczytać regulamin.. emotka tyle ode mnie..

emotka no i niech coś zrobią z tą skrzynką nadawczą.. emotka bo ja już wiekowa jestem i skleroze mam.. co i komu wysyłam a komu nie.. emotka potem mnie bedą ścigać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1446489 Napisano: 30.03.2008 08:38:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
patmisia napisał(a):

Aa mi się nie podoba, że nie można odczytać wiadomości wysłanych.

mnie też się to nie podoba! i to bardzo!!! emotka a przydałoby się.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1446273 Napisano: 29.03.2008 11:04:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
swibek napisał(a):

lukozar napisał(a):

A skąd wiadomo że zawieszki na torebki nie było w żadnym konkursie. Te zaiweszki mogła ta osoba wygrać w konkursie, który odbywał się np. w pracy. Proponuję przejrzeć całe 600 konkursów aktualnych i sprawdzić czy nie ma tam zawieszki na torebkę. emotka

o jakich zawieszkach mowa? bo z tego co się orientuje to jednak były do wygrania.. emotka

jakis konk był, perfumy były, pamiętam.. i zawieszki, nie wiem o jakich tu mowa ale cosik było.. mogę się mylić.. a tak wogóle to admin nie jest w stanie sprawdzac jeszcze zawartosci linków allegro czy to wygrane czy nie.. no nic nie zrobimy.. konkursów jest miliony, np. w lokalnych gazetach o czym nie piszemy tutaj.. i tez jest prawo sprzedać to coś.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1446256 Napisano: 29.03.2008 10:52:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
lukozar napisał(a):

A skąd wiadomo że zawieszki na torebki nie było w żadnym konkursie. Te zaiweszki mogła ta osoba wygrać w konkursie, który odbywał się np. w pracy. Proponuję przejrzeć całe 600 konkursów aktualnych i sprawdzić czy nie ma tam zawieszki na torebkę. emotka

o jakich zawieszkach mowa? bo z tego co się orientuje to jednak były do wygrania.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1446073 Napisano: 29.03.2008 09:25:53 w Pomocy!!!!
annaroza napisał(a):

Czy ktoś może mi pomóc? Nie wiem co się dzieje. nie mogę wejść na żadną stronę oprócz e-konkursy i na główna stronę onet emotka

emotka no ciekawe zjawisko.. restartowała sie? nie spotkałams ie z takim czyms.. albo padło wszystko albo wszystko działa emotka ale z drugiej strony co ci więcej trza!! onetowe wiesci i konki.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1446061 Napisano: 29.03.2008 09:14:19 w PODZIĘKOWANIA
chochliczka napisał(a):

dziekuje Swibkowi emotka emotka emotka Ty wiesz za co emotka

yyyy.. emotka ja tam nic nie wiem.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1445694 Napisano: 29.03.2008 06:43:54 w Avatar
ooo jaka ty szybka!! emotka suuper!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1445689 Napisano: 29.03.2008 06:41:53 w Avatar
olunka napisał(a):

Jak się dodaje avatar?

wymiar obrazka albo gifa max 120 na 120 emotka ładujesz na stronie www.imageshack.us i potem wklejasz do swojego profilu na e-konkach link z pozycji: Direct link to image Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1445479 Napisano: 29.03.2008 05:27:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
seta napisał(a):

fakt z tym dostepem dobry pomysl emotka

i te znaczki płci by sie widzialy emotka emotka

emotka jakby co to jestem dziewczynką.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1445373 Napisano: 29.03.2008 04:40:21 w Żegnamy zmarłych
Adasiu bądź szczęśliwy w gronie Aniołków..
(*) (*) (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1445304 Napisano: 29.03.2008 04:10:36 w Segregacja konkursów.
quindy napisał(a):

Z góry przepraszam Was, że zaśmiecam Wam wątek, ale nie miałem gdzie tego napisać... Bo niestety nie mogę założyć nowego wątku, bo nie mam 100 postów. Chciałbym podzielić się z Wami moją opinią na temat zamknięcia tematu Smak na tak dla osób którzy nie przekroczyli min. 200 postów lub nie są na forum min. 2 lata. Ten pomysł bardzo mi się tutaj nie podoba. To, że nie pisze prawie w ogóle na forum, to nie znaczy, że tych wątków nie czytam. A nie udzdielam się, bo uważam że moje posty nie wnosiłyby nic do tematu. A ten zakaz jest po prostu beznadziejny i gratuluje twórcom tego pomysłu głupoty. Jest to po prostu w pewnym sensie dyskryminacja bo prawdopodobnie wyjadacze byli za słabi żeby rywalizować z młodszą konkurencją... Jeżeli tak to życzę Wam z całego serca smacznego i prosiłbym o przeniesienie tego posta (najlepiej do nowego topicu do działu opini - no chyba że krytyka też nie jest Wam na rękę)

może kiedys zrozumiesz o co tak naprawdę w tym chodzi.. i pisz, pisz.. niekoniecznie w tym wątku ale w innych.. skoro czytasz, to coś za coś.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1443412 Napisano: 28.03.2008 08:23:13 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
cenzuraingdream napisał(a):

jesli mozna, prosze o przeslanie prezentacji. z góry dziękuje. buska_lol2@poczta.fm
(*)

anaa4 napisał(a):

Ja też bym prosiła.. anex_94@wp.pl

na stronie 8 tego topu są podane linki do prezentacji.. spróbujcie pobrać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

swibek

#1438204 Napisano: 26.03.2008 12:34:07 w Poczta kradnie
bmacieja napisał(a):

u mnie to było najlepsze gdy ukradli mi naszyjnik z Kruka a włożyli badziewie zwykłe, zczarniałe cosik emotka

emotka no co za.. emotka emotka emotka słów brak.. Wyświetl w wątku >>
0 0