Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1534653 Napisano: 09.05.2008 10:14:12 w Pomocy!!!!
gemma mozesz to sprawdzić na ich stronce.. www.activiabadanie.pl zaloguj sie na te dane co wysyłałaś i w profilku wyskoczy wszystko.. dokładnie jaki namiot, gdzie, kiedy i o której.. i kod!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1532483 Napisano: 09.05.2008 08:05:19 w Pomocy!!!!
justa111 napisał(a):

mam pytanie na pw
czy ktos juz odbierał activie jak to wyglada

emotka podchodzisz do stoiska tam gdzie ma być odbiór.. zazwyczaj są to namioty firmowe Danona przed hiper i super marketami.. emotka mówisz: dźbry, chciałabym odebrać activie.. , miła albo niemiła pani poprosi o dowód osobisty (albo i nie), pokażesz kod z maila i podpiszesz się na liście.. dostaniesz do papierowej torby firmowej 14 jogurcików (zapytają jakie chcesz chyba, że już wyboru nie będzie).. emotka i to wsjo!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1532468 Napisano: 09.05.2008 08:00:43 w Avatar
lekkoatletka napisał(a):

trzy dwa raz...
Próba udana:)

emotka nic nie widzę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1515948 Napisano: 01.05.2008 01:50:20 w dzis mam urodzinki
justynqa napisał(a):

Dziś moja mama na urodzinki
emotka
Wszystkiego najlepszego mamo

emotka wszystkiego naaaj.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1515886 Napisano: 01.05.2008 12:52:41 w dzis mam urodzinki
laskotka napisał(a):

ja w ciagu 2-3 dni zamówiłam chyba 25próbek..i czekam...kozystałam z wielu stron...ale ta jest najlepsza;-) emotka

no cieszy nas niezmiernie ten fakt, że zamówiłas próbki i stronka jest najlepsza emotka (bo jest!!) ale cieszyło by bardziej, bys jako nowa uzytkowniczka tego forum przeczytała regulamin! bo pojawiasz się tu wczoraj i twój pierwszy (jeden jedyny do tej pory) post znalazł się wniewąłsciwym temacie! emotka to nie śmietnik tylko top o urodzinach.. a o próbkach jest inny.. emotka aa i poszukaj jakiś nowych konkursów i dodaj do bazy, bo jakieś pustki ostatnio.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1512554 Napisano: 29.04.2008 10:37:05 w Może nowa sonda?
nineczka17 napisał(a):

luko92 napisał(a):

wiedziałem, że śląsk górą emotka

a mi na Śląsk daleko emotka

ale to przecież nie jest sonda gdzie ma być zlot.. co Wyście se ubzdurali?? emotka to jest sonda na temat kto jest z jakiego województwa, zeby szacunkowo określić gdzie jest nas najwięcej.. ale tak jak juz pisałam w innym wątku, nie jest to równoznaczne, ze zlot sie tam odbędzie o ile wogóle dojdzie do jego zorganizowania.. być moze połowa z tych osób nie zadeklaruje chęci pojawienia się na takim zlocie (podglądacze anonimowi) i wtedy ustali się miejsce najbardziej bliskie chętnym uczestnikom.. emotka jak chcecie robić zloty to zacznijcie od lokalnych spotkań.. emotka
i póki co trzymamy sie sondy: Z jakiego jesteś województwa? emotka

Śląsk niesamowity!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1510030 Napisano: 28.04.2008 10:02:15 w Pomocy!!!!
rachel napisał(a):

ja mam pytanie: ostatnio zmienili poczte na gazeta.pl i kedys tam sie podwało dane a teraz nie. wygrałam u nich teraz bon do ecco i w egulaminie napsali ze przysla poczta ale zadnych danych sie nie wpisywało czy oni maja jeszcze gdzies te dane adresowe? ktos korzysta z ich kont?

sprawdź sobie tu.. http://konto.gazeta.pl/konto/0,0.html
emotka uzupełnij dane i będziesz spokojna.. ja korzystam z gazeta.pl, konto mam skonfigurowane już w programie pocztowym.. i gram na gazecie.. wygrałam tam 2 razy film i raz jakies bony juz po przeniesieniu na gmaila i przysłali bez problemu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1509123 Napisano: 27.04.2008 07:11:27 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
oj dziewczynki.. jak będziecie anonimowe to skąd ja będe wiedziała, że Wy są?? emotka yyy.. ja myślę żeby nie czytać tych PW jak podejrzane.. emotka emotka ino się nie chowajcie.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1508588 Napisano: 27.04.2008 03:45:57 w Allegro.pl - bez linków
spin napisał(a):

znaczki mozesz kupic, naklejki jesli sa mozesz pobrac za free, a jak uzywaja pieczatki to raczej naklejek nie beda mieli na poczcie, ale moze w jakims innym oddziale maja, lub sie zapytaj to kobitki moze Ci zalatwia, lub wyrob sobie pieczatke na allegro mozna takie zrobic emotka

zdarzało się na poczcie, że pieczątki nie było albo duża kolejka była a naklejek zabrakło to mozna napisać ręcznie, byle znaczek odpowiadał wartości.. bo jeśli będzie miał 2,10 i będzie jakakolwiek informacja, że to priorytet to tak zostanie potraktowany..

Kamil.. w Krakowie na poczcie przy ul. Filipa panie tak pisały.. emotka ale tak jak kolega wyżej napisał mozesz znaczków nakupić ile chcesz i masz prawo dostac do nich tyle samo naklejek priorytetowych emotka nie mogą Ci odmówić! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1508301 Napisano: 27.04.2008 11:05:10 w dzis mam urodzinki
dziub4 emotka

emotka w każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie.. emotka niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym serce marzy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1507918 Napisano: 26.04.2008 08:08:26 w Może nowa sonda?
- śląskie 19% (36)
- mazowieckie 9% (17)
- dolnośląskie 8% (16)
- wielkopolskie 8% (15)
- małopolskie 8% (15)
- pomorskie 7% (13)
- podkarpackie 6% (12)
- łódzkie 6% (11)
- lubelskie 5% (10)
- warmińsko-mazurskie 5% (9)
- świętokrzyskie 5% (9)
- kujawsko-pomorskie 5% (9)
- opolskie 4% (8)
- zachodniopomorskie 4% (7)
- lubuskie 2% (3)
- podlaskie 2% (3)

łącznie głosów: 193

no noo.. Śląsk na prowadzeniu!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1507866 Napisano: 26.04.2008 07:31:03 w PODZIĘKOWANIA
mama2006 napisał(a):

swibek napisał(a):

danteri napisał(a):

Wielkie podziekowania dla Swibek - za bezinteresowna pomoc, cierpliwosc w tlumaczeniu, przeogromna chec odpowiadania na moje pytania. No i za poswiecony czas.

Dziekuje... emotka emotka

Ta niesamowita zyczliwosc i ofiarnosc, przywraca mi wiare w ludzi - ze jednak nawet w tych czasach, maja racje bytu tak piekne odruchy serca, ze mozna jeszcze liczyc na kogos bezinteresowna pomoc i ofiarnosc...

Ciesze sie, ze dane mi bylo spotkac Cie wirtualnie...

Jeszcze raz dziekuje bardzo... emotka emotka emotka

emotka naprawdę nie ma za co.. emotka to ja dziękuję, że wytrzymałeś i znosiłeś moje gadanie wirtualne emotka jakby co, polecam się.. i nie dziękuj.. emotka

I ja Jej dziękuję, bardzo, bardzo.

emotka chyba wiem o co chodzi.. emotka nie ma sprawy.. zawsze jak mogę to pomogę.. emotka ważne, że działa, to co nie działało, nie? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1507858 Napisano: 26.04.2008 07:24:45 w PODZIĘKOWANIA
danteri napisał(a):

Wielkie podziekowania dla Swibek - za bezinteresowna pomoc, cierpliwosc w tlumaczeniu, przeogromna chec odpowiadania na moje pytania. No i za poswiecony czas.

Dziekuje... emotka emotka

Ta niesamowita zyczliwosc i ofiarnosc, przywraca mi wiare w ludzi - ze jednak nawet w tych czasach, maja racje bytu tak piekne odruchy serca, ze mozna jeszcze liczyc na kogos bezinteresowna pomoc i ofiarnosc...

Ciesze sie, ze dane mi bylo spotkac Cie wirtualnie...

Jeszcze raz dziekuje bardzo... emotka emotka emotka

emotka naprawdę nie ma za co.. emotka to ja dziękuję, że wytrzymałeś i znosiłeś moje gadanie wirtualne emotka jakby co, polecam się.. i nie dziękuj.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1507822 Napisano: 26.04.2008 06:45:02 w Może nowa sonda?
aneczka155 napisał(a):

AgaAga napisał(a):

Tylko klikajcie raz!
Żeby wyniki sondy były faktycznie odzwierciedleniem naszego miejsca zamieszkania emotka

A gdzie ta sonda jest? emotka

na głownej stronie z konkursami.. emotka po lewej stronie.. jest ankieta z województwami.. moze wyświetla Ci inną, to pod nią masz klik ankiety i tam będzie napewno ukryta.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1507803 Napisano: 26.04.2008 06:08:22 w dzis mam urodzinki
emotka ciepalko kochana !!! emotka

..niech Aniołek Cię chroni przed złem tego świata, a miłość da Ci siłę na walkę z przeciwnościami losu.. emotka

emotka powodzenia w dorosłym życiu, szczęścia i radości.. spełnienia wszystkich marzeń,
emotka niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś.. emotka

dysiu !!!

..przy dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności emotka niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1506593 Napisano: 25.04.2008 08:03:45 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
ola2493 napisał(a):

perzyk2 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

perzyk2 napisał(a):

rashu napisał(a):

kaoa napisał(a):

hehee... zlot? ja nie wiem czy chciałabym się z kimś spotkać, cóż przepaść wiekowa na forum tak nie razi jak w rzeczywistości... byłoby... ...tak sztywno emotka wchodzę na to forum bo tu mogę porozmawiać z zupełnie (no prawie zupełnie) obcymi mi osobami... hmmm... ja spotkałam 1 osobę z mojego miasta i cóż.. hmm... ciekawa jestem ile ma lat emotka

czasami razi bardziej na forum emotka

moze sonde zrobimy kto jest z jakiego wojewodztwa ?? i zobaczy sie skad jest najwiecej

hehe, a temat zlotu wraca jak bumerang, ja pamiętam już jakieś 2, 3 planowane zloty i z żadnego nic nie wyszło, no i wątpię żeby to miało się zmienić... ale mogłoby być to całkiem interesujące spotkanie, ale też nie musiałoby, ja osobiście mam mieszane uczucia emotka

i każdy musiał by mieć zawieszke na szyji ze swoim nickiem konkursowym

wystarczy mieć swoje zdjęcie w avatarze emotka emotka emotka emotka

do avataru wybiera sie najladniejsze emotka

ja ze słoniem przyleze.. emotka pozdrawiam wszystkich, których niebawem spotkam!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1506165 Napisano: 25.04.2008 05:04:08 w Może nowa sonda?
rashu napisał(a):

proponuje nowa sonde w celu zaspokojenia informacji dotyczacych kto gdzie mieszka z watku Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś bo jest tam planowany zlot i nie wiedza ludzie gdzie jest najwiecej forumowiczow w jakich wojewodztwach

gdzie mieszkasz?
i wymienione wojewodztwa emotka

oj tak, tak.. emotka jestem za i podpisuję sie wszystkimi łapami.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1499019 Napisano: 21.04.2008 05:48:10 w Pomocy!!!!
aka napisał(a):

nie mogę wykasować stopki, pojawia się komunikat, że błędny adres avataru emotka

emotka stopki czy avataru.. bo to dwie różne rzeczy.. może ty wklejasz linki stopkowe do pola z avatarem? emotka avatar to link do strony z grafiką i zaznaczony kropką, a stopka to okienko podpis (pod hasłem) i tam wklejasz to co w stopce ma być.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1497667 Napisano: 20.04.2008 09:48:50 w PODZIĘKOWANIA
blondyna5 napisał(a):

ja na razie dziękuję ziolo wiadome za co poza tym wielu ludziom za rozmowę za wspieranie zwłączas dziewczyny z wc które co tu dóżo mówić sa wspaniełe (m.in, kasie swibek bo najbardziej się rzuca w oczy i wiel innych ) napradę nie mogę żyć bez tego prtalu więc pionasowi też należą się podziękowania

emotka ło matko.. tak się rzucam w oczy??
emotka a mówiłam, że ta moja dupinka taka duża, że zza każdego krzaczka ją widać.. emotka

emotka ja również dziękuję wszystkim, którzy współ-tworzą to nasze forumowe dzieło!! emotka bez Was nie byłoby tak zakręconej atmosfery.. kłótnie, złości, miłości, przyjaźnie.. emotka jak w bajce.. i zawsze życzyłabym nam wszystkim HAPPY ENDU! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1489608 Napisano: 16.04.2008 06:44:14 w PODZIĘKOWANIA
marielu napisał(a):

a ja dziękuję moim dziefczynkom z WC że som zajefajnymi koliżankami emotka emotka

i jak to mówią :

w kupie siła emotka

emotka i właśnie w tym tkwi nasz sekret.. emotka czasami jest tak, że to, co nic nie kosztuje, ma największą wartość emotka bo znaleźć wrażliwych ludzi, którzy czują to co my, jest z pewnością największym szczęściem na ziemi.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0