Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1704225 Napisano: 24.07.2008 05:28:54 w dzis mam urodzinki
wszystkim Kingusiom na tym forum.. emotka wszystkiego naj.. naj.. najlepsiejszego z okazji imieninek!! emotka emotka

justys221 napisał(a):

Dzis moja 4 rocznica slubu emotka

emotka dużo miłości i wytrwałości na kolejne lata.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1701536 Napisano: 23.07.2008 11:52:25 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Onet mnie wkurza zwlekając z wynikami tego konkursu od grudnia:
http://uroda.onet.pl/3862,konkurs.html
A ja tą książkę chciałam wygrać emotka

No i niektóre ich konkursy tak się przedawniają, że po prostu dyskretnie bez wyników znikają ze strony, o ten np:
http://czytelnia..../0,4371,konkurs.html
A ja te linki pilnuję, bo dodaję do ulubionych (przepraszam za drażliwe hasło emotka )

fakt!! onet jest wkurzający, ale mają ciekawsze zagrania.. podobna sytuacja, na początku roku.. tez nie podali wyników, tylko prawidłowe odpowiedzi.. natomiast rozsyłali maile z info o wygranej i jeden z nich trafił do mnie.. to była książka, która doszła po ok. 2 tygodniach (cud, ze tak szybko!) a wyników na stronie dalej nie było.. i już się nie pojawiły a stronka z konkiem zniknęła.. więc nie wiadomo kto wygrał jeszcze i ile osób było.. i tak jak teraz Ty czekasz na wyniki to mozliwe, że te ksiązki ludki mają już w domkach.. wyniki są ale ich nie widać.. nowa metoda czarne na czarnym.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1700649 Napisano: 22.07.2008 06:56:07 w dzis mam urodzinki
kingaa napisał(a):

A ja mam dzisiaj urodzinki emotka emotka więc słoneczko będzie dzisiaj świeciło cały dzień, przynajmniej w Częstochowie emotka

Kochana!! emotka wszystkiego naj.. naj.. najlepsiejszego!! emotka mam nadzieję, ze słoneczko świeciło!! emotka a teraz niech Ci całą noc ślicznie księżyc świeci i gwiazdki mrugają!! emotka STOO LAAT!!

misiulka napisał(a):

zaległe życzenia dla swibka i enia2007 duuuzo zdróweczka, szczęścia i radości emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

baardzo baardzo dziękuję za pamięć!! emotka emotka jakie to miłe!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1694740 Napisano: 19.07.2008 04:01:55 w dzis mam urodzinki
rafi323raf napisał(a):

sto lat to za mało, sto lat to za mało, sto pięćdziesiąt by się chciało ! emotka emotka Wszystkiego najlepszego SWIBEK:)

emotka kto by tyle wytrzymał ze mną!! emotka śliczne dzięki!! emotka

apoccalipsa napisał(a):

swibek napisał(a):

elusiaw napisał(a):

To może na dobry początek - najgorętsze życzenia dla wszystkich dzisiaj świętujących - od nowicjuszki.. emotka

dziękuję.. emotka witaj wśród nas!! i torcik dla Ciebie emotka no i kielonek emotka chyba, ze wolisz soczek.. emotka

emotka emotka

emotka dzieeekuję kochana!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1694381 Napisano: 19.07.2008 11:56:10 w Pomocy!!!!
xreine napisał(a):

sweety162 napisał(a):

Szuak mosoby, która trochę zna sie na komputech. Wczoraj zrobiłam skan kompa i wykryło troche wirusów wiec wykasowalam wszystkie, od tego czasu nie działają mi niektore strony internetowe - allegro i google. Zrobiłam przywracanie systemu ale to nie pomogło. Czytałam na jakimś forum że mogę mieć problemy z firewall ale niewiem gdzie tego szukać . Czy znajdzie sie ktos kto mi moze pomóc?

Usunęłaś sama te wirusy czy antywirus je wywalił? Obawiam się, że będzie konieczne formatowanie.

formatowanie to ostateczność.. najlepiej zrobić tak jak Mirek napisał.. naprawiać windowsa.. przywróci pliki.. ewentualnie na nowo zainstalowac przeglądarki i programy co nie działają.. poza tym sprawdzić ustawienia antyvira, zapory i firewalla.. tam może być poblokowane coś.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1694375 Napisano: 19.07.2008 11:47:55 w dzis mam urodzinki
elusiaw napisał(a):

To może na dobry początek - najgorętsze życzenia dla wszystkich dzisiaj świętujących - od nowicjuszki.. emotka

dziękuję.. emotka witaj wśród nas!! i torcik dla Ciebie emotka no i kielonek emotka chyba, ze wolisz soczek.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1694345 Napisano: 19.07.2008 11:15:59 w dzis mam urodzinki
dziękuję, dziękuję.. emotka dziękować nie przestanę emotka dopóki od Was buziaka nie dostanę!! emotka emotka kochani jesteście!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1694116 Napisano: 19.07.2008 08:53:14 w dzis mam urodzinki
darex napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

dzisiaj u nas świętowaliśmy 14 urodziny syna Dariusza emotka emotka emotka emotka

dzięki mamuś emotka i pozostałym za życzenia emotka

Paulinko emotka emotka

Dareczku!! emotka Tobie też wszystkiego najcudowniejszego.. tego co sobie wymarzysz!! emotka Niech będzie Twoje i tylko Twoje!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1694060 Napisano: 19.07.2008 08:19:44 w dzis mam urodzinki
emotka oo bosheee.. dziękuję!! nie wiem co powiedzieć.. emotka jakie to miłe!! jesteście przekochani!! emotka dla wszystkich po torciku i toaściku.. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1693986 Napisano: 19.07.2008 07:11:33 w dzis mam urodzinki
emotka a dziś swibkowa ma urodzinki!! emotka

emotka emotka nieeechh żyyjee baaall!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1692356 Napisano: 18.07.2008 08:22:06 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
0 0

swibek

#1685554 Napisano: 15.07.2008 08:48:35 w Pomocy!!!!
scofield napisał(a):

kokos1234 napisał(a):

No, a tak z doświadczenia to w ile dochodzą wpłaty? 2 dni? 4 dni? I to jakaś różnica czy np. do mBanku albo Inteligo?

nie ma różnicy jaki bank około 2-3 dni średnio idzie wplata, dlatego lepiej wpłacać samemu przez internet najszybciej, wygodniej, taniej i bezpieczniej emotka

no i jeśli wpłacone w piątek to mogą liczyć dni robocze.. czyli do środy można czekać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1685527 Napisano: 15.07.2008 08:37:25 w Pomocy!!!!
kokos1234 napisał(a):

Hej, mam pytanie, ile może dochodzić przelew do banku emotka W piątek na poczcie wpłaciłem i do dzisiaj nie ma.

hmm.. mnie się zdarzyło pocztą nawet dwa tygodnie.. kiedyś były zasady a teraz idzie jak chce.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1685248 Napisano: 15.07.2008 07:18:33 w dzis mam urodzinki
justys221 napisał(a):

Dzis sa moje urodziny hehe stara cenzura ze mnie 25 lat emotka emotka emotka

heheee.. emotka ćwierć wieku już za Tobą!! emotka wszystkiego najlepsiejszego!!!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1684770 Napisano: 14.07.2008 08:56:07 w Pomocy!!!!
o boosshheee.. szukała, szukała i znalazła! emotka słonia!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1684658 Napisano: 14.07.2008 08:18:43 w Pomocy!!!!
chochliczka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam fajnej stronki z avatarami

czy Tobie babo działa to gadu czy masz go tylko na ozdobę?? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1681950 Napisano: 13.07.2008 12:50:59 w Żegnamy zmarłych
wiadomość z ostatniej chwili: w wypadku samochodowym koło Nowego Tomyśla zginął prof. Bronisław Geremek.. emotka

(*) (*) ]*] Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1681868 Napisano: 13.07.2008 10:42:18 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
_____________$
____________$$$
__________$$$$$$
________$$$$$$ $
______$$$$$$$$ _$$
____$______ $$$$$$$
____$$$$_______ $$$$
_____$$$$$$$____ $$$
_______$$$$$$$__ $$$
___________$$$$__ $$
_____________$$$__ $
______________ $$$$
______________ $$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$___________________$$$$$
_$$$$$$_______________$$$$$$
__ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1679857 Napisano: 11.07.2008 12:19:23 w Pomocy!!!!
AgaAga napisał(a):

swibek napisał(a):

AgaAga napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

ostatnio wyskoczyło mi, że jest dostępna aktualizacja do windowsa xp, zainstalowałam ją i później nie działał mi internet, tzn. wszystko wskazywało na to, że powinien działać, ale go nie było (nie wiem może jakaś blokada?), próbowałam wszystkiego, ale wyszło na to, że musiałam przywrócić windowsa do stanu poprzedniego i później działało normalnie, wczoraj na pasku znowu mi się pojawiła ikonka z aktualizacją, ale jej nie instalowałam, dzisiaj jak włączyłam komputer to sama mi się zainstalowała i znowu nie było internetu emotka musiałam znowu przywracać windowsa, u mojego brata na innym komputerze to samo emotka
czy ktoś miał podobnie? wiecie może czy można jakoś powstrzymać tą aktualizację?

http://technet2.m...611045.mspx?mfr=true

takie coś znalazłam

blokowanie aktualiacji tez jest dobre ale nie zawsze.. bo czasem jest ona konieczna do dalszego funkcjonowania windowsa.. emotka

To prawda, ale to już chyba jakiś spec od komputerów potrzebny na miejscu, żeby sprawdzić, dlaczego ta aktualizacja net blokuje.

mnie nieraz sie zdarzało, ze po jakiś aktualkach blokowało albo wywalało net czy programy.. i szukałam przyczyny w ustawieniach, bo zazwyczaj to są aktualizacje bezpieczeństwa więc zapory, czy jakieś inne wyrazanie zgody.. albo na nowo instalowałam dany program i wtedy dopasowywał sam ustawienia do bieżacej konfiguracji.. z netem nie pamiętam co robiłam wtedy ale zaznaczałam jako wyjątek i działało.. tylko komunikatow bylo od groma czy napewno się zgadzam i takie tam? emotka i jak narazie działa! pomału dojdziemy do tego.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1679842 Napisano: 11.07.2008 12:15:23 w Wkurza mnie...
annea20 napisał(a):

w tym momencie- cikitusia

emotka własnie się zastanawiałam gdzie to napisać, że ona mnie wkuurzaa!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0