Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1583278 Napisano: 28.05.2008 05:56:09 w Żegnamy zmarłych
simon2005 napisał(a):

(*) dziś pierwsza rocznica smierci mojej najdroższej Mamy:(

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1576759 Napisano: 26.05.2008 07:21:34 w Żegnamy zmarłych

swibek

#1567159 Napisano: 23.05.2008 07:27:35 w Pomocy!!!!
agicho napisał(a):

agaq napisał(a):

swibek napisał(a):

agaq napisał(a):

czy w nowej wersji poczty na gazeta.pl nie podaje sie juz danych adresowych? W przypadku wygranej kontaktuja się?

dane adresowe wprowadzało się na samym początku podczas rejestracji i one są zachowane.. jesli nie jesteś pewna lub masz nieuzupełnione to sprawdź tu..
http://konto.gazeta.pl/konto/0,0.html

emotka

własnie zarejestrowałam nowe konto i nie wołało ode mnie danych adresowych...

Na każdym koncie można zmeinić dane zaloguj się

i wejdź w opcje zmiana danych / tam tez uzupełnisz ewentualnie!

to własnie wyżej napisałam emotka trza się zalogowac i uzupełnić emotka a jak jest nie uzupełnione to wołają mailem o dane.. mnie tak raz brakowało kodu pocztowego.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1567033 Napisano: 23.05.2008 06:56:43 w Pomocy!!!!
agaq napisał(a):

czy w nowej wersji poczty na gazeta.pl nie podaje sie juz danych adresowych? W przypadku wygranej kontaktuja się?

dane adresowe wprowadzało się na samym początku podczas rejestracji i one są zachowane.. jesli nie jesteś pewna lub masz nieuzupełnione to sprawdź tu..

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1565561 Napisano: 22.05.2008 11:52:26 w Żegnamy zmarłych
lorczak napisał(a):

ja was nie rozumiem.moze jestem inna ale wg mnie taki temat jest bez sensu
codziennie umiera wiele osob

ktos na forum napisze -Zmarl moj wujek-wszyscy zapalacie,,znicze,mowicie ze wspoolczujecie a tak naprawde nie jest
nie jest wam przykro bo tej osoby nie znacie

moze byc jedynie zal tej osoby,ktorej ktos zmarl

zamiast pisac jakies (*) lepiej pomodlcie sie za zmarlych.to im pomnoze a pisanie o tym na forum nie
w tym roku zmarlo 7 moich krewnych,znajomych
czy naprawde chcielibyscie wiedziec kto? znaliscie ich? NIE wiec po co komukolwiek to mowic

a skąd wiesz, że nie jest mi przykro? Mów, proszę za siebie a nie za wszystkich.. nikt Ci nie każe tu pisać.. są tu osoby, które stawiając wirtualny kaganek szczerze łączą się w bólu z tą osobą, której ktos bliski zmarł.. wcale nie muszę znać tej osoby.. ale ciepłe słowa wsparcia są podporą.. zawsze komuś łatwiej jak chce z siebie wyrzucic ten żal.. znam takie osoby z forum, niby obce ale jakże mi bliskie, którym było lżej, wiedząc, że nie są same w tak trudnym momencie.. nie chcesz pisać, nie pisz.. a nie krytykuj innych dla których jest to ważne.. a to kto, kiedy i jak się modli jest sprawą osobistą więc też pozostawię to bez komentarza.. każdy sam wie co robić w takich sytuacjach.. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1565529 Napisano: 22.05.2008 11:28:42 w Żegnamy zmarłych
eywa napisał(a):

[*}

a teraz z mojego miasta przywieźli do koszlaina maleństwo nieprzytomne od pobicia emotka

Aniołku trzymaj się! wyjdziesz z tego.. emotka Bożeee.. co za rodzice.. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1553849 Napisano: 17.05.2008 08:07:34 w Może nowa sonda?
marielu napisał(a):

nowa sonda :
temat: Jakiego jesteś znaku zodiaku

i w ten sposób mery zobaczy który znak ma największą żyłkę do konkowania emotka emotka

raaak.... emotka emotka emotka yyy.. nooo.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1553830 Napisano: 17.05.2008 07:49:47 w PODZIĘKOWANIA
gosia261295 napisał(a):

swibek napisał(a):

Dziękuję ślicznie kadjas123 za jej wielkie emotka serduszko!! Za to, że tak bezinteresownie potrafi działać i tym samym zrobić komuś cudowną niespodziankę.. emotka Buziak od mojej psiapsiółki!! emotka Obiecuję, że niebawem osobiście Cię wyściskam!! emotka

gosia261295 emotka nie wiem co powiedzieć.. emotka emotka

nie musisz nic mówić emotka wystarczy że jesteś tu w naszym gronie emotka

emotka yyy.. emotka no to ja już siedzę cicho.. emotka a o soo choodzi?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1553802 Napisano: 17.05.2008 07:26:24 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję ślicznie kadjas123 za jej wielkie emotka serduszko!! Za to, że tak bezinteresownie potrafi działać i tym samym zrobić komuś cudowną niespodziankę.. emotka Buziak od mojej psiapsiółki!! emotka Obiecuję, że niebawem osobiście Cię wyściskam!! emotka

gosia261295 emotka nie wiem co powiedzieć.. emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1550451 Napisano: 16.05.2008 07:58:34 w dzis mam urodzinki
aniusia napisał(a):

A dzisiaj urodzinki mam ja emotka

emotka haaappy birthdaaay tooo yooouu emotka haaappy birthdaaay tooo yooouu emotka haaappy birthdaaay Dear Aniusia emotka haaappy birthdaaay tooo yooouuuuuuuuuuuuuuu emotka uuff.. śpiewać każdy może.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1549443 Napisano: 15.05.2008 05:26:47 w PODZIĘKOWANIA
siasiolka emotka Ty wiesz za co, kochana... emotka dziękuję.. emotka w takich zaskakujących sytuacjach słów mi brak.. zawsze mi powtarzali: jak nie wiesz co powiedzieć, to nie mów nic.. dlatego powiem Ci: DZIÊKUJÊ!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1543076 Napisano: 13.05.2008 01:25:30 w Pomocy!!!!
malenka89 napisał(a):

swibek napisał(a):

AgaAga napisał(a):

Jakieś zaćmienie mam i nie mogę znaleźć odpowiedzi na 2 pytanie z poczty kwiatowej emotka

Jeśli mogę na PW o pomoc emotka

który to konk? emotka ślepam.. moze znam odpowiedź.. emotka

Ja już napisałam na PW emotka
A link masz w Teraz.

no to jak sobie poradziłyście to dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1543002 Napisano: 13.05.2008 01:00:27 w Pomocy!!!!
AgaAga napisał(a):

Jakieś zaćmienie mam i nie mogę znaleźć odpowiedzi na 2 pytanie z poczty kwiatowej emotka

Jeśli mogę na PW o pomoc emotka

który to konk? emotka ślepam.. moze znam odpowiedź.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1542226 Napisano: 13.05.2008 08:46:02 w PODZIĘKOWANIA
simon2005 napisał(a):

a ja raz jeszcze publicznie dziekuje Swibkowi ,bo bez Niej nie dałabym rady...gdyby nie Jej wiadomości,miłe smski ,mmsy i pamięc pewnie bym czuła się jeszcze gorzej niż teraz...buziaki i wszystkim,którzy choć w drobny sposób przyczynili sie do poprawy mojego marnego od dawna nastroju...a tym bardziej ostatnio,dziekuje

emotka yyyy.. ja nic nie zrobiłam.. kochana.. emotka za to nie trzeba dziękować! emotka cieszę się, że chociaż troszkę poprawiłam Ci nastrój i na Twojej buźce pojawił się uśmiech! Będzie dobrze!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1542188 Napisano: 13.05.2008 08:36:19 w PODZIĘKOWANIA
Basiu.. bez Ciebie też było by źle, smutno i ciężko.. emotka dziękuję za to, że jesteś!! emotka i bądź zawsze!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1540509 Napisano: 12.05.2008 04:42:13 w Żegnamy zmarłych
kamil17 napisał(a):

Irena Sendlerowa - kobieta, której podczas II wojny światowej uratowała tysiące Żydów - nie żyje - podał portal gazeta.pl. Miała 98 lat
emotka

(*) emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1538249 Napisano: 11.05.2008 06:42:25 w Żegnamy zmarłych
simon2005 napisał(a):

w sobote zmarł mój chrzestny(*) tak mi dziwnie,tydzień temu widziałam Go i nic nie zapowiadało tragedii...

emotka (*) (*) (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1535889 Napisano: 10.05.2008 01:28:42 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
no nie wytrzymam z Tobą.. emotka hihih.. a mnie się wszystko podoba!! i ludzie (czasem złośliwi ale każdy ma trudne dni).. i atmosfera (czasem podnosząca ciśnienia ale bez niej nie było by tak ciekawie).. i konki (które zawsze są, ale nie zawsze w nie gram.. jakoś już mi przeszło).. emotka na resztę uwagi nie zwracam.. emotka życie jest piękne!!! warto tu przychodzić dla spędzenia kilku miłych chwil z cudownymi ludźmi!! emotka

Adminom ukłon w pas!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1535596 Napisano: 10.05.2008 11:32:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kaoa napisał(a):

pionas napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Adrian ciekawi mnie co miałeś na myśli mówiąc wyjadacze? emotka

Miałem na myśli osoby które nie tylko udzielają się na forum ale również dodają konkursy i są aktywni emotka

emotka ja tutaj napiszę, że nie ma rzeczy, która mi się nie podoba, tu raczej chodzi co ci się nie podoba na stronie, a nie co piszą na Pw do ciebie inni emotka heh... co do WC to bardzo miłe towarzystwo emotka nie ma tam pasożytów, bo piszemy nie tylko o sprawach konkursów emotka więc jak jest jakiś problem to myślę, że chochliczka, malenka89, ja, marielu, czy konkursy15 chętnie pomożemy (o ile sami będziemy wiedzieć emotka ) emotka

a jaaa??? o mnie zapomniałaś.. emotka ech.. nikt mnie już nie kocha.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1534663 Napisano: 09.05.2008 10:22:31 w Pomocy!!!!
gemma napisał(a):

swibek napisał(a):

gemma mozesz to sprawdzić na ich stronce.. www.activiabadanie.pl zaloguj sie na te dane co wysyłałaś i w profilku wyskoczy wszystko.. dokładnie jaki namiot, gdzie, kiedy i o której.. i kod!!

omg, dziękuję Ci bardzo, już wiem wszysko emotka :* emotka

nie ma za co.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0