Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1679830 Napisano: 11.07.2008 12:05:34 w Pomocy!!!!
pistacja9 napisał(a):

ostatnio wyskoczyło mi, że jest dostępna aktualizacja do windowsa xp, zainstalowałam ją i później nie działał mi internet, tzn. wszystko wskazywało na to, że powinien działać, ale go nie było (nie wiem może jakaś blokada?), próbowałam wszystkiego, ale wyszło na to, że musiałam przywrócić windowsa do stanu poprzedniego i później działało normalnie, wczoraj na pasku znowu mi się pojawiła ikonka z aktualizacją, ale jej nie instalowałam, dzisiaj jak włączyłam komputer to sama mi się zainstalowała i znowu nie było internetu emotka musiałam znowu przywracać windowsa, u mojego brata na innym komputerze to samo emotka
czy ktoś miał podobnie? wiecie może czy można jakoś powstrzymać tą aktualizację?

aktualizacja jest konieczna.. emotka prawdopodobnie sa to zabezpieczenia dodatkowe do windowsa i przyczyny szukaj w ustawieniach zabezpieczeń.. nie wiem jaki masz internet ale byc może zapora albo windowsowski firewall nie puszcza.. w panelu sterowania spraawdź ustawienia zapory, i połaczeń internetowych.. moze trzeba wyrazic zgodę żeby działało albo ponownie zainstalowac internet.. przywracanie nic nie pomoże na dłuższą metę.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1679687 Napisano: 11.07.2008 11:15:03 w Żegnamy zmarłych

swibek

#1678677 Napisano: 10.07.2008 06:59:11 w Pomocy!!!!
toka napisał(a):

włączyłam kompa i nie mam gg emotka został tylko tlen-znikneły wszystkie moje kontakty a nawet mój numer emotka Mogę to jakos odzyskac?

włacz jeszcze raz gadu z programów, mozliwe, że wyskoczy okienko w którym zapyta czy jestes nowym uzytkownikiem albo czy masz swoj numer.. wybierasz druga opcje, wpisujesz stary swoj numer i hasło i wroci emotka ale ja bym poczekała, po restarcie sytsemu czasem zaskakuje nawet po godzinie.. bo nieraz cos czyszcza u nich i tak wywali emotka sprawdzaja poprostu czy konta sa uzywane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1670354 Napisano: 06.07.2008 07:50:21 w dzis mam urodzinki
melisa napisał(a):

swibek jutro będziesz miała mega kaca, pij tak jak joanne, kulturalnie - raz na toast emotka

ja cały czas w transie.. od soboty do soboty.. emotka za tydzien prapremiera.. za dwa wielka pompa.. emotka a potem sie zobaczy..

emotka a coo.. no to do dna!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1670349 Napisano: 06.07.2008 07:48:48 w PODZIĘKOWANIA
chochliczka napisał(a):

chcialam podziekowac dla Swibka..gdyby nie Ty to nie wiem co by bylo dzis ze mna...dizekuje ze mnie popychac do przodu.... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

a takze dla
Malenkiej89 i Crisma...dzieki ze zawsze mozna na WAs liczyc emotka

Kochana!! mozesz na mnie liczyć!! jak trzeba będzie to popchnę jeszcze mocniej!! emotka czasem to potrzebne!! emotka bedzie dobrze!! emotka emotka

wesoyromek napisał(a):

swibek dziękuje za pomoc. emotka emotka emotka

ależ nie ma za co.. emotka naprawdę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1670040 Napisano: 06.07.2008 03:41:08 w dzis mam urodzinki
melisa napisał(a):

Bardzo serdecznie dziękuję emotka

emotka emotka emotka i jeeeszzczeee jeeedneenn i jeeeeesszczeee raaaaaazzz.. STOO LAAAAT STOOO LAAAT niech, żyjeee melisaa naaam!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1669837 Napisano: 06.07.2008 10:52:33 w dzis mam urodzinki
gocha26 napisał(a):

melisa napisał(a):

Miało być, nie pchajcie się tak, ale może być i tam, bo tu żadnej imprezy nie ma emotka

To widzę że jesteśmy z jednego rocznika emotka
emotka emotka

emotka jesio 2 tygodnie i dołącze do szanownego grona.. emotka

melisko!! emotka emotka wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i prawdziwe! STOOO LAAT!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1667002 Napisano: 04.07.2008 05:15:31 w Pomocy!!!!
dreams napisał(a):

swibek napisał(a):

dreams napisał(a):

Nie moge tego znalezc, czy mozna sprawdzic / zmienic adres jaki sie wpisywalo na poczcie na gazecie ?

http://konto.gazeta.pl/konto/0,0.html emotka

Jestes cudowna. emotka Dziekuje slicznie. emotka

ee taam.. emotka nie ma za co.. emotka polecam się.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1662375 Napisano: 02.07.2008 05:48:34 w Pomocy!!!!
dreams napisał(a):

Nie moge tego znalezc, czy mozna sprawdzic / zmienic adres jaki sie wpisywalo na poczcie na gazecie ?

http://konto.gazeta.pl/konto/0,0.html emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1662368 Napisano: 02.07.2008 05:38:43 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
..a gdy BÓG zobaczył, że drogi zbyt długie.. wzgórza zbyt strome.. a oddech zbyt ciężki się robi.. objął J¡ Swoim ramieniem.. i powiedział: POKÓJ NIECH BÊDZIE Z TOB¡.. Tak zasnęła DOMINIKA..

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1650019 Napisano: 26.06.2008 06:38:43 w Avatar
amelka1808 napisał(a):

miał ktoś taki albo ma?

śliczny!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1639941 Napisano: 22.06.2008 08:44:19 w Avatar
amelka1808 napisał(a):

amelka1808 napisał(a):

Jeśli animowany avatar jest za duży to można go jakoś zmniejszyc?

nieakualne emotka

można.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1634738 Napisano: 20.06.2008 03:31:47 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

swibek

#1629131 Napisano: 18.06.2008 04:24:23 w Pomocy!!!!
aneczka155 napisał(a):

swibek napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

Mam problem.Jak zrobić w mozilli firefox zeby zapamietywało mi dane.Konkretnie chodzi mi o konkurs radio zet.Chodzi o to,że wpisuję literkę a i pokazuje sie całe imię anna.Chcę żeby w każdej rubryczce tak było.
Będę wdzięczna za pomoc.

narzędzia -> opcje -> prywatność i tam zafajkować chyba 3 pierwsze od góry w okienku -> historia emotka natomiast poniżej w okienku -> Prywatne dane odfajkuj pierwsze zeby nie czyściło tylko zaznacz drugie zeby powiadamiało, a jeśli chcesz zeby czyściło to wejdź obok w -> ustawienia i odznacz -> zapamiętywanie danych formularzy.. to wtedy reszte bedzie czysciło po zamknięciu firefoxa a dane formularzy zostana zapamiętane.. emotka

Dziękuję emotka emotka Jakoś zrozumiałam Twój odfajkowany język emotka emotka

no prościej siem nie dało.. emotka zdanie po zdaniu i kumasz.. emotka zdolna baba jesteś! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1629116 Napisano: 18.06.2008 04:18:38 w Pomocy!!!!
aneczka155 napisał(a):

Mam problem.Jak zrobić w mozilli firefox zeby zapamietywało mi dane.Konkretnie chodzi mi o konkurs radio zet.Chodzi o to,że wpisuję literkę a i pokazuje sie całe imię anna.Chcę żeby w każdej rubryczce tak było.
Będę wdzięczna za pomoc.

narzędzia -> opcje -> prywatność i tam zafajkować chyba 3 pierwsze od góry w okienku -> historia emotka natomiast poniżej w okienku -> Prywatne dane odfajkuj pierwsze zeby nie czyściło tylko zaznacz drugie zeby powiadamiało, a jeśli chcesz zeby czyściło to wejdź obok w -> ustawienia i odznacz -> zapamiętywanie danych formularzy.. to wtedy reszte bedzie czysciło po zamknięciu firefoxa a dane formularzy zostana zapamiętane.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1628316 Napisano: 18.06.2008 12:04:46 w PODZIĘKOWANIA
..są takie chwile, kiedyś czyjaś pomocna dłoń jest niezbędna.. czyjaś obecność jest ratunkiem, wybawieniem, otuchą, pocieszeniem.. emotka
Jak dobrze, że jesteś Marielu emotka i przyszłaś z pomocą, gdy tego potrzebowałam! emotka
Jak dobrze, że jesteś... Aniołem!! emotka
Dziękuję!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1610376 Napisano: 11.06.2008 06:51:22 w GRATISY
dawidk96 napisał(a):

BARDZO WAS PROSZÊ PODAJCIE LINKA DO STRONY GDZIE PRZYSYŁAJ¡ SUPER GADŻETY TAKIE JAK NP.PLECAKI!

po pierwsze jestes tu nowy więc zacznij od poczytania regulaminu!!!! te drukowane litery są nie na miejscu emotka żeby potem nie było płaczu za co masz karniaki.. emotka wiesz co to karniak? emotka
po drugie tu się nie podaje adresów.. sam szukasz firm i piszesz do nich.. emotka
po trzecie.. siejesz zamęt i tyle.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1610369 Napisano: 11.06.2008 06:48:06 w GRATISY
dawidk96 napisał(a):

onnn21 napisał(a):

dawidk96 napisał(a):

BARDZO WAS PROSZÊ PODAJCIE LINKA DO STRONY GDZIE PRZYSYŁAJ¡ SUPER GADŻETY TAKIE JAK NP.PLECAKI!

www.google.pl emotka

hahaha baaaaardzo śmieśne a taK na serio to poda ktoś?

hahaa ale smieśne.. emotka na serio to nie poda nikt.. ale może na niby.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1603841 Napisano: 07.06.2008 03:34:29 w PODZIĘKOWANIA
aaa i buziaczki dla tych co tak zapudrowali forum!! emotka emotka emotka jesteście cudowni!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1603833 Napisano: 07.06.2008 03:31:47 w PODZIĘKOWANIA
emotka a ja bym chciała tak nieśmiale podziękować mojej kochanej fryteczce!! a za co, to ona juz dobrze będzie wiedziała.. emotka takie nasze małe babskie spiskowanie!! emotka Fryteczko!! kochana jesteś!! Dziękuuuję!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0